تاریخ : 20:40 - 1395/01/30
کد خبر : 50200
سرویس خبری : ورزشی
 

 کمیته توسعه و گسترش ورزش کارگری در مجلس تشکیل می شود

کمیته توسعه و گسترش ورزش کارگری در مجلس تشکیل می شود

نماینده مردم ساری وعده داد که کمیته توسعه و گسترش ورزش کارگری واحدهای صنعتی در مجلس شورای اسلامی تشکیل می شود.

کارگرآنلاین: به گزارش فدراسیون ورزش های کارگری، محمد دامادی در نشستی با سرپرست فدراسیون کارگری گفت: کمیته توسعه و گسترش ورزش کارگری در واحدهای صنعتی در مجلس شورای اسلامی تشکیل و در خصوص راهکارهای جذب منابع و تخصیص بودجه برای فعالیت های این حوزه تلاش خواهد کرد.


عضو کمیسیون اجتماعی و فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در این دیدار با بیان اینکه ورزش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بسیار حائز اهمیت است، افزود؛ برای توسعه و نهادینه سازی ورزش در بین جامعه کارگری و خانواده 40 میلیونی مخاطب، نیازمند برنامه ریزی گسترده و جامعی به همراه تخصیص منابع لازم هستیم.


وی تاکید کرد: برای پایدار کردن بودجه فدراسیون لازم است از طریق جذب حامیان مالی اقدام شود. بدین منظور نیازمند ایجاد کمیته ای در مجلس شورای اسلامی برای انجام برنامه ریزی های مهم در این حوزه هستیم.


سرپرست فدراسیون ورزش های کارگری نیز در این دیدار ضمن تشکر و قدردانی از حمایت های ایشان از فعالیت های فدراسیون در دو سال گذشته به خصوص در برگزاری المپیاد فرهنگی ورزشی کارگران سال 1393 در استان مازندران، افزود: این المپیاد بازخورد بسیار خوبی در جامعه کارگری داشته و فدراسیون در نظر دارد دومین دوره این المپیاد را سال 95 در استان خراسان رضوی برگزار کند.


امیر حسینی با بیان اینکه شهر مشهد مقدس به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 انتخاب شده است؛ افزود: پیرو درخواست استاندار خراسان رضوی با معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نظر داریم دومین دوره المپیاد را در شهر مشهد برگزار کنیم که نیازمند حمایت های جدی و لازم در این خصوص هستیم.


وی گفت: با توجه به برنامه شرکت ورزشکاران کارگری در مسابقات جهانی 2017 لتونی، مسابقات المپیاد به عنوان یکی از مراحل انتخاب نفرات برتر برای مسابقات جهانی لتونی خواهد بود.