تاریخ : 19:05 - 1398/01/12
کد خبر : 72748
سرویس خبری : کارگری و اقتصادی
 

آخرین خبر های نگران کننده از سیل لرستان /خوزستان در انتظار ساعت های بحرانی تر!

قلب خرم آباد در آب غرق شد/ ساعت های بحرانی در انتظار خوزستان

آخرین خبر های نگران کننده از سیل لرستان /خوزستان در انتظار ساعت های بحرانی تر!

تداوم بارندگی و سیلابی شدن رودخانه ها در استان های غربی موجب بروز مشکلاتی برای مردم این مناطق شده بطوریکه با تشدید بارش ها و طغیان رودخانه ها وضعیت اضطراری در این مناطق حاکم شده است.

کارگر آنلاین : موج جدید بارندگی که طی روزهای اخیر وارد استان‌های غربی کشور شده است همچنان فعال است و از روز گذشته موجب بروز مشکلات عدیده ای در اکثر استان‌ها نوار غربی کشور شده است.
 
طبق اعلام سازمان هواشناسی بارش‌ها امروز از شدت بیشتری برخوردار خواهند بود و این سامانه به مرور استان‌های شمالی و شمال شرق را نیز در برخواهد گرفت.
 
هم اکنون بیشترین بارش‌ها در استان‌های لرستان، کرمانشاه و خوزستان، همدان، ایلام و کردستان روی داده است که موجب بروز خسارت‌های در بخش‌های مختلف شده است.
 
تخلیه ساکنان نوار ساحلی رودخانه‌ها، آبگرفتگی شدید شهرها، تعطیلی برخی از ادارات طی روز گذشته و خسارت شدید به واحدهای مسکونی و اداری و تأسیسات زیربنایی و کشته شدن یک نفر در لرستان از جمله خسارت‌های ناشی از سیلاب بوده است. برخی از خبرهای مربوط به سیلاب اخیر را می‌توانید در خبرهای زیر مرور کنید.
 
۱۸:۳۲ سد خمه الیگودرز هم سرریز کرد / هشدار به ساکنان پایین دست
 
فرماندار الیگودرز به ساکنان پایین دست سد خمه این شهرستان هشدار داد.
 
به گزارش خبرگزاری مهر، حمید کشکولی در سخنانی از مردم ساکن در پایین دست سد خمه خواست تا هرچه سریع‌تر به مناطق امن بروند.
 
به گفته کشکولی سد خاکی خمه الیگودرز سرریز کرده و جان ساکنان خمه علیا و سفلی به خاطر سرریز سد و شدت بارش‌ها در ساعات آینده در خطر است.
 
۱۸:۲۸ پروازهای فرودگاه خرم‌آباد لغو شد
 
مدیر فرودگاه خرم‌آباد با اشاره به آب گرفتگی باند و قطع برق، از بسته شدن فرودگاه و لغو پروازهای این فرودگاه خبر داد.
 
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، غلامرضا بنی‌صدر، از بسته شدن این فرودگاه و لغو پروازها خبر داد و گفت: اکنون در حدود ۲ کیلومتر از باند فرودگاه زیر آب است و به همین دلیل باند غیر عملیاتی است. همچنین برق فرودگاه قطع شده است.
 
وی ادامه داد: اکنون منتظر فروکش کردن سیلاب هستیم تا بتوانیم عملیات پاکسازی باند را انجام داده و پروازها را از سر بگیریم.
 
بنی‌صدر از مصون ماندن دستگاه‌های کمک ناوبری فرودگاه از نفوذ آب خبر داد و گفت: دستگاه ناوبری فرودگاه تاکنون آسیب ندیده است. این دستگاه‌ها را خاموش کرده‌ایم و منتظر فروکش کردن آب و وصل شدن برق هستیم.
 
وی ادامه داد: البته آب در برخی کانال‌ها نفوذ کرده و ممکن است به برخی کابل‌ها خسارت زده باشد. باید برق وصل شود تا بتوان میزان خسارت را مشخص کرد.
 
۱۸:۱۸ فیلمی از ارتفاع آب در شهر پلدختر
 
تصاویری از ارتفاع آب در خیابان هفت تیر پلدختر را در این ویدئو می‌بینید.
 
۱۸:۱۰ رانش در ۱۱ روستای گالیکش / خسارت ۱۳۰ میلیارد تومانی به زیرساخت‌ها
 
فرماندار گالیکش بااشاره به این که رانش به زیرساخت‌های ۱۱ روستای گالیکش خسارت وارد کرده و همچنان اهالی را تهدید می‌کند، گفت: برآورد اولیه از وارد شدن ۱۳۰ میلیارد تومان خسارت حکایت دارد.
 
