به گزارش کارگرانلاین، جلسه علنی صبح امروز(چهارشنبه) نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس و با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد. در نشست علنی امروز مجلس ۲۰۱ نماینده حضور دارند و ۸۹ صندلی خالی در صحن به چشم میخورد.
بررسی طرح استیضاح علی ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی دستور کار نشست علنی امروز پارلمان است.
فراکسیون نمایندگان ولایی به استیضاح ربیعی رای مثبت میدهد
اعضای فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس به استیضاح علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه علنی امروز مجلس (چهارشنبه 17 مرداد 97) رای مثبت میدهند.
در جلسه امروز صبح این فراکسیون موضوع استیضاح وزیر کار مورد بحث و بررسی قرار گرفت و رایگیری در خصوص این موضوع انجام شد که در نهایت رای فراکسیون بر این شد تا به استیضاح وزیر در جلسه علنی مجلس رای مثبت دهند.
اسامی تاخیرکنندگان آغاز جلسه علنی امروز مجلس
اسامی تاخیرکنندگان آغاز جلسه علنی امروز مجلس (چهارشنبه 17 مرداد 97) از سوی هیأت رئیسه اعلام شد که این اسامی عبارتند از:
1- علی جلیلی نماینده مردم مراغه
2-محمدصادق حسنی نماینده مردم رشت
3- احمد حمزه نماینده مردم کهنوج
4-محمد دهقان نماینده مردم چناارن
5- احمد سالک نماینده مردم اصفهان
خدری: نمایندگان درباره استیضاح ربیعی شبهه دارند/ برای حفظ شان مجلس استیضاح نباید انجام شود
عبدالحمید خدری نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز که با دستور بررسی استیضاح علی ربیعی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، طی تذکری اظهار داشت: آقای لاریجانی ! شما متشرع، متعهد ودقیق در الفاظ آئیننامه هستید.
وی با استناد به ماده 223 قانون اساسی افزود: یک بدعتی در مجس در حال پایهگذاری است که این بسیار خطرناک است.
وی عنوان کرد:همکاران ما در بحث استیضاح ربیعی شبهه دارند. در کمیسیون اجتماعی هم باید توضیح داده میشد که از وزیر کار در جلسه دعوت شده یا خیر چرا که بر اساس این ماده تصریح شده است بر پایه فکر موارد معین شده، درخواست استیضاح باید به صورت کتبی به هیأت رئیسه مجلس تقدیم میشد.
خدری ادامه داد: به این موضوع عمل نشده است بنابراین کمیسیون اجتماعی موظف است طی یک جلسه با وزیر مورد استیضاح جلسه برگزار کنند.
وی بر همین اساس خاطرنشان کرد: برای حفظ و حرمت و شان و جایگاه مجلس نباید اجازه دهید این استیضاح انجام شود.
خدری خاطرنشان کرد: شما یک مورد ذکر کنید که وزیر بدون حضور در کمیسیون مربوطه برای استیضاح به صحن وارد شود.
لاریجانی: استیضاح کنندگان یا باید همه انصراف دهند یا استیضاح برگزار شود
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه 17 مرداد 97) مجلس در پاسخ به تذکر عبدالحمید خدری مبنی بر دعوت نشدن وزیر کار در نشست کمیسیون اجتماعی اظهار داشت: مطابق اصل 89 قانون اساسی 10 نفر از نمایندگان که طرح استیضاحی را امضا کنند باید حتما این استیضاح مطرح شده و ظرف 10 روز وزیر در صحن مجلس حاضر شود.
وی افزود: بر اساس ماده 223 قانون اینگونه آمده است که وزیر باید بر این اساس حتما باید در جلسه علنی حاضر شود. و از آنجا که برخی اعضای کمیسیون طی نامهای درخواست استیضاح خود را به هیأت رئیسه مطرح کردند روز گذشته هم جلسهای بر این اساس طی جلسهای روز گذشته در هیأت رئیسه در این خصوص بحث و تبادل نظر شد.
وی با اشاره به ماده 223 قانون اساسی عنوان کرد: چند هفته قبل این استیضاح مطرح شده و یک ماه گذشته هم به کمیسیون برای بررسی ارائه شده است.
لاریجانی ادامه داد: روال این است که اگر کمیسیون این موضوع را در داخل جلسات خود حل کرد دیگر بحث استیضاح مطرح نشود. اما چنانچه استیضاح کنندگان پیگیری کنند ما به کمیسیون میگوییم این مسئله مطرح شود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: بنده مطابق آئیننامه موظفم این موضوع را اجرا کنم و استیضاح هم انجام شود.
به گزارش فارس، در این هنگام و با بیان این جمله اعتراض نمایندگان با صدای بلند در صحن شروع شد و در واقع استیضاح کنندگان نسبت به برگزاری استیضاح به نوعی اعتراض کردند که لاریجانی در پاسخ گفت اگر استیضاح کنندگان همگی درخواست خود را پس بگیرند که عدم برگزاری استیضاح امکان پذیر است در غیر این صورت باید حتما استیضاح برگزار شود.
استیضاح کنندگان ربیعی حاضر به صحبت نشدند/ تنفس برای تصمیمگیری درباره استیضاح
صحن علنی امروز مجلس درباره استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با حواشی همراه بود.
رسول خدری در جریان تذکرش در صحن علنی مجلس خطاب به لاریجانی گفت: شما متشرع و متعهد بر الفاظ آئیننامه هستید.
وی با استناد به ماده 223 آئیننامه داخلی مجلس عنوان کرد: یک بدعتی در مجلس در حال پایهگذاری است که خطرناک است.
خدری با اشاره به استیضاح وزیر کار گفت:همکاران ما در این رابطه شبهه دارند.باید توضیح داده شود که وزیر برای استیضاح در جلسه کمیسیون اجتماعی دعوت شده است یا خیر. اگر نشده در ماده 223 معین شده که درخواست استیضاح به صورت کتبی به هیأت رئیسه ارسال شود.
