تاریخ : 12:42 - 1395/01/25
کد خبر : 50007
سرویس خبری :
 

انعقاد بیش از ۱۲۰۰ قرارداد سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی قزوین

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین اعلام کرد

انعقاد بیش از ۱۲۰۰ قرارداد سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی قزوین

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین گفت: تاکنون بیش از ۱۲۰۰ مورد قرارداد سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی استان قزوین منعقد و واحدهای صنعتی راه‌اندازی شده‌اند.

کارگرآنلاین:  عبدالقهار ناصحی در حاشیه دیدار با استاندار قزوین در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تاکنون یک هزار و 216 مورد قرارداد سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی استان قزوین منعقد و واحدهای تجاری مربوط به آنها در داخل محدوده شهرک‌ها راه‌اندازی شده است.

وی افزود: با راه‌اندازی این تعداد واحد صنعتی که در 845 هکتار زمین به بهره‌برداری رسیده است برای 47 هزار و 700 نفر شغل ایجاد کرده است که تحول بزرگی در ایجاد اشتغال در استان و توسعه منطقه است.

ناصحی تصریح کرد: در 16 سال گذشته 165 میلیارد تومان زیرساخت در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان قزوین به بهره‌برداری رسیده است که گامی مهم در تأمین نیازهای تولید‌کنندگان بوده و سبب تمایل بیشتر سرمایه‌گذاران در این شهرک‌ها شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین گفت: تاکنون 15 واحد خارجی با 80 میلیون دلار سرمایه گذاری در نواحی و شهرک‌های صنعتی استان مستقر شده و به تولید رسیده‌اند که با فعالیت آنها برای 1496 نفر شغل ایجاد شده است.

وی با اشاره به شرایط مناسب واگذاری زمین در شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: شرایط واگذاری زمین در این شهرک‌های بسیار مطلوب بوده و سرمایه‌گذاران می‌توانند از این مزایا برای راه‌اندازی واحدهای تولیدی خود استفاده کنند./تسنیم