تاریخ : 12:46 - 1399/09/21
کد خبر : 368931
سرویس خبری : کارگری و اقتصادی
 

مقایسه پژو 207 با ام وی ام315 پلاس+ مشخصات فنی

مقایسه پژو 207 با ام وی ام315 پلاس+ مشخصات فنی

مشخصات فنی خودرو پژو 207 و ام وی ام315 پلاس در این گزارش آمده است تا به کمک آن‌ها بتوانید خودرو مناسب مورد نظر خود را انتخاب کنید.

در در این گزارش  قصد داریم تا این دو هاچ‌بک خانوادگی مونتاژ داخل را مقابل یکدیگر قرار داده و متنی جامع پیرامون مقایسه پژو 207i و ام وی ام 315 پلاس به شما  ارائه دهیم.

معرفی پژو 207i

پژو ۲۰۶ یکی از محبوب‌ترین هاچ‌بک‌های کمپانی پژو در سطح جامعه بین‌المللی بود که با طراحی بسیار زیبا و انقلابی خود، بنیان زبان‌های طراحی محصولات جدیدتر کمپانی پژو را نیز شکل داد. پژو ۲۰۶ از اوایل دهه هشتاد شمسی مهمان بازار ایران شد و پس از حدود دو دهه، هم‌چنان به تاخت‌وتاز خود در کشور ادامه می‌دهد. بااین‌وجود، در سال 1389، شرکت ایران‌ خودرو تصمیم گرفت تا هم‌زمان با پژو ۲۰۶، نمونه فیس‌لیفت آن را در قالب پژو ۲۰۷ و البته با قیمت خودرو گران‌تر به بازار عرضه کند.

ظاهر پژو 207

بدین‌ترتیب، پژو 207 از سال ۸۹ عرضه شد؛ اما پس از مدتی، به دلیل شروع تحریم‌ها با توقف تولید مواجه شد؛ پس از لغو تحریم‌ها، شرکت ایران خودرو عرضه نسخه جدید پژو ۲۰۷ را در سال ۹۵ از سر گرفت که تغییراتی هم‌چون اضافه‌شدن دی‌لایت به چراغ‌های جلو و برخی تحولات درون کابین بر این خودرو اعمال شده بود.

ام وی ام 315 پلاس

معرفی ام وی ام 315 پلاس 

در سوی دیگر، mvm315 از سال ۱۳۹۱ توسط شرکت مدیران خودرو روانه بازار داخل شده و تاکنون سه نسخه فیس‌لیفت از آن به پارکینگ منازل مشتریان ایرانی راه پیدا کرده است. mvm 315 پلاس در تابستان ۱۳۹۹ به‌عنوان جدیدترین نسخه این هاچ‌بک چینی به سبد محصولات شرکت مدیران خودرو اضافه شد که به‌روزرسانی نمای چهره به‌ویژه استفاده از سپر جلوی جدید و هم‌چنین تغییر کامل طراحی داخلی به سبک مدل کراس‌اوور ام وی ام x22، در آن مشهود است.

هم‌چنین گرچه مدیران خودرو در بخش فنی دست به ترکیب پیشرانه نزده است، اما با ارائه جعبه‌دنده چهارسرعته اتوماتیک و اضافه‌کردن برخی آپشن‌های رفاهی کاملا جدید به لیست امکانات 315 پلاس، به ارتقای این هاچ‌بک محبوب پرداخته است.

مقایسه پژو ۲۰۷ با ام وی ام ۳۱۵ پلاس از نظر طراحی ظاهری

پس از عرضه پژو ۲۰۷ به بازار ایران، برخی مشتریان نسبت به حالت اغراق‌آمیز و نسبتا بزرگ چراغ‌های جلویی این خودرو ابراز نارضایتی کردند و آن را ناهماهنگ با ظاهر سایر بخش‌های بدنه دانستند. بااین‌وجود، رفته‎‌رفته توجهات از ناهماهنگی چراغ جلو برداشته و به سمت سایر زیبایی‌های ظاهری این خودرو جلب شد؛ به نحوی که در حال حاضر، کمتر کسی را می‌توان یافت که در بازار کم‌تنوع ایران، اقدام به عیب‌جویی از شکل و شمایل پژو 207i کند؛به‌ویژه وقتی این محصول نسبتا با اصالت اروپایی را در برابر حریفان چینی ارزان‌قیمتی هم‌چون mvm315 قرار می‌دهیم، تعصب عمده مشتریان در جهت حمایت از شمایل پژو ۲۰۷ برانگیخته می‌شود.