وی ادامه داد: برای حرمت و شان جایگاه مجلس اجازه ندهید این استیضاح انجام شود.
لاریجانی در پاسخ به این تذکر اظهار داشت: مطابق اصل 89 قانون اساسی 10 نماینده که طرح استیضاح را امضا کرده باشند باید حتما مطرح و ظرف 10 روز وزیر در مجلس حاضر شود.
لاریجانی ادامه داد: بر اساس ماده 223 آئیننامه داخلی مجلس از آنجا که برخی اعضای کمیسیون طی نامهای درخواست استیضاح را مطرح کردند روز گذشته هم این موضوع در هیأت رئیسه بررسی شد.
وی عنوان کرد: یا باید کل نمایندگان استیضاح کننده رای خود را پس بگیرند و یا اینکه استیضاح به صورت کامل انجام شود.
بر اساس این گزارش هیأت رئیسه اقدام به قرائت اسامی استیضاح کنندگان کرد تا بر این اساس به ارائه سخن بپردازند. افرادی همچون مسعود گودرزی، علیم یارمحمدی، شیخ قاسم جاسمی که پس از قرائت این اسامی هیچ کدام حاضر به ارائه سخن نشدند.
سپس پس از قرائت اسامی و عدم حضور نمایندگان در پشت تریبون لاریجانی عنوان کرد: آقایان صحبت نمیکنند مگر استیضاح خود را پس گرفتهاند؟
سپس با اعلام علی لاریجانی رئیس مجلس، جلسه غیرعلنی شد و با اعلام تنفس قرار شد این موضوع در این نشست غیررسمی بدون حضور خبرنگاران بررسی شود.
لاهوتی: رأی اعضای فراکسیون مستقلان برای استیضاح ربیعی فردی خواهد بود
مهرداد باهوج لاهوتی سخنگوی فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: فراکسیون صبح امروز جلسهای برای بررسی استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار نکرد.
وی افزود: علت این عدم برگزاری جلسه موضوع فردی بودن آرای نمایندگان است.
سخنگوی فراکسیون مستقلان ولایی مجلس ادامه داد: مقرر شده است که اعضای فراکسیون مستقلان مجلس به صورت فردی نظر و رأی خود را در خصوص استیضاح ربیعی ارائه کنند بنابراین آرا به صورت فراکسیونی نخواهد بود.
کوهکن: مقرر شده بود هر سه فراکسیون مجلس به استیضاح ربیعی رای دهند
محسن کوهکن نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی امروز پارلمان در جمع خبرنگاران در خصوص استیضاح علی ربیعی وزیرکار تعاون و رفاه اجتماعی اظهار داشت: با توجه به اینکه جلسه غیرعلنی و غیر رسمی شد قرار شد در این نشست استیضاح ربیعی بررسی شود.
وی افزود: نمایندگان دولت و خبرنگاران به بیرون از جلسه هدایت شدند تا هر چه سریعتر بتوانیم در مورد موضوع ربیعی به جمعبندی برسیم.
کوهکن ادامه داد: اتفاقی که امروز افتاد بنده در 10 سال اخیر مجلس شورای اسلامی سراغ ندارم.
وی افزود: با توجه به جلسات فراکسیون مختلف در این رابطه مقرر شده بود هر سه فراکسیون مجلس به این استیضاح رای دهند.
نماینده مردم لنجان در مجلس خاطرنشان کرد: اما متاسفانه با اعلام برگزاری استضاح ربیعی برخی فضای مجلس را متشنج کردند.
«ما با دولت دشمنی نداریم اما مردم باید احساس کنند مجلس و دولت به وظیفه خود عمل می کنند و مستقلا کار را انجام می دهند.»
کوهکن در بخشی از اظهارات خود به تشریح جزئیات روند استیضاح علی ربیعی پرداخت.
آغاز استیضاح مجدد ربیعی بعد از تنفس 30 دقیقهای
مجلس شورای اسلامی از ابتدای جلسه علنی امروز (چهارشنبه) پارلمان وارد بررسی استیضاح علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد.
در ابتدای استیضاح علیرغم اعلام اسامی متقاضیان استیضاح نمایندهای پشت تربیون برای بیان اظهاراتش حاضر نشد.
همین مسئله باعث شد که رییس مجلس شورای اسلامی برای رسیدن به اجماع و تعیین تکلیف جمعبندی استیضاحکنندگان تنفس اعلام کند.
هم اکنون بعد از تنفس 30 دقیقهای جلسه علنی مجلس شورای اسلامی برای استیضاح ربیعی با صحبتهای علی رستمیان یکی از متقاضیان استیضاح آغاز شده است.
اسحاق جهانگیری وارد صحن مجلس شد
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور برای دفاع از علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی وارد مجلس شد.
رستمیان(موافق استیضاح): آقای ربیعی! شما استاد مظلوم نمایی و جنگ روانی هستید
علی رستمیان در نشست علنی امروز (چهارشنبه 17 مرداد) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در موافقت با این استیضاح گفت: اینجانب از طرف کمیسیون اجتماعی مجلس و با حکم آقای عزیزی رئیس وقت کمیسیون در سال گذشته مامور رسیدگی به برخی از مشکلات و مسائل در سازمان بهزیستی در برخی استان های کشور شدم.
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی افزود: استان هایی که به عنوان پایلوت برای این مسئله انتخاب شد، لرستان بود که متاسفانه برای سرکشی به این استان ها و بررسی مسائل مربوط به سازمان بهزیستی با مشکلاتی روبرو شدم. به عنوان مثال رئیس سازمان بهزیستی اجازه بررسی این مسائل را به بنده ندادند.
وی تاکید کرد: توسط یکی از فرستادگان جناب آقای بندپی به بنده گفته شد 500 میلیون تومان به شما می دهیم به نام یک خیریه که هیچ حرفی درخصوص مشکلات بهزیستی مطرح نشود، یعنی 20 میلیون تومان به آن خیریه داده شود و 480 میلیون تومان را بنده برای توزیع بین فقرا و ایتام بردارم.