حسین مایلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در روزهای پایانی سال که بخشی از شهرهای استان درگیر سیل و آبگرفتگی شد، رانش خسارت قابل توجهی را به شهرستان گالیکش وارد کرد.
 
وی با اشاره به اینکه حدود ۴۰ کیلومتر از جاده اصلی فارسیان حد فاصل گالیکش تا روستای پِنو بر اثر رانش خسارت دیده و زیرساخت‌ها از بین رفته است، افزود: جاده‌های روستایی، بین مزارع و جاده اصلی فارسیان بر اثر رانش بین ۴۰ تا ۹۰ درصد تخریب شده است.
 
فرماندار گالیکش با بیان اینکه شکستگی، رانش و شکاف در جاده‌های شهرستان قابل مشاهده است، ادامه داد: بسیاری از نقاط نیازمند پایدارسازی و نصب علائم است که با گذشت حدود دو هفته از وقوع رانش اقدام مؤثری انجام نشده است.
 
وی اضافه کرد: برآورد اولیه از خسارت‌های رانش به زیرساخت‌ها، اراضی کشاورزی، جاده بین مزارع و برق روستایی و شهری شهرستان گالیکش بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان است که حدود ۵۴ میلیارد تومان آن در بخش راههاست.
 
۱۸:۰۹ بیش از ۷ هزار هکتار از مزارع کشاورزی همدان زیر آب رفت
 
رئیس مدیریت بحران و مخاطرات جهاد کشاورزی استان همدان گفت: تاکنون ۷ هزار و ۱۵ هکتار آبگرفتگی در مزارع کشاورزی استان همدان گزارش شده است.
 
احد ظفری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه بارش باران و برف در شهرستان‌های کبودرآهنگ، رزن، ملایر، نهاوند، اسدآباد و تویسرکان خساراتی داشته است، اظهار کرد: تاکنون ۷ هزار و ۱۵ هکتار آب گرفتگی مزارع در شهرستان‌های استان همدان گزارش شده است.
 
وی با بیان اینکه در استان ۸۱ مورد جایگاه دام و علوفه تخریب شده است، ادامه داد: همچنین ۱۳۵ رأس دام سبک و سنگین تلف شده است.
 
ظفری بابیان اینکه این گزارش خسارت وارده به بخش کشاورزی استان همدان در اثر بارش باران تا ساعت ۱۳ امروز دوشنبه است، گفت: تاکنون ۲۶۸ هزار و ۵۷۸ میلیون ریال خسارت به بخش کشاورزی استان همدان وارد شده است.
 
وی با بیان اینکه یک رشته قنات به متراژ ۳۰۰ متر نیز در رزن تخریب شده است، ادامه داد: خسارت به گلخانه تاکنون گزارش نشده اما یک واحد پرورش ماهی در روستای ورامین اولیا در نهاوند دچار خسارت شده و تلفات ماهی داشته است که جزئیات خسارت این واحد پرورش ماهی هنوز برآورد نشده است.
 
۱۷:۵۳ تخریب یک خانه دو طبقه در حاشیه رودخانه خرم‌آباد
 
تخریب یک خانه دو طبقه در حاشیه رودخانه خرم‌آباد در محل پل اناری را در این ویدئو می‌بینید.
 
۱۷:۴۴ نجات ۹ نفر گرفتار در سیل روستای «چم مهر»
 
۹ نفر گرفتار در سیل روستای «چم مهر» شهرستان پلدختر توسط اورژانس هوایی ایلام نجات یافتند.
 
به گزارش خبرگزاری مهر، ۹ نفر گرفتار در سیل روستای «چم مهر» از توابع استان لرستان توسط بالگرد اورژانس ۱۱۵ ایلام نجات یافتند.
 
لازم به ذکر است که یک نفر از نجات یافتگان زن حامله بود که به نقطه امن انتقال یافتند.
 
این عملیات نجات در حضور رئیس مرکز فوریت استان ایلام انجام گرفت.
 
۱۷:۳۶ پل کشکان تخریب شد
 
پل کشکان تخریب و راه ارتباطی کوهدشت به خرم‌آباد مسدود شد.
 
به گزارش خبرنگار مهر، پل جدید کشکان در جوار پل تاریخی کشکان بر اثر طغیان رودخانه و شدت سیلاب تخریب و راه ارتباطی کوهدشت- خرم آباد مسدود شد.
 