نمای ظاهری پژو 207

البته شرکت مدیران خودرو نیز بیکار ننشسته و دست به بازطراحی نمای ظاهری و داخلی mvm315 زده است تا نمایی نسبتا مدرن و مطابق با اصول طراحی خودروهای جدید را برای این محصول قدیمی رقم بزند. بدین ترتیب، چهره mvm315 پلاس به‌واسطه ایجاد تغییر در سپر عقب، چراغ‌های جلو، جلو‌پنجره و سپر جلو، بسیار اسپرت‌تر و هماهنگ‌تر از مدل پیشین به‌نظر می‌رسد.

سایر بخش‌های بدنه این خودرو چندان دستخوش تغییر نشده‌اند و همان حالت نه‌چندان هیجان‌انگیز گذشته را در برابر دیدگان تماشاچیان ارائه می‌دهند. در مجموع، می‌توان اظهار داشت که با وجود چهره مدرن‌تر ام وی ام ۳۱۵ پلاس، پژو ۲۰۷ به‌واسطه بهره‌مندی از میراث ظاهری پژو ۲۰۶، اندکی عامه‌پسندتر به‌نظر می‌رسد و جلوه تقریبا خوشایندتری در بخش طراحی بیرونی از خود بروز می‌دهد.

مقایسه ام وی ام ۳۱۵ پلاس با پژو ۲۰۷ از نظر طراحی داخلی

پژو ۲۰۷ جدید نسبت به مدل قبلی خود تحولات چندانی را در بخش طراحی داخلی تجربه نکرده و مواردی هم‌چون غربیلک فرمان جدید و نمایش‌گر داشبورد به آن اضافه شده است. طرح داشبورد پژو ۲۰۷ در مقایسه با محصولات روز، چندان زیبا و خوش‌فرم به‌نظر نمی‌رسد؛ اما وقتی آن را با تولیدات هم‌رده داخلی مقایسه می‌کنیم، می‌فهمیم که نباید زیاد نسبت به‌ ظاهر قدیمی داشبورد پژو ۲۰۷ عیب‌جویی کرد.

غربیلک فرمان نسبت به گذشته حالتی جذاب‌تر دارد و به همراه کلیدهای کنترل، تا حدودی مجلل‌تر جلوه می‌کند. رودری‌ها نیز تفاوت چندانی با پژو ۲۰۶ ندارند و تقریبا همان فرم قدیمی را در معرض دید قرار می‌دهند.

کابین  پژو 207

در سوی دیگر میدان، mvm315 پلاس دست به یک خانه‌تکانی اساسی زده و کل مجموعه داشبورد و غربیلک فرمان را به‌ طور کامل تغییر داده است. سبک طراحی داخلی 315 پلاس زیباتر است و المان‌های جوان‌پسندانه و نوین بیشتری در آن مشاهده می‌شود. سطح کیفی متریال کابین هر دو خودرو، چندان دل‌چسب به‌نظر نمی‌رسد و حتی باید گفت پژو ۲۰۷های جدید نسبت به مدل‌های قدیمی‌تر، شاهد افت کیفیت نیز بوده‌اند.

یکی دیگر از بخش‌هایی که رقیب چینی بر حریف فرانسوی چیره می‌شود، ظرفیت فضای داخلی به‌ویژه صندلی‌های عقب آن است که به دلیل بهره‌مندی از فاصله محوری بزرگتر، محیطی جادارتر به سرنشینان خود اهدا می‌کند. درمجموع، باید عنوان داشت که کابین ام وی ام ۳۱۵ پلاس به دلیل بهره‌مندی از طراحی نسبتا مدرن و فضای بیشتر، برنده مقایسه پژو ۲۰۷ با ام وی ام ۳۱۵ پلاس در بخش طراحی داخلی خواهد بود.