این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: این مسئله را بنده به رئیس مجلس و معاون وزیر اطلاعات گزارش دادم، متاسفانه رئیس سازمان بهزیستی از 500 میلیون تومان 20 میلیون آن را به خیریه پرداخت کرده و 480 میلیون آن را به خرید ماشین های شاسی بلند اختصاص دادند، یعنی پول خرید ویلچر برای معلولان را به مصارف دیگر اختصاص داده است، هر چند که وزیر مربوطه در پاسخ به این موارد تاکید کرد که چنین مسائلی در دوره قبل بهزیستی نیز دیده شده است.
رستمیان خطاب به وزیر کار ادامه داد: این شوی تبلیغاتی نیست، جنابعالی با مسائل و مشکلات سازمان بهزیستی و اقدامات خلاف قانون ریاست این سازمان برخورد می کردید، شما حتی سرتان را نیز به نشانه تاسف تکان ندادید و خیلی خونسرد تاکید کردید که این مسائل در دوره قبل هم بوده است.
وی گفت: رئیس سازمان بهزیستی به شهادت مجمع نمایندگان استان لرستان در دو نوبت مربوط به سفر کاری و بار دیگر شرکت در همایش مدیران کل بهزیستی در استان لرستان حضور پیدا می کند. رئیس سازمان بهزیستی دختران مظلوم بهزیستی را با لباس فاخر در یک سیاه چادر در یک منطقه خوش آب و هوا در نظر گرفته و از این افراد شاهانه پذیرایی میکند. این پول ها از کجا تامین می شود؟ 900 میلیون تومان صرف هزینه همایش و مهمانی شاهانه آقای بندپی شده است! آیا کارگری که بخاطر او اشک می ریزید و آیا معلولی که عصا و ویلچر ندارد، از این سفره شاهانه استفاده می کرد و شما نسبت به آن واکنش نشان دادید؟
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی افزود: آیا معلولین، کودکان بی سرپرست از چندین نوع غذایی که در مهمانی آقای بندپی توزیع شد، استفاده می کنند؟ شرم آورتر اینکه یک ماشین کامیون یخچال دار دارای لاشه های گوسفند به کوهدشت لرستان و درب منزل آقای بندپی برده و به معاونان ایشان تحویل می دهند. اشتغالی که برای معلولان بهزیستی باید پیگیری می کردید، ریاست سازمان بهزیستی اجازه بررسی این مسئله را در یک استان به بنده ندادند، اما در دو استان متاسفانه 80 درصد اعتبارات مربوط به این مسئله به موارد دیگر اختصاص یافته است.
وی تاکید کرد: جناب آقای وزیر؛ سفرهای اروپایی آقای بندپی را رصد کرده اید؟ بندپی در سفرهای خارجی با یک تیر دو نشان زده و در راستای انجام ماموریت ملکه های زرد طلایی زنبور عسل را برای درمان ملکه های مریض دلفان به کشور آوردند. در تحقیقات به عمل آمده درخصوص انواع هدیه بررسی کنید و در صورت عدم تایید بنده حاضرم به عنوان نشر اکاذیب محاکمه شوم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: جناب آقای وزیر باید اذعان کنم شما استاد تمام مظلوم نمایی و جنگ های روانی هستید. آیا مهمانی های اخیر و ریخت و پاش های آن را باور کنیم که وجود ندارد، بنده به تنهایی هم حاضر بودم استیضاح وزیر کار را ادامه دهم و به شما بگویم به افرادی که به وظایف قانونی خود عمل نمی کنند، کاری ندارم.
نعمتی: عدم صحبت استیضاح کنندگان اقدام زشتی بود
بهروز نعمتی نماینده مردم تهران و سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در حاشیه نشست علنی امروز خانه ملت، در جمع خبرنگاران، درباره استیضاح ربیعی وزیر کار اظهار داشت: اینکه استیضاح کنندگان در جلسه صبح امروز اقدام به سخنرانی نکردند کار زشتی مرتکب شدند.
وی افزود: در قضیه استیضاح چند اتفاق افتاد ؛ اول اینکه در کمیسیون اجتماعی رسیدگی قرار بود این موضوع رسیدگی شود که باید باید جلساتی در این خصوص برگزار می کردند البته رئیس کمیسیون اعلام کرد کمسیون نتوانسته سر وقت جلسه برگزار شود.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس بر هین اساس اضافه کرد: طبق مواد 212 و 213 آیین نامه داخلس مجلس، اگر ظرف مدت مقرر تعیین شده توسط هیأت رئیسه، کمیسیون مربوطه باید طی یک هفته جلسه استیضاح را برگزار کند که به دلیل برگزار نشدن این جلسه و اعتراض متقضیان استیضاح، جمعی از نمایندگان خواستار برگزاری این استیضاح در صحن شدند.
نعمتی ادامه داد: حتی دیروز هم در جلسه هیأت رئیسه این موضوع بررسی شداما به دلیل شفافیت آیین نامه مجلس در جلسه استیضاح باید برگزار می شد که امروز در جریان قرار گرفت.
وی عنوان کرد: صحبت نکردن هم اتفاق بدی است که درخواست کنندگان استیضاح باید در مخالفت و موافقت صحبت می کردند اما آقایان کار درستی نکردند.
نعمتی عنوان کرد: زمانی که نماینده به حجت شرعی رسید باید استیضاح انجام شود که متاسفانه این اتفاق نیفتاد و بعد از آن هیأت رئسیه 15 دقیقه تنفس داد و بعد مجددا جلسه استیضاح مجددا آغاز شد و به این نتبجه رسیدیم استیضاح برگزار شود.
وی خاطرنشان کرد: 24 نفر اعلام کردمد استییضاح انجام شود لذا اگر یک نفر هم بر استضاح باقی بماند جلسه برگزار می شود.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس در خاتمه گفت: روند قانونی بسیار صریح و شفاف است و در قانون اساسی نیز مورد تاکید قرار گرفته است.
