تاریخ : 10:31 - 1395/03/04
کد خبر : 51256
سرویس خبری :
 

نسخه عجیب پزشک زن هندی برای بیماران

نسخه عجیب پزشک زن هندی برای بیماران

یک پزشک هندی به بیماران خود توصیه می‌کند که برای بهبود و درمان بیماری و شفا یافتن به دین اسلام تشرف پیدا کنند و مسلمان شوند.

کارگرآنلاین: «جامیما الحیاة»، پزشک زن هندی است که در درمانگاه «موکتا براساد» شهر «بیکانر» مشغول به فعالیت است.

 

وی به بیماران خود توصیه می‌کند جهت درمان و شفا یافتن مسلمان شوند و به اسلام روی بیاورند.

 

این پزشک تاکنون هشدارهای زیادی در نتیجه این اقدام از سوی مسئولان وزارت بهداشت هند دریافت کرده است.

 

«دفندرا چودری»، از مسئولان ارشد وزارت بهداشت هند، در گفت‌‌وگو با روزنامه «هندوستان تایمز»، در این باره گفت: «چندین بار به این پزشک هشدار دادیم، اما وی حاضر نیست به کسی گوش دهد، بنابراین در حال حاضر برای رسیدگی به این موضوع و پیداکردن یک راه حل برای این مشکل، تحقیقاتی را در این زمینه آغاز کرده‌ایم».

 

دفتر نخست وزیر هند نیز تحقیقاتی را برای رسیدگی به اتهامات این پزشک هندی آغاز کرده است.

 

یکی از بیماران این پزشک هندی گفت: «جامیما الحیاة به من توصیه کرد که به جای یافتن درمان پزشکی برای دختر ۸ ساله‌ام که دچار گرما‌زدگی شده بود، به دین اسلام روی بیاورم»./ایکنا