مقایسه پژو ۲۰۷ با mvm315 پلاس از نظر فنی

mvm315 از روبه‌رو

این دو هاچ‌بک در بخش فنی، مشابهت زیادی با یکدیگر دارند و نمی‌توان تفاوت فاحشی بین قوای محرکه ام وی ام ۳۱۵ پلاس و پژو ۲۰۷ مشاهده کرد. هر دو مدل، قوای محرکه خود را از پیشرانه‌های چهارسیلندر تنفس طبیعی با حجم‌های تقریبا مشابه دریافت می‌کنند؛ به‌نحوی‌که پژو ۲۰۷ مجهز به موتور TU5 قادر به تولید 105 اسب‌بخار قدرت و 142 نیوتن‌متر گشتاور خواهد بود. این میزان نیرو، توسط گیربکس چهارسرعته اتوماتیک به محور جلو ارسال خواهد شد و در نمونه دستی پژو ۲۰۷ نیز، وظیفه انتقال نیرو به یک گیربکس ۵سرعته سپرده شده است.

از طرف دیگر، mvm315 به‌واسطه برخورداری از پیشرانه ۱.۵ لیتری، توان تولید ۱۰۷ اسب‌بخار قدرت و ۱۴۰ نیوتن‌متر گشتاور را دارد. این خودرو نیز مشابه پژو ۲۰۷ از یک گیربکس چهارسرعته اتوماتیک به‌منظور انتقال نیرو به چرخ‌های جلو بهره می‌برد؛ با این تفاوت که اثری از گیربکس دستی ۵ سرعته در ام وی ام ۳۱۵ جدید مشاهده نمی‌شود.

مدل خودرو

پژو 207

ام وی ام 315 پلاس

پیشرانه

۴ سیلندر

۴ سیلندر

حجم موتور

1587 سی‌سی

1497 سی‌سی

حداکثر قدرت

105 اسب‌بخار

107 اسب‌بخار

حداکثر گشتاور

142 نیوتن‌متر

140 نیوتن‌متر

گیربکس

4 سرعته اتوماتیک – 5 سرعته دستی

۴ دنده اتوماتیک

مصرف سوخت (ترکیبی)

6.6 (دستی) / 7.1(اتوماتیک) لیتر در 100 کیلومتر

7.3 لیتر

شتاب صفرتاصد

11.6 (دستی) – 12.6(اتوماتیک) ثانیه

12.5 ثانیه

حداکثر سرعت

190 کیلومتر بر ساعت

170 کیلومتر بر ساعت

مقایسه پژو ۲۰۷ با ام وی ام ۳۱۵ پلاس از نظر امکانات رفاهی

فضای کابین mvm315

از لحاظ تجهیزات رفاهی، باید گفت که این دو هاچ‌بک مونتاژ داخل، تقریبا سطح مشابهی از امکانات را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند؛ البته وجود سانروف در mvm315 به همراه سقف شیشه‌ای پانوراما در برخی از مدل‌های پژو ۲۰۷، می‌تواند کفه ترازو را بسته به نیاز مشتری به سمت هر یک از این دو خودرو متمایل سازد. پس از مطالعه جدول زیر، می‌توانید اطلاعات دقیق‌تری نسبت به تجهیزات موجود در ام وی ام ۳۱۵ پلاس و پژو ۲۰۷ آی به دست آورید:

مدل خودرو 

پژو 207

ام وی ام 315 پلاس

چراغ

چراغ مه‌شکن جلو و عقب، قابلیت تنظیم ارتفاع نور چراغ جلو از داخل خودرو، چراغ جدید عقب، چراغ جلو مجهز به چراغ روز (Daylight)

چراغ مه‌شکن جلو و عقب، چراغ هالوژنی در جلو، دی‌لایت، اتولایت، چراغ بدرقه و خوش‌آمدگویی

سیستم‌های مالتی‌مدیا 

GPS، DVD، پورت USB، بلندگو درهای جلو و عقب، تیوتر صوتی جلو، بلوتوث

سیستم صوتی با چهار اسپیکر، هندزفری، نویگیشن، Bluetooth – USB -MP3-MirrorLink

صفحه‌نمایش 

7 اینچی لمسی

8 اینچی لمسی

رینگ

185/65R14 _ رینگ آلومینیومی یا فولادی

185/60R15 _ رینگ آلومینیومی

آینه

آینه‌های جانبی برقی راهنمادار هم‌رنگ بدنه

آینه‌های جانبی برقی همراه با گرم‌کن

تهویه مطبوع

تنظیم اتوماتیک

سیستم تهویه دستی

صندلی 

صندلی راننده و سرنشین با قابلیت تنظیم 4 جهت به‌صورت دستی، پشت‌سری جلو و عقب قابل تنظیم