سلیمانی(موافق استیضاح):عوامل پشت پرده برای اخلال در استیضاح وزیر کار معرفی شوند
حسن سلیمانی نماینده کنگاور در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی به عنوان یکی از متقاضیان استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بنده از امضاء کنندگان استیضاح آقای ربیعی هستم ولی قرار نبود صحبت کنم. اکنون میخواهم برای صحن مجلس و دولت توضیح دهم که چه اتفاقی افتاد تا در نهایت صحبت درباره استیضاح با تاخیر مطرح شد.
وی اضافه کرد: در فضای مجازی گفته شده که نمایندگان به دلیل نرسیدن به مطالباتشان درخواست استیضاح کردند که چنین چیزی درست نیست.
«کسی که مسئولیت استیضاح را داشته امروز در مجلس شورای اسلامی مانع صحبت نمایندگان شد. این افراد سعی کردند وقت را بگیرند تا در مجلس شورای اسلامی صحبت نشود. باید مشخص شود چه عواملی باعث این افتضاح در مجلس شورای اسلامی شدند. باید روشن شود چه کسی وقت را گرفت تا ما صحبت نکنیم.»
سلیمانی اضافه کرد: بنده به عنوان یک استیضاحکننده اعلام میکنم که از طرف وزیر و معاونانش برای صحبت نکردن مورد مراجعه قرار نگرفتم این برخی از نمایندگان بودند که آمدند و به ما گفتند که درباره استیضاح صحبت نکنید. باید روشن شود که آنها چه کسانی بودند که میخواستند قانون در مجلس شورای اسلامی اجرا نشود آن هم وقتی که رییس مجلس شورای اسلامی اصرار بر عمل به قانون را داشت. استیضاحکنندگان براساس تشخیصشان طرح را امضاء کرده و هر چیز دیگری غیر از این واقعیت ندارد.
سلیمانی با اشاره به محورهای ۱۰گانه استیضاح گفت: آقای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جای پرداختن به حواشی درباره این محورها توضیح دهند. از جمله اینکه چرا مدیریت آقای ربیعی اینگونه شده است؟ چقدر برای اطمینان در ساختار ستادی این وزارتخانه تلاش شده است؟ چرا از جوانان استفاده نمیشود؟ چرا در این وزارتخانه سهم ۲۵ درصدی بخش تعاون در اقتصاد مورد توجه قرار نمیگیرد یا اینکه برای بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی بازنشستگان چه کار کردید؟ درباره شستا هم توضیح دهید که چرا به این وضعیت رسیده است.
اکبری (موافق استیضاح): عملیات اجرایی پروژه فاز 2 پتروشیمی خراسان شمالی پس از سه سال آغاز نشده است
علی اکبری نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (چهارشنبه) نمایندگان مجلس در سخنانی به عنوان موافق استیضاح ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار داشت: نباید فراموش کنیم که مادر چه جایگاهی هستیم، ما نماینگان مجلس وکیل مردمیم و مردم به ما اعتماد کردند تا در این جایگاه حضور داشته باشیم، باید از خودمان بپرسیم تکلیفمان در قبال این اعتقاد چیست.
وی افزود: امروز تعدادی از وکلای ملت برای انجام وظیفه خود رسیدگی به عملکرد ربیعی را در دستور کار قرار دادند. انتظار است بر پایه اعتقاد،حق و عدالت و در برابر چشمان نظارهگر 80 میلیون ایرانی تصمیمی منصفانه بگیریم.
اکبری تصریح کرد: شرح وقایع دوره خدمت آقای ربیعی را بشنوید و آنگاه با در نظر گرفتن سوگندی که یاد کردید، ببینید چه حقی از مردم ضایع شده است.
نماینده بجنورد در مجلس در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: آقای ربیعی! سه سال پیش کلنگ فاز 2 پتروشیمی خراسان شمالی را زدید اما در این سه سال هیچ اقدامی در راستای پیشبرد این پروژه انجام ندادید. آیا سه سال فرصت برای شروع عملیات اجرایی یک پروژه که زمینه انجام آن حاضر بود،زمان زیادی نیست؟
اکبری تصریح کرد:در دو سال اخیر بارها گفتید عملیات اجرایی این پروژه آغاز خواهد شد حتی قسم یاد کردید انجام خواهید داد اما باز هم انجام ندادید.
وی در مجلس همچنین گفت: پس از رای اعتماد مجلس به شما، لحن کلام شما و همکارانتان با نمایندگان مجلس کلا تغییر کرد، در روزهای اخیر همکارانتان با بنده تماس گرفتند و گفتند که این پروژه را انجام خواهند داد، سؤال من این است چرا با روح و احساسات لطیف جوانان خراسان شمالی اینگونه رفتار کردید، مسئله اساسی زیر سؤال رفتن انتظاراتی است که از یک مقام عالیرتبه در این نظام مانند یک وزیر میرود.
اکبری با بیان اینکه مگر نه این است که امروز اشتغال مهمترین دغدغه مسئولان نظام و مقام معظم رهبری است، گفت: شما جانشین فرمانده اقتصاد مقاومتی در خراسان شمالی بودید، انتظار میرفت کمک شایانی به اهداف اقتصاد مقاومتی بهعمل میآوردید اما هیچ گونه اقدامات رضایتبخشی در این راستا انجام نشد.
درگیری دو نماینده بر سر استیضاح ربیعی/ فریادهای محجوب در اعتراض به استیضاح بدون حضور ربیعی
پس از برگزاری جلسه علنی در پی این جلسه غیررسمی لاریجانی برای شروع نشست استیضاح و اعلام اسامی استیضاحکنندگان و موافقان استیضاح، محجوب نماینده تهران به علت اینکه علی ربیعی در جلسه حضور نداشت مقابل جایگاه هیأت رئیسه حاضر شد.
وی با فریاد به ماده ۲۲۹ آیین نامه داخلی مجلس اشاره کرد و اظهار داشت: این ماده به صراحت میگوید که آغاز جلسه استیضاح باید همزمان با حضور وزیر استیضاحشونده باشد اما او هنوز به داخل صحن علنی نیامده است.
