تاریخ : 15:39 - 1399/10/22
کد خبر : 461723
سرویس خبری : فرهنگی
 

فراخوان اولین جایزه کتاب تاریخ انقلاب اسلامی منتشر شد

فراخوان اولین جایزه کتاب تاریخ انقلاب اسلامی منتشر شد

اولین جایزه کتاب تاریخ انقلاب اسلامی با همکاری موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران و پژوهشکده تاریخ معاصر برگزار می‌شود.

 دبیرخانه اولین جایزه کتاب تاریخ انقلاب اسلامی از ناشران، پدیدآورندگان، مترجمان و مصححان دعوت می‌کند با ثبت‌نام در تارنمای اینترنتی جایزه کتاب تاریخ انقلاب اسلامی کتاب یا کتاب‌های پیشنهادی خود را به این دبیرخانه ارسال کنند.

اولین جایزه کتاب تاریخ انقلاب اسلامی با هدف، ارتقای فرهنگ و حافظه تاریخی جامعه اسلامی ایران و حفظ استقلال و هویت فرهنگی، شناسایی و معرفی کتاب‌های برتر در حوزه تاریخ انقلاب اسلامی (ریشه‌ها و پیامدها)، کمک به اعتلای سطح دانش تاریخی و فرهنگ مکتوب، مقابله با تحریف تاریخ انقلاب اسلامی، حمایت و تشویق مؤلفان و پدیدآورندگان متعهد و متخصص سراسر کشور در این حوزه در بهمن ۱۳۹۹ برگزار می‌شود.

آثار منتشرشده در بازه زمانی ۱۳۵۷تا ۱۳۹۷ (گام اول انقلاب) در جشنواره قابل بررسی و داوری خواهند بود. بر اساس این فراخوان، کتاب های ارسال باید دارای برگة اعلام وصول باشند و جزو کتاب‌های کمک‌درسی و عکس‌برداری‌شده نباشند. فقط آثاری در جایزة کتاب انقلاب اسلامی داوری و ارزیابی می‌شوند که پدیدآورنده یا ناشر کتاب، کاربرگ ثبت‌نام را در تارنمای این جایزه پر کرده و به ‌همراه دو نسخه از کتاب به دبیرخانه ارسال کند.

داوری آثار مربوط به بازه زمانی ۱۳۵۷ تا ۱۳۹۵ در قالب تشویقی ـ رقابتی و آثار مربوط به سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۷ در قالب ضوابط رقابتی صورت می‌گیرد.  آثار دریافت‌شده بازگردانده نخواهند شد.

علاقه‌مندان می‌توانند آثار تألیف، ترجمه و تصحیح خود را در حوزة تاریخ انقلاب اسلامی (ریشه‌ها و پیامدها) در بخش‌های کلیات (دانشنامه‌های تخصصی، کتابشناسی توصیفی تحلیلی و روز شمار)، خاطرات، زندگی‌نامه و شرح‌حال‌نویسی، مستندنگاری (سفرنامه‌نویسی، یادداشت‌های روزانه و عکس نوشت)، تحقیقات و پژوهش‌های تاریخی، تاریخ شفاهی، اسناد و پژوهش‌های اسنادی، رمان تاریخی و کودک و نوجوان به این جایزه ارسال کنند.

مهلت ارسال آثار به اولین جایزة کتاب تاریخ انقلاب اسلامی ۱۰ بهمن سال جاری است و علاقه مندان می توانند آثار خود را به نشانی تهران، الهیه، خیابان شهید فیاضی (فرشته)، نبش خیابان چناران، پژوهشکدة تاریخ معاصر، پلاک ۱۵، کد پستی: ۱۹۶۴۹۶۴۳۵۳ ارسال کنند.

 


منبع : ایرنا