۱۷:۳۱ ده روستای بخش مرکزی اهواز به‌صورت کامل زیر آب رفت
 
بخشدار مرکزی اهواز از به زیر آب رفتن کامل ۱۰ روستای این بخش در مسیر بامدژ به علت بالا آمدن بی‌سابقه آب رودخانه‌های دز و کرخه خبر داد.
 
علی بلمچی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص شرایط خاص این بخش در زمینه سیلاب عنوان کرد: بخش مرکزی اهواز یک بخش بسیار ویژه است چرا که از آن سه رودخانه بزرگ استان عبور می‌کنند و به عبارتی روستاها در میان این سه رودخانه محصور هستند.
 
وی افزود: رودخانه‌های کارون، کرخه و دز از این بخش عبور می‌کنند و آورد هر سه رودخانه در زمان فعلی به بالاترین سطح خود رسیده است. سیل بندهایی که در این روستاها از بهمن‌ماه ساخت آنها شروع شد یا اینکه تخریب شده‌اند و یا اینکه آب از سطح آنها گذر کرده است.
 
بلمچی با اشاره به اینکه این بخش تقریباً از سه مسیر به نام‌های الهایی، بامدژ و کرخه تشکیل شده است، تصریح کرد: روستاهای بامدژ بیشترین بحران ممکن را دارند و همه آنها در معرض سیلاب هستند. ۱۳ روستای این مسیر تخلیه شده‌اند و آب حتی به درون منازل ۱۰ روستای این بخش نیز نفوذ کرده است.
 
بخشدار مرکزی اهواز البته هیچ آسیبی تاکنون متوجه روستاهای بخش مسیر تصفیه قند نیست و سیل بندهای احداث شده در این مسیر مانع از ورود آب شده‌اند. در مسیر کرخه نیز سیل بندها به‌خوبی در حال مقاومت در برابر سیلاب ویرانگر هستند و خطر چندان متوجه منازل نیست.
 
بلمچی در خصوص خسارت به زمین‌های کشاورزی بخش مرکزی اهواز نیز گفت: ۱۰۰ درصد زمین‌های کشاورزی مسیربامدژ، ۵۰ درصد زمین‌های کشاورزی مسیر کرخه و کمتر از ۵ درصد زمین‌های ساحلی کارون به زیر آب رفته است.
 
۱۷:۲۷ وضعیت بحرانی مناطق احمدفداله و دره کایددزفول / اتمام آذوقه در منطقه
 
دهیار احمدفداله دزفول از وضعیت سخت و بحرانی ساکنان مناطق احمدفداله و دره کاید دربخش شهیون این شهرستان بر اثر وضعیت نامناسب جوی خبر داد.
 
سیدمحمد حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: آب آشامیدنی ساکنین مناطق احمدفداله و دره کاید از طریق چشمه‌ها و رودخانه‌های منطقه تأمین می‌شود اما در اثر بارندگی‌های چند وقت اخیر، آب تمام چشمه‌ها و رودخانه‌ها گل آلود و غیر قابل استفاده شده است و اهالی از نظر آب آشامیدنی در محدودیت قرار دارند.
 
وی افزود: به علت مسدود شدن راه‌های دسترسی، امکان تردد خودرو وجود ندارد و آذوقه‌های انسانی و دامی تمام شده و تقریباً هیچ آرد یا برنجی برای پخت در این دو دهستان وجود ندارد.
 
وی عنوان کرد: سیلاب همچنین موجب شکسته شدن چهار پایه برق و قطع شدن برق دهستان‌های احمدفداله و دره کایددزفول شده ضمن اینکه ارتباط تلفنی اهالی این دهستان‌ها نیز قطع شده و امکان تماس برای اطلاع رسانی مشکلات نیست.
 
دهیار احمدفداله بخش شهیون همچنین از تخریب برخی راه‌ها، آب نماها، ساختمان‌ها، خسارات به زمین‌های کشاورزی، باغات و دام‌های اهالی این مناطق خبر داد.
 
حسینی خواستار اهتمام ویژه ستاد مدیریت بحران شهرستان در راستای امدادرسانی به ساکنان این مناطق شد.
 
به گزارش خبرنگار مهر، دهستان‌های احمدفداله و دره کاید در بخش کوهستانی و صعب العبور شهیون دزفول حدود ۶ هزار نفر جمعیت دارند که با سیلاب اخیر مشکلات زیادی برای اهالی آنها ایجاد شده است.
 
