تاریخ : 13:18 - 1396/03/24
کد خبر : 64957
سرویس خبری :
 

عجیب ولی واقعی/ ریختن «شربت‌ معده» در روغن های سرخ کردنی در کارگاه های شیرینی پزی

عجیب ولی واقعی/ ریختن «شربت‌ معده» در روغن های سرخ کردنی در کارگاه های شیرینی پزی

محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران درباره ریختن شربت معده در کارگاه های شیرینی پزی و کیک پزی خبر داد.

به گزارش کارگرآنلاین، در برخی از کارگاه‌های ساخت شیرینی متاسفانه از روغن‌های سرخ‌کردنی به تعداد دفعات فراوان استفاده شده و همین امر سبب سیاه شدن روغن می‌شود و برخی از افراد برای از بین بردن سیاهی‌های روغن شربت معده را با آن ترکیب می‌کنند که سلامت مردم را به خطر می اندازد.

استفاده فراوان از روغن سرخ‌کردنی خطر بروز سرطان را در افراد چند برابر می‌کند و اگر برای شفاف کردن روغن سرخ‌کردنی از شربت معده استفاده شود خطر استفاده از آن برای افراد بیشتر می‌شود.