محجوب ادامه داد: پس از اینکه جلسه غیررسمی شد و نمایندگان دولت و رسانهها از صحن خارج شدند تا زمانی که وزیر به صحن بازنگشته نباید جلسه علنی بدون حضور وزیر آغاز شود.
به گزارش فارس، علی لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به اعتراض محجوب به ماده ۲۲۹ آییننامه داخلی مجلس استناد کرد و گفت: هیچ کجای این آییننامه صراحتی برای آغاز جلسه استیضاح با حضور وزیر استیضاحشونده ندارد.
وی افزود: آییننامه داخلی مجلس هیچ صراحت و اصراری بر این موضوع ندارد، لذا چه وزیر باشد و چه حضور نداشته باشد جلسه استیضاح باید آغاز شود، لذا بگذارید آقای رستمیان که موافق این استیضاح است سخنان خود را مطرح کند.
این گزارش حاکی است محجوب همچنان اعتراضات خود را با فریاد بیان میکرد و در همین حال علی ربیعی وزیر کار به همراه انصاری معاون منابع انسانی رئیسجمهور و جمعی از نمایندگان دولت وارد صحن علنی شدند.
البته حواشی جلسه استیضاح ربیعی به همین جا ختم نشد و صحن علنی مجلس شاهد درگیری دیگری بر سر این استیضاح بود.
طبق این گزارش، یکی از موافقان استیضاح در مخالفت با عملکرد وزیر کار حسین مقصودی نماینده سبزوار بود که پس از ارائه سخنانش هنگامی که به سمت صندلی خود میرفت میرزایی نیکو عضو فراکسیون امید مجلس با فریاد اعتراضات خود را نسبت به سخنان مقصودی بیان کرد.
در همین حال مقصودی به سمت صندلی میرزایی نیکو رفت و ضمن آن دچار درگیری لفظی شدند. این درگیریها تا جایی ادامه پیدا کرد که مقصودی نماینده سبزوار اقدام به برخورد فیزیکی به سمت میرزایی نیکو کرد که در همین حال محمدرضا تابش عضو هیأت رئیسه فراکسیون امید با پادرمیانی در این برخورد سعی در آرام کردن این دو نماینده داشت که نهایتاً با حضور چند عضو هیأت رئیسه ازجمله امیرآبادی و قاضیزاده هاشمی نماینده مردم سبزوار به سمت صندلی خود هدایت شد.
مقصودی(موافق استیضاح): بانک توسعه تعاون یک و نیم میلیارد دلار از ذخیره و آینده این کشور پول برداشت کرده است
حسین مقصودی نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (چهارشنبه) نمایندگان مجلس در سخنانی به عنوان موافق استیضاح ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی اظهار داشت: آقای رئیسجمهور! امروز مقصر این واقعه و قصه پرغصه مجلس شما هستید. اگر شما به فکر اتحاد و وحدت ملی بودید، دیدید که مجلس سه بار آقای ربیعی را استیضاح کرد اما شما باز هم او را نگه داشتید.
وی افزود: امروز حرمت امامزاده را بعضا برخی از نمایندگان مجلس از بین بردهاند؛ آقای ربیعی! شما رند لابیگری و احساساتی و رند همه فتنههایی هستید که مجلس را گرفتار کرده است، بانک توسعه تعاون یک و نیم میلیارد دلار از ذخیره و آینده این مملکت پول برداشت کرده است، متاسفم برای همکارانی که میگویند فلان نماینده به خاطر تعویض فلان رئیس، استیضاح وزیر کار را امضا کرده است.
مقصودی تصریح کرد:لابیگری و دروغگویی و بازی کردن با احساسات مردم ویژگی آقای ربیعی است، قرار نیست ما به هر قیمتی بمانیم، آقای ربیعی، یک بخش تعاونی را بگویید که جان سالم به در برده باشد.
وی از طرح این سؤال که آقای ربیعی آیا از شرکت شستا خبر دارید گفت: آقای ربیعی انتصابات شما بر چه نحوی است؟ آیا از کارگرانی که با حقوق 500 یا 600 هزار تومانی کار میکنند خبر دارید؟ و آیا میدانید بسیاری از کارگران ماههاست حقوق نگرفتهاند؟ آیا از کارگرانی که در معدن، کشتی و هواپیما از بین رفتند ، مطلعید؟ شما برای آنان چه کردید؟
نماینده مردم سبزوار یادآور شد: آقای ربیعی برنامه شما برای کارگران کجا رفت، مدیران وزارت کار حال خوش خود را در پستهای دولتی جستجو میکنند.
مقصودی در پایان از نمایندگان مجلس خواست که از ابهت مجلس دفاع کنند و اجازه ندهند مثل فلان کشور مردم خودشان هجوم بیاورند.
جاسمی(موافق استیضاح): مشکلات کشور وارونه جلوه داده میشود/ نمایندگان با رای به استیضاح ربیعی شان مجلس را حفظ کنند
سیدقاسم جاسمی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز پارلمان در سخنانی به عنوان موافق طرح استیضاح علی ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، اظهار داشت: ما نماینده دولت نیستیم و وکیلالدوله نیستیم و نماینده ملت هستیم.
وی افزود: جو حاکم بر مجلس جو حاکم بر استیضاح ربیعی نبود، حتی جو حاگم بر مجلس، جوی نبود که بخواهیم وزیری را از وزارت بیندازیم، ما نه تنها یک وزیر را نمیتوانیم استیضاح کنیم بلکه کارمند یک بخش را هم نمیتوانیم جابجا کنیم.
جاسمی با بیان اینکه با توجه به شرایط جاری کشور یکی از بخشهای اقتصادی که امکان حضور مردم در آن وجود دارد، بخش تعاون است، گفت: آقای ربیعی! چرا به بخش تعاون در وزارتخانهتان توجه نکردید، متاسفانه پدر مملکت را آمار و ارقامهای دورغی که از پشت تریبونها اعلام میشود، درآورده است.
