تاریخ : 10:32 - 1396/04/17
کد خبر : 66170
سرویس خبری : گوناگون
 

تلفن همراه لاکچری ترامپ_پوتین رونمایی شد!/عکس

تلفن همراه لاکچری ترامپ_پوتین رونمایی شد!/عکس

شرکت جواهر سازی روسی-ایتالیایی «کاویار» تلفن همراه نوکیا ۳۳۱۰ جدید را به مناسبت نخستین دیدار روسای جمهور روسیه و آمریکا در اجلاس گروه ۲۰ رونمایی کرد.

به گزارش کارگرآنلاین، این شرکت تولید کننده گوشی‌های لاکچری سفارشی اعلام کرد، ما نیز همانند بسیاری از مردم جهان در انتظار دیدار پوتین و ترامپ هستیم و به هرحال این رویداد یک لحظه تاریخی خواهد بود.

به نوشته وستی، این شرکت در ادامه بیانیه خود آورده است: به همین دلیل طراحی و ساخت یک گوشی ویژه برای این رویداد بین المللی در نظر گرفته شده است در حالی که می‌توان گفت ما نیز بدون شک خواهان پیشرفت روابط روسیه و آمریکا هستیم.

بدنه گوشی تلفن همراه پوتین-ترامپ از تیتانیوم است و با نقش‌های فولاد دمشقی تزیین شده است.

بر زمینه طلایی جلد آن تصویر برجسته رهبران دو کشور حک شده است و تنها بیست عدد از آن بفروش می‌رسد. قیمت هر دستگاه از این تلفن همراه 149000 روبل معادل 2600 دلار تعیین شده است./ابسنا