شب یلدا گذشته از زیبایی های فرهنگی و سنتی خود به دلیل خوراکی های متنوعش برای همه افراد لذتبخش است. شما می توانید کیک هندوانه را امشب درست کنید و شب یلدا را در کنار خانواده تان جشن بگیرید.
مواد لازم کیک هندوانه
تخممرغ ۳ عدد
شکر ۲۰۰ گرم (یک پیمانه)
آرد قنادی ۲۲۵ گرم (۱/۵ پیمانه)
شیر ۱۲۰ گرم (نصف پیمانه)
روغن مایع ۱۰۰ گرم( نصف پیمانه)
وانیل یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر یک ق چ
رنگ خوراکی ژله ای سبز و قرمز
طرز تهیه کیک هندوانه
اول تابه مورد نظر رو خوب چرب کنید و کفش کاغذ روغنی بندازید که راحت جدا بشه.
روی شعله، شعله پخش کن بزارید و روشن کنید و تابه رو روش بذارید تا گرم بشه.
اول تخم مرغ شکر و وانیل رو خوب با همزن برقی بزنید تا حجیم بشه بعد روغن و شیر رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید.
در آخر آرد و بیکینگ پودر ۳بار الک شده را در ۳ مرحله اضافه کنید و آروم مخلوط کنید.
نصف مواد رو بذارید برای رنگ قرمز و تو ظرفی بریزید و کمی رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید ومخلوط کنید تا یکدست بشه.
مابقی مواد هم به دو قسمت کنید و باز از مواد سفید ۲ ق غ بردارید به مواد سبز اضافه کنید.
یکی ساده بمونه و اون یکی رو سبز کنید.
مواد رو که رنگی کردید و آماده شد اول رنگ سبز رو توی تابه گرم بریزید ، خودش پهن میشه بعد مواد سفید رنگ در مرکز تابه ،وسط رنگ سبز بریزید و بعدش در مرکز سفید رنگ مواد قرمز.
مواد که روی هم در وسط ریخته میشه خیلی راحت و مرتب توی تابه پهن میشه و شکل میگیره حالا سرش دمکنی بزارید و روی حرارت متوسط اجازه بدید بپزه ، بعد نیم ساعت با خلال دندون چک کنید.
وقتی پخت و خاموش کردید و کیک گرمه روش رو با شکلات چیپسی یا اشکی تزیین کنید مثل دونه های هندوانه بشه چون کیک گرمه شکلات ها روش فیکس میشه.