نماینده کرمانشاه در مجلس گفت: رفاه اجتماعی تا زیر گلوی مردم آمده است، به نظر میرس مشکلات کشور وارونه جلوه داده میشود چرا که کشور ما هیچ مشکلی ندارد و کشور ما مدینه فاضله است و این مشکلات بیشتر مشکلات آمریکا و اروپاست.
جاسمی در پایان اظهار داشت: از نمایندگان مجلس میخواهم شان و منزلت و جایگاه نمایندگی مجلس را حفظ کنند تا مردم بدانند نمایندگان آنان شجاع؛ صادق و پاکدست هستند و به هیچ موضوعی جز مشکلات مردم اعتنا نمیکنند.
کمالیپور( موافق استیضاح): ربیعی اقدامی برای جذب نقدینگی از طریق شستا انجام نداد
یحیی کمالیپور نماینده جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (چهارشنبه) پارلمان در سخنانی به عنوان موافق طرح استیضاح علی ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، اظهار داشت: وزارت تعاون نتوانسته خواستههای زیرمجموعه خود را برطرف کند و دغدغه آنان را از بین ببرد، آنچه امروز شاهدیم باید نشانهای از روند اصلاح مجلس باشد.
وی افزود: معاونان وزیر کار چندی پیش به جنوب کرمان آمدند و فریاد استغاثه مردم را شنیدند و کاستیهای مردم را مشاهده کردند، در این شرایط حساس، مجلس مسئولیت و نقش مهمی در احقاق مطالبات مردم دارد.
کمالیپور با بیان اینکه یک از مطالبات مهم مردم اشتغالزایی است، و وزیر محترم باید نقش مهمی در این زمینه ایفا میکرد، گفت: فریاد کارگران همه ما را شرمنده کرده است. من امروز گریههای مردم را میبینم و شاهدم جوانان با مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد حاضرند مستخدم شوند اما باز هم جایی پیدا نمیشود.
نماینده جیرفت در مجلس یادآور شد: همسان سازی حقوق بازنشستگان یکی از مطالبات مهم آنان است که توجهی به این موضوع نمیشود. آقای وزیر! بخش مهمی از اقتصاد کشور در قالب شرکتهای شستا در اختیار شماست، شما که از اقتصاد قطعا سر درمیآورید و چندین سال در دولت وزیر بودید چرا از طریق شستا باعث جذب نقدینگی سرسام آور در کشور نشدید.
وی در پایان خاطرنشان کرد: آقای وزیر کار! چرا برای رفع دغدغه جوانان بیکار ما کاری انجام ندادید، امروز ما در یک آزمایش به یاد ماندنی در مجلس قرار داریم و امیدواریم نمایندگان مجلس به سوگندی که یاد کردند عمل کنند و شان و جایگاه نمایندگی مجلس را حفظ نمایند.
ربیعی: بسیاری از سوالات امروز را ۴ ماه قبل پاسخ دادم/ همدم کارگران بودم
علی ربیعی در نشست علنی امروز (چهارشنبه 17 مرداد) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح استیضاح خود در صحن علنی مجلس گفت: احترام عمیق خود را به آنچه که امروز در مجلس می گذرد، اظهار می کنم. استیضاح حق نمایندگان بوده و در روز خبرنگار این مسئله را پیوندی مبارک می دانم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه برای سومین بار در طی چند ماه گذشته به مجلس آمده ام، گفت: دو بار از شما نمایندگان رأی اعتماد گرفته ام، اگر رویکرد استیضاح کنندگان تحقق پاسخگویی باشد حاضرم به تمامی سوالات پاسخ دهم.
وی با انتقاد از صحبت های برخی نمایندگان مبنی بر ایجاد اغتشاش در مجلس با هدف برهم خوردن جلسه استیضاح افزود: بنده در وقت مقرر در مجلس حضور پیدا کردم، اما دو نوبت یعنی در جلسه غیرعلنی و علنی استیضاح شدم، ضمن اینکه حتی زمان خروج از صحن مجلس در جلسه غیرعلنی نیز خطاب به رئیس مجلس تاکید کردم که آمده ام تا به تمامی سوالات پاسخ دهم.
ربیعی با اشاره به اینکه در تمامی جلسات کمیسیون اجتماعی در صورت لزوم حضور پیدا کرده ام، تصریح کرد: منظم ترین وزیر برای حضور در جلسات کمیسیون ها بنده بوده ام و احترام زیادی برای نمایندگان قائلم. استیضاح کنندگان در 10 بند مواردی را مطرح کردند، اما متاسفانه برخی اظهارات نمایندگان خارج از این موارد بود به طوری که بنده را متهم به دروغگویی کرده و گفتند در بیشتر مسائل گریه می کنم، چرا چنین مواردی را استیضاح کنندگان مطرح می کنند؟
این عضو کابینه دوازدهم با تاکید بر اینکه براساس قانون موظف به پاسخگویی به سوالات نمایندگان هستم، گفت: اگر بنده از دولت بروم، آیا نابسامانیهای اخیر در حوزه دلار و مشکلات اقتصادی حل خواهد شد؟ ما بحث ترامپ ناجوانمردانه را در کشور داریم، اما نباید حیثیت مجلس را به استیضاح بنده گره زد و گفت اگر این استیضاح صورت نگیرد، حیثیت مجلس از بین می رود.
وی با بیان اینکه با رفتن من فقر در جامعه کاهش نمی یابد، تصریح کرد: من نمی گویم اوضاع کارگران خوب است، اما در همه مواقع با آنها همراه بوده ام. از نمایندگان می خواهم در بررسی این موارد انصاف را رعایت کنند. به تمامی مواردی که مطرح شده، چند ماه پیش نیز پاسخ داده ام. آیا در طی 4 ماه گذشته اتفاقی رخ داده که من از آن در جهت بهتر کردن شرایط استفاده نکرده باشم؟
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه وزارتخانه متبوعم بزرگترین وزارتخانه اجتماعی کشور است، افزود: وزارتخانه اینجانب آسیب زا نیست و من آسیب زایی نکردم.