صندلی راننده و سرنشین با تنظیم دستی 6 و 4 حالته، صندلی عقب تاشو، روکش چرمی با دوخت دورنگ

شیشه 

شیشه‌بالابرهای برقی، سقف شیشه‌ای پانوراما (سفارشی)

شیشه‌بالابرهای برقی، سانروف

سیستم هشداردهنده

سنسور هشدار مانع در عقب – دوربین دنده‌عقب، دزدگیر فابریک (سفارشی)

سنسور پارک عقب، دوربین عقب، سنسور فشار باد تایر

سایر امکانات

فرمان هیدرولیک یا برقی مجهز به کلیدهای کنترل، کروزکنترل (برخی مدل‌ها)

فرمان برقی حساس به سرعت با دکمه‌های کنترل، کروزکنترل، کنترل پایداری، 2 حالت رانندگی اکو و اسپرت، کامپیوتر سفری

مقایسه پژو ۲۰۷ با ام وی ام ۳۱۵ پلاس از نظر ایمنی

پژو 207i در تست ایمنی موسسه اروپایی یوروانکپ حاضر نشده است؛ اما پژو 206 (مدل 2000) که تفاوت ساختاری چندانی با 207 ندارد، موفق به کسب چهار ستاره ایمنی در بخش امنیت سرنشینان بزرگسال از موسسه مذکور شده است. در طرف دیگر، mvm315 نیز ۴ ستاره ایمنی در تست تصادف موسسه c-ncap چین اخذ کرده است که البته استانداردهای آن در مقایسه با موسسه اروپایی یوروانکپ، بسیار سطح پایین‌تر ارزیابی می‌شود.

نمای پشتی  پژو 207

درمجموع، باید اظهار داشت که گرچه هر دوی این خودروها در کشور ما با حداقل سطوح امکانات ایمنی به دست مشتریان می‌رسند، اما با توجه به ساختار مستحکم‌تر پژو ۲۰۷، می‌توان امنیت بیشتری را برای این هاچ‌بک فرانسوی متصور بود. با مطالعه جدول زیر، به جزئیات امکانات ایمنی موجود در هر دو خودرو پی خواهید برد:

مدل خودرو 

پژو 207

ام وی ام 315 پلاس

تجهیزات ایمنی و حفاظت

ایموبیلایزر، قفل مرکزی با ریموت، کمربندهای ایمنی سرنشینان جلو 3نقطه‌ای با قابلیت تنظیم ارتفاع، کمربند سرنشینان عقب 3نقطه‌ای، صندلی عقب مجهز به ایزوفیکس

سیستم ایموبیلایزر، قفل مرکزی، کمربند ایمنی  3نقطه‌ای برای همه سرنشینان

کیسه‌هوا 

دو کیسه‌هوا (راننده و سرنشین جلو)

دو کیسه‌هوا SRS (راننده و سرنشین جلو)

سیستم ترمز 

سیستم ترمز ضدقفل ABS و EBD ‌و EBA، ترمز جلو دیسکی با سیستم خنک‌شونده، ترمز عقب دیسکی توپر، کد کلاس 60109: ترمز عقب کاسه‌ای

ترمز EBD،ABS، ترمز جلو دیسکی خنک‌شونده، ترمز عقب کاسه‌ای

مقایسه تجربه رانندگی

همان‌طور که در بخش فنی اشاره شد، قوای محرکه پژو ۲۰۷ و ۳۱۵ مشابهت فراوانی نسبت به یکدیگر دارد و نمی‌توان برتری محسوسی میان عملکرد این دو خودرو در بحث شتاب و چالاکی مشاهده کرد. با این وجود، سفت‌تربودن سیستم تعلیق پژو ۲۰۷ سبب شده است تا تجربه رانندگی با آن اندکی اسپرت‌تر به‌نظر برسد و هندلینگی قابل‌قبول‌تر به‌همراه پایداری بیشتر حین عبور از پیچ‌ها، برای هاچ‌بک فرانسوی فراهم باشد.

