تاریخ : 13:42 - 1395/04/21
کد خبر : 53809
سرویس خبری :
 

تبیین برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در بخش اشتغال

تبیین برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در بخش اشتغال

یک مقام مسئول در وزارت کار با اعلام اینکه در سال ۹۴ تعداد ۷۵۰ هزارنفر در بخش دولتی و ۶۸۲ هزارنفر در بخش خصوصی آموزش مهارت شغلی دیده اند، از تببین سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در این بخش خبر داد.

کارگرآنلاین: حسن عزیزی امروز در یک نشست خبری با تشریح اهداف روز ملی کارآفرینی، مهارت و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای گفت: توسعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی، ارتقاء شان آموزش فنی و حرفه ای، معرفی توانمندی ها، ایجاد فرصت گفتمان آموزش فنی و حرفه ای، هدایت افکار سرمایه گذاران و سیاست گذاران درباره اهمیت فنی و حرفه ای، جذب علاقمندان برای تامین نیاز بازار کار و آموزش برای اشتغال از جمله اهداف این روز است.

این مقام مسئول در وزارت کار اظهارداشت: در سال ۹۴ تعداد مراکز ثابت آموزش فنی و حرفه ای کشور ۶۹۸ مرکز بود و ۵۹۶۱ کارگاه آموزشی، ۱۰۸۹ مرکز در زندان ها، ۱۰۶۴ مرکز در پادگان ها و ۵۸۶ مرکز نیز در شعب شهری فعالیت دارند.

عزیزی، تعداد مراکز آموزش مهارتی در روستاها را ۲۲۳۰ مرکز اعلام کرد و افزود: ۱۱۵۹۹ مرکز نیز در بخش خصوصی و غیردولتی فعالیت دارند. وی همچنین از تبیین برنامه ها و سیاست های ابلاغی ستاد اقتصاد مقاومتی در زمینه آموزش های مهارتی خبر داد

این مقام مسئول در سازمان فنی و حرفه ای کشور تاکید کرد: در سال گذشته ۷۵۰ هزار نفر از طریق مراکز دولتی آموزش فنی و حرفه ای و ۶۸۲ هزار نفر نیز از طریق مراکز خصوصی، آموزش های مهارت شغلی را دریافت کرده اند. همچنین در ۳ ماهه اول امسال نیز ۲۶ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر ساعت آموزش ارائه شد.

به گفته سرپرست راهبردی معاونت آموزش سازمان فنی  و حرفه ای کشور، تمام فعالیت های آموزش های فنی و حرفه ای مربوط به اشتغال و بهره وری نیروی کار است و نگاهی که دولت تدبیر امید به آموزش های فنی و حرفه ای دارد، نگاهی توسعه ای مبتنی بر تدوین استاندارد های نوین و تعاملات بین المللی است./مهر