۱۷:۱۸ تقویت دژ شمالی سوسنگرد در ساحل رودخانه
 
فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) استان خوزستان گفت: دژ شمالی شهر سوسنگرد در ساحل رودخانه در حال تقویت است.
 
به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسن شاهوارپور ظهر امروز دوشنبه در بازدید از مناطق سیل زده سوسنگرد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بارندگی رحمت خداست اما سیلاب پیش آمده مشکلاتی را به وجود آورده است
 
وی تأکید کرد: در این شرایط سپاه و بسیج در کنار مردم و دیگر دستگاه‌های اجرایی فعالیت می‌کنند
 
فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) استان خوزستان با بیان اینکه نیروها شبانه روزی مشغول به کار هستند و تلاش می‌کنند تا آب وارد شهر نشود، بیان کرد: دژ شمالی شهر سوسنگرد در ساحل رودخانه در حال تقویت است، کیسه‌ها به سختی پر و چیده می‌شوند؛ در عین حال خاکریزی های انجام شده پیام امیدواری برای مردم دارد تا نگرانی آنها کاهش پیدا کند.
 
۱۷:۱۴ تندبادی با سرعت ۵۰ کیلومتر بر ساعت آبادان و خرمشهر را درنوردید
 
با تشدید وزش باد که از ساعتی پیش آغاز شده، تندبادی با سرعت ۵۰ کیلومتر بر ساعت آبادان و خرمشهر را درنوردید و سبب خاک آلود شدن آسمان این دو شهر شد.
 
به گزارش خبرنگار مهر، مرکز ملی پایش و هشدار سریع گرد و خاک هواشناسی خوزستان اعلام کرد: توده‌های گرد و خاک و غبار بر اثر وزش شدید باد به وجود آمده است.
 
به گزارش هواشناسی استان خوزستان، گرد و غبار در برخی مناطق جنوب غرب دید افقی را به کمتر از هزار متر کاهش داده است و تا اواخر امروز رگبار و رعد و برق دور از انتظار نیست.
 
بنا بر همین گزارش، جهت وزش باد در آبادان غربی است، با توجه به ورود سامانه ناپایدار جوی به منطقه مطابق نقشه‌های پیش یابی هوا، از امروز ابرهای بارانی آسمان منطقه را فرا می‌گیرند و بعد از ظهر شاهد بارش‌های پراکنده در منطقه خواهیم بود؛ در شبانه روز گذشته بیشترین دما ۲۷ درجه و کمترین دما ۲۲ درجه سانتیگراد بوده است، خلیج فارس مواج است، صیادان به دریا نروند.
 
۱۷:۰۴ راه ارتباطی پلدختر همچنان قطع است / تلاش برای ایجاد محور جایگزین
 
مدیرکل راهداری و حمل نقل جاده‌ای لرستان، با اشاره به قطع راه ارتباطی پلدختر به مرکز لرستان، گفت: تلاش ما ایجاد محور جایگزین در این مسیر است.
 
عباس شرفی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت راههای اصلی لرستان در جریان سیلاب، اظهار داشت: بارش‌های سنگینی که در سطح استان داشته‌ایم موجب طغیان اکثر رودخانه‌های بزرگ استان و همچنین انسداد بخش زیادی از راههای اصلی، فرعی و روستایی لرستان شده است.
 
وی با بیان اینکه با تمام امکانات، نیروها و تجهیزات خود در تلاش هستیم که اجازه ندهیم محورهای اصلی استان مسدود شوند، عنوان کرد: در این راستا محور خرم آباد - بروجرد در ساعتی مختل شد که بلافاصله محور جایگزین را معرفی و ترافیک را ساماندهی کردیم.
 
مدیرکل راهداری و حمل نقل جاده‌ای لرستان با اشاره به اینکه همچنین محور خرم آباد - کوهدشت و دو دهنه پل کشکان تخریب شد که بلافاصله در این محل نیز محور جایگزین ایجاد کردیم، گفت: در تلاش هستیم که راه دسترسی به پلدخترو بخش معمولان را ایجاد کنیم در این راستا همکاران ما در تلاش هستند که از انتهای آزاد راه به سمت خرم آباد یک مسیر را ایجاد کنیم تا بتوانیم به شهر پلدختر دسترسی داشته باشیم.
 