ربیعی با یادآوری منابع محدودی که در اختیار دارد، افزود: بنده با تمام وجود در تلاش هستم تا اقداماتی را که نمایندگان مجلس مد نظر دارند انجام دهم اما به تعبیر آهنگران اگر دیر آمدم مجروح بودم اما اینگونه نبوده که نخواهم آنچه را که مد نظر دارید انجام دهم.
وی تأکید کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وزارتخانه بزرگی است که مردم از قبل از تولد تا مرگ نیز با آن سر و کار دارند، ای کاش همان طور که دارایی های نامشروع را میتوان اندازهگیری کرد، معیاری وجود داشت تا نشان دهد در 4 سال گذشته چه اقداماتی را به صورت خاموش همچون سرباز گمنام و صادقانه در این وزارتخانه انجام دادیم ضمن این که شما به این نکته اشاره کردید که بازنشستگان در مقابل مجلس تجمع میکنند اما مشخص نکردید که منظور آنها چیست و اینکه کدام گروههای اجتماعی در این دوره ساکت هستند یا به این نکته اشاره نکردید کارگران فولاد که در مقابل مجلس تجمع کردند در شرایط کنونی از وضعیت بهتری نسبت به قبل برخوردار شدهاند اما همچنان باید برای ارتقاء وضعیت آنها تلاش کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه وضعیت بازنشستگان از دغدغههای مهم وی بوده یادآور شد: آیا منابعی برای همسانسازی در اختیار داشتهام یا به جز 3 هزار و 200 میلیارد تومان بودجهای برای تحقق این مهم در اختیار داشتهام یا این مبلغ را به خوبی اختصاص ندادهام؟ آیا روش پلکانی، روش ابداعی من نبود؟ آیا فاصله 400 تا 500 هزار تومان با فاصلهای که امروز حداقل یک میلیون و 300 هزار تومان دارد حاصل تلاش این دوران نبود.
ربیعی خطاب به نمایندگان مجلس خاطر نشان کرد: اگر برای استیضاح فرصت حضور در کمیسیون و اقناع را پیدا نکردهام چرا که در محورهای استیضاح آمده است عمده اقتصاد مقاومتی در حوزه اختیارات این وزارتخانه قرار دارد. در اینجا نمایندگان باید به وجدان خود رجوع کنند، آیا عمده اقتصاد مقاومتی به این وزارتخانه برمی گردد، قرارگاه اقتصاد مقاومتی در حضور آقای پزشکیان، آقای جهانگیری، معاون اول قوه قضائیه، نیروهای مسلح و 15 وزارتخانه، آیا اقتصاد مقاومتی در عملکرد این وزارتخانه خلاصه میشود اما در اقتصاد مقاومتی عادلانه کردن منطقهای، جلوگیری از بین نسلی شدن فرد از جمله پروژههایی بود که به اقتصاد مقاومتی بردهام.
وی افزود: آیا اقتصاد مقاومتی مجموعهای از تلاش کل کشور نیست و آیا با کلیگویی میتوان یک وزیر را محاکمه کرد و استیضاح کرد. کدام بخش از اقتصاد مقاومتی با همکاری 3 دستگاه در حوزه اختیارات بنده قرار میگیرد.
وی اظهار کرد: در بخشی از محورهای این استیضاح آمده است که وزارتخانه بیمار و ناتوان است و این در حالی است که بیمار و ناتوان معیار پزشکی است که در همان حوزه هم برای آن شاخص تعیین کردهاند و قطعاً با اندازهگیری تب بیمار به این نتیجه می رسند، در شرایط کنونی چه شاخصی برای تب و ناتوانی این وزارتخانه تعیین کردید.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خطاب به نمایندگان مجلس عنوان کرد: آیا شهادت نمیدهید که بنده بیشترین میزان سفر را به شهرهای شمال داشتهام و 1200 کیلومتر در هر استان حرکت کردهام ضمن اینکه هفتهای 3 شب در محل کار خود خوابیدهام کما اینکه در نهبندان در حضور نماینده این شهر به این نکته اشاره شد که تاکنون هیچ وزیری به این شهر سفر نکرده است.
ربیعی یادآور شد: در بخش دیگری از محورهای این استیضاح آمده است که چرا بخش تعاون به 25 درصد اقتصاد ایران نرسیده است و این در حالی است که در دوره فعالیت اینجانب آرامشبخشترین دوره فعالیت بین تعاونی و وزارتخانه بوده است تا جایی که اتاقهای تعاون در این مورد اطلاعیه دادند که این دوره، دوران طلایی در این حوزه بوده است و نسبت سیاسی هم با بنده ندارند.
وی تأکید کرد: کدام قسمت از اقتصاد ایران 25 درصد رشد کرده است که حوزه تعاون رشد نکرده است، این موضوع در برنامه چهارم توسعه بوده و مقصدی است که در آن تعیین شده است ضمن اینکه ما تعاونیهایی که مرده بودند را غربال کردیم و بخشهایی که امکان ارتقاء داشتند را با تخصیص امکانات و تسهیلات مورد نیازشان رونق بخشیدیم و برای اولین بار تعدادی حوزه تعاونی اعم از بانک و صندوق را در هم آمیختم و روزنههای جدیدی برای رشد تعاون کشف کردم اما چگونه میتوانستم این حوزه را 25 درصد رشد دهم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: معیشت بازنشستگان از دیگر محورهای این استیضاح بوده که عنوان شده از وضعیت مطلوبی برخوردار نیست و این در حالی است که همه ما از مجلس تا سایر ارکان نظام باید در این خصوص پاسخگو باشند ضمن اینکه در سالهایی که نرخ تورم و حقوق بازنشستگی 67 درصد افزایش پیدا کرد چرا کسی سوال نکرد و این در حالی است که در دوره فعالیت بنده 3 برابر حقوق آنها افزایش یافت. از سوی دیگر در این دوره موضوع افزایش قدرت خرید، مسکن اجتماعی بازنشستگان و وام ارزان را دنبال کردم، من زندگی اینچنینی را تجربه کردهام، سفره خالی پدربزرگ را احساس کردم و بیش از شما فقر را لمس میکنم.
