تاریخ : 14:40 - 1393/06/19
کد خبر : 3360
سرویس خبری :
 

تعلل وزارت راه و شهرسازی در مقابله با تغییر کاربری اراضی

تعلل وزارت راه و شهرسازی در مقابله با تغییر کاربری اراضی

عضو کمیسیون عمران در مجلس با بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی در مقابله با تغییر کاربری اراضی تعلل می‌کند، گفت: در حال حاضر 80 الی 130 هکتار از اراضی پارک ولایت تهران تغییر کاربری داده که این اقدام با نقشه اولیه پارک مغایرت دارد.

به گزارش کارگر آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛"علیرضا خسروی" نماینده سمنان و مهدی‌شهر درمجلس،با اشاره به تغییر کاربری اراضی کشاورزی و تبدیل آن به ویلا، اظهار داشت: تغییر کاربری اراضی با نظر وزارتخانه راه و شهرسازی صورت می‌گیرد و متاسفانه این نهاد در این راستا تعلل می‌‌کند.  
 
خسروی ادامه داد: در حال حاضر اتفاق‌هایی در این راستا در باغ سیب کرج و پارک ولایت تهران رخ داده که در این پارک بین 80 الی 130 هکتار تغییر کاربری صورت گرفته که با نقشه اولیه پارک مغایرت دارد.
 
خسروی افزود: در شمال کشور نیز روزانه شاهد هستیم که بسیاری از زمین‌های کشاورزی تغییر کاربری می‌دهند و جایشان را به ویلاهای لوکس می‌دهند.   
 
عضو کمسیون عمران با ابزار تأسف از اینکه در روز روشن این اقدامات صورت می‌گیرد، تأکید کرد: این زمین‌ها نیازمند امکاناتی از جمله: آب، برق، گاز و خدماتی دیگرند که این خدمات‌دهی با دستورات و مجوزهای افرادی صورت می‌گیرد و مشخص است که بخش‌های مختلفی در این زمینه با یکدیگر هماهنگی دارند و ضرری را که در این راستا به جامعه می‌زنند را مشاهده نمی‌کنند.   
 
خسروی با تأکید بر اینکه وزارت راه و شهرسازی در شفاف‌سازی این مسئله باید مسئولیت‌پذیری بیشتری داشته باشد، گفت: کمیسیون ماده 10 وزارت جهاد کشاورزی نیز باید در این راستا فعال‌تر باشد، همچنین بهیاری‌ها، بخشداری‌ها و شوراهای استان‌ها نیز می‌توانند به این امر توجه ویژه‌ای کرده و مسئولیت بیشتری از نهادهای ذی‌ربط داشته باشند.   
 
این نماینده مجلس خاطر نشان کرد: در موضوع تغییر کاربری اراضی، قوانین کمی نداریم اما مدیریت کافی وجود ندارد و با یک مدیریت منسجم می‌توان این مسئله را مورد بررسی قرار داد.