در سوی دیگر، mvm315 به یک فرمان نرم برقی مجهز شده است و به‌دلیل بهره‌مندی از سیستم تعلیق ملایم‌تر، کیفیت سواری آسایش‌بخش‌تری را به راننده و سرنشینان خود ارائه می‌دهد. دسترسی به ادوات مختلف برای رانندگان و هم‌چنین رعایت اصول ارگونومی طراحی کابین در هر دو خودرو نیز، قابل‌قبول برآورد می‌شود. البته میزان دید به بیرون ام وی ام ۳۱۵ پلاس اندکی نسبت به ۲۰۷ برتری دارد و سطح تسلط بیشتری نسبت به پیرامون خودرو را برای راننده 315 فراهم می‌آورد. قدرت ترمزگیری هر دو خودرو نیز در مصارف عادی رضایت‌بخش خواهد بود؛ اما وجود ترمز کاسه‌ای در رقیب چینی، پژو 207 مجهز به ترمز عقب دیسکی را در رده بالاتری از این منظر قرار خواهد داد.

ظاهر mvm315

در پایان این بحث، می‌توان نتیجه گرفت که اگر سواری نسبتا اسپرت با هندلیگ برتر را مدنظر دارید، پژو ۲۰۷ تجربه رانندگی بهتری برای شما رقم خواهد زد؛ اما درصورتی‌که سواری نرم و آسایش‌بخش‌تر را در اولویت خود قرار داده‌اید، ظاهرا نوع سواری هاچ‌بک چینی بیشتر مناسب‌ شما خواهد بود.

مقایسه ام وی ام 315 پلاس با پژو 207 از نظر شرایط بازار

ام وی ام ۳۱۵ پلاس، به‌تازگی وارد بازار شده است و هنوز نمی‌توان به‌طور دقیق پیرامون نحوه استقبال مشتریان از این محصول نسبتا جدید مدیران خودرو اظهار نظر کرد؛ البته با توجه به سطح استقبال مشتریان از مدل ام وی ام ۳۱۵ اسپرت اکسلنت، می‌شود تا حدودی میزان استقبال بازار از نسخه پلاس را حدس زد؛ به‌ویژه که ام وی ام ۳۱۵ جدید به گیربکس اتوماتیک مجهز شده است و از طراحی داخلی مشابه کراس‌اوور x22 سود می‌برد.

بنابراین، باید گفت احتمالا محصول جدید مدیران خودرو در بازار ایران، آینده‌ای نسبتا روشن خواهد داشت. همچنین پژو ۲۰۷ در نمونه اتوماتیک، تفاوت قیمت قابل‌توجهی با mvm315 دارد و همین گزینه می‌تواند برخی از مشتریان را به سمت حریف چینی سوق دهد. البته این سخن به معنای فروش ضعیف‌تر ۲۰۷ اتوماتیک نسبت به ۳۱۵ پلاس نخواهد بود؛ بلکه پژو ۲۰۷ به‌عنوان یک هاچ‌بک پرفروش در بازار ایران تلقی می‌شود و به‌ نظر می‌رسد در هر شرایطی، از رونق معاملاتی بیشتری نسبت به mvm315 برخوردار باشد.

جمع‌بندی

هر دو خودروی پژو ۲۰۷ و mvm315 پلاس، بسته به سلیقه شما، می‌توانند خودرویی مناسب و برنده این رقابت نزدیک تلقی شوند. پژو ۲۰۷ آی به‌عنوان یک محصول پرفروش، از طراحی ظاهری نسبتا اسپرت و جذابی سود می‌برد که ضمن ارائه هیجان سواری بالاتر، پرستیژ قابل قبولی را نیز برای دارندگان خود به همراه می‌آورد. از سوی دیگر، ام وی ام ۳۱۵ پلاس با ظاهر جدید و طراحی داخلی نسبتا مدرن به‌همراه سواری نرم و کابین جادارتر، می‌تواند گزینه بهتری برای خانواده‌ها باشد.

 

انتهای پیام/ 


منبع : باشگاه خبرنگاران جوان