ربیعی گفت: در مورد همسانسازی حقوق بازنشستگان نباید به موضوعی اشاره کنیم که باعث ناامیدی در بین مردم شود چرا که برای تحقق این مهم برای یک سال به 30 هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است تا بتوانم در پی آن تأمین اجتماعی، صندوق بازنشستگی و فولاد را همسانسازی کنم و این در حالی است که بودجه مربوط به این بخش در مجلس تصویب میشود.
وی با اشاره به بیمه بازنشستگان روستایی و عشایر به عنوان محور دیگر این استیضاح افزود: استیضاحکنندگان مشخص کنند که کدام بند از این قانون اجرا نشده است چرا که در سال گذشته با روی کار آمدن واعظ مهدوی در هر استان حکم بازنشستگی داریم تا جایی که در سال گذشته حکم 30 هزار بازنشسته صادر شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در بخش دیگری از محورهای استیضاح به این نکته اشاره شده که بنده به وعدههای خود عمل نکردهام و این در حالی است که در حوزه تأمین اجتماعی در 5 سال گذشته به اندازه 40 سال تخت و درمانگاه اضافه شده است ضمن اینکه شستا توسط بنده ساخته نشده است بلکه بنگاهها به من تحویل داده شده است تا بر اساس عدالت بچینم و این بخش را به زور به صندوقها دادهاند اما در روزی که در این وزارتخانه فعالیت خود را آغاز کردهام در گسترش حوزه درمان در تأمین اجتماعی سعی کردهام به مناطق محروم و حاشیههای شهر بروم.
ربیعی با اشاره به اینکه تعداد بازنشستگان در دوره فعالیت وی افزایش پیدا کرده است، گفت: در 4 سال گذشته یک و نیم میلیون نفر به جمعیت بازنشستگان اضافه شده است و دوران بحران صندوقها رسیده است ضمن اینکه بنا دارم تأمین اجتماعی را به شرایطی سوق دهم که نسلهای آینده با مشکل مواجه نشوند.
وی افزود: اشاره کردند که در شهرهای دورهگردی کردهام اگر این کار را نکنم شما نمیگویید که سرمایه اجتماعی کاهش یافته، آیا این حسن است یا قبح.
ربیعی با اشاره به نرخ بیکاری گفت: بنده بیش از هر کس دیگری میدانم که در بین جوانان تحصیلکرده 25 درصد نرخ بیکاری وجود دارد، آیا بیکاری محصول این وزارتخانه است یا محصول سیاستهای کلان پولی و مالی است که همه ما در رابطه با آن تصمیم می گیریم، بیکاری محصول سیاستهای تولید است و مربوط به وضعیت بازار کار است و هیچ بند قانونی در آن نبود که نشان دهد بنده در این معضل نقش دارم با این حال خود را وزیر بیکاران نامیدهام.احساس کردم که مقام معظم رهبری تمایل دارند کسی پرچم بیکاری را در دولت بالا ببرد و من داوطلبانه این کار را انجام دادم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: اگر امروز آب باریکه ای هم در اشتغال وجود دارد ناشی از سیاست ها، تلاش ها، برنامه ها و عملکرد ما بوده است.
وی در ادامه توضیح داد: واقعا از اینکه موارد استیضاح را که در دوره قبل نیز مطرح بود، امروز مجدداً مطرح می کنم و وقت تان را براساس همان مطالب می گیرم، از شما عذرخواهی می کنم.
ربیعی در پاسخ به سوال نوروزی نماینده رباط کریم در مجلس شورای اسلامی گفت: به خدا پناه برده و مسئله را که در مورد آن تحقیق نکرده در تریبون ها بیان نکنید. آقای نوروزی اگر تیمی را بگذارید این مسئله را تحقیق کرده و به این نتیجه که موضوع مورد نظر شما واقعیت دارد، برسند، ولله یک روز در وزارتخانه نخواهم ماند و خودم وزارتخانه را تحویل می دهم.
این عضو کابینه دولت دوازدهم تصریح کرد: در تاریخ مبارزه با فساد ثابت شده هر کس با فساد مبارزه کند، به آن انگ زده و می روند نقطه چین هایی در می آورند. مثلا می گویند در زمان دولت قبل فلان کار را انجام داده است و آن را به عملکرد امروزش تعمیم می دهند، بنابراین لازم است بگویم نمایندگان محترم بدانید فساد و شفافیت دو دشمن دارد، اول عدم شفافیت و دوم سیاسی کردن مسئله مبارزه با فساد.
وی با بیان اینکه متاسفانه آنقدر فضا را برای افراد مبارز با فساد مشوش می کنند که نتواند کاری انجام دهد، تاکید کرد: من از مجلس می خواهم نگذارید مبارزه با فساد سیاسی شود، چرا که مبارزه با فساد امری اخلاقی است.
ربیعی خطاب به نماینده مردم رباط کریم در مجلس گفت: انتظارم از یک روحانی بزرگ این بود که مطالب را به عدالت مطرح می کردند و مهم تر آنکه قبل از طرح این موضوعات تحقیقات لازم را انجام می داد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خطاب به نمایندگان مجلس گفت: نمایندگان محترم، آقایون و خانم هایی که از مردم رأی گرفته اید و به مردم وفادار هستید؛ خواهش می کنم آنچه که تصمیم می گیرید بر مبنای قضاوتی باشد که اینجا گفته شده؛ من با کدام مقیاس اندازه گیری شده ام؟ بهتر است حیثیت مجلس را گره نزنید و اینکه آیا مجلس باید حتما یکی را بیاندازد تا آبرودار شود؟ خدا آبرویتان را حفظ کند.
خادمی( موافق استیضاح): نمایندگان کلانشهرها طرح استیضاح وزیر کار را امضا نکردند
هدایتالله خادمی نماینده ایذه در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (چهارشنبه) پارلمان در سخنانی به عنوان موافق استیضاح ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار داشت: هیچ کدام از نمایندگان کلانشهرها استیضاح را امضا نکردند، این یع