۱۶:۵۶ اسکان اضطراری ۴۰ مسافر در راه مانده در نهاوند / ۳۰ چادر برپا شد
 
سرپرست جمعیت هلال‌احمر نهاوند از برپایی ۳۰ چادر اسکان اضطراری در شهرستان نهاوند خبر داد و گفت: تاکنون ۴۰ نفر از درراه ماندگان در این مراکز اسکان یافته‌اند.
 
حمید نوروزی در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح آخرین وضعیت امدادرسانی هلال‌احمر در نهاوند گفت: تاکنون در شهرستان نهاوند ۴۰ نفر از مردم اسکان اضطراری گرفته‌اند.
 
وی بابیان اینکه در حال حاضر ۳ مرکز اسکان هلال‌احمر با ظرفیت ۳۰ چادر آماده پذیرش است، گفت: تا این لحظه در شهرستان ۳۵ مورد آب‌گرفتگی گزارش شده و ۱۰ نفر که در محورهای ارتباطی گرفتارشده‌اند رهاسازی شده‌اند.
 
سرپرست جمعیت هلال‌احمر نهاوند از توزیع چراغ والور ۲۴ شعله در مناطق موردنیاز خبر داد و گفت: در مناطقی که گاز آن‌ها تا به این لحظه وصل نشده ۳۶ گالن نفت توزیع‌شده است.
 
وی با تأکید بر اینکه ۵۰ امداد گر در شهرستان نهاوند آماده خدمات‌رسانی هستند، گفت: هلال‌احمر نیازمند همت و مشارکت اهالی همه روستاها و شهروندان است لذا خواهشمندیم هرکدام از همشهریان خودرو وانت کمک دار دارند به هلال احمر جهت همکاری مراجعه کنند.
 
۱۶:۵۵ شرایط جوی اجازه وصل کامل شبکه تلفن همراه در ایلام را نمی‌دهد
 
مدیر کل ارتباطات زیرساخت استان ایلام گفت: شرایط جوی اجازه وصل کامل شبکه تلفن همراه در ایلام را نمی‌دهد.
 
به گزارش خبرنگار مهر، رضا حسن‌بیگی روز دوشنبه رسانه‌ها گفت: به صورت موقت ارتباط تعدادی از شهرها و روستاهای استان برقرار شد اما طوفان و شرایط نامناسب جوی مجدد این ارتباط را در برخی نقاط استان قطع کرد.
 
وی با بیان اینکه از دیشب و در پی رانش زمین در مسیر ایلام مهران کیلومتر ۲۰، فیبر نوری استان دچار قطعی شد هاست افزود: فیبر نوری در مسیر ایلام کرمانشاه، ایلام لرستان و ایلام خوزستان با قطعی ارتباط مواجه شد.
 
مدیرکل زیرساخت استان با اشاره به اینکه مسیر کرمانشاه ایلام در وضعیت نرمالی است، افزود: ۲ اکیپ در مسیر لرستان و خوزستان در حال رفع مشکل و وصل ارتباط هستند و چنانچه شرایط جوی اجازه دهد این مشکل به زودی مرتفع خواهد شد.
 
۱۶:۴۷ سیلاب روستاهای دره شهر را محاصره کرد / آب ۲۴ روستای شهرستان قطع شد
 
جاری شدن شدن سیلاب در شهرستان باعث مشکلات فراوانی در بین مردم روستاهای این شهرستان شده است.
 
به گزارش خبرنگار مهر، احمد کرمی معاون عمرانی استاندار ایلام ظهر امروز در شهرستان دره شهر اظهار داشت: خوشبختانه تا این لحظه گزارش تلفات جانی نشده است.
 
وی گفت: آبگرفتگی در منازل، مغازه‌ها، قطع ارتباط راههای روستایی، قطع برق، قطع اب ۲۴ روستا، زیر آب رفتن پل گاومیشان، و قطع تمامی راههای ارتباطی با ماژین از جمله مشکلات این شهرستان است.
 
وی تصریح کرد: برای روستاهای در محاصره باید ارتباط برای امداد رسانی باید انجام شود.
 
کرمی عنوان کرد: قطعی مجتمع آب سیکان با تانکرهای آبرسانی سیار مرتفع می‌شود.
 
وی افزود: روستاهای ماژین و ۴ روستای بخش مرکزی سریعاً باید اسکان اضطراری یابند.
 
وی با اشاره به اینکه با توجه به ریزش پل گاومیشان مردم نزدیک این پل خودداری کنند، گفت: مهمانان نوروزی در داخل شهر فعلاً از شهر خارج نشوند.
 
۳۴ :۱۶ خسارت سنگین سیل به راه‌ها و پل‌های لرستان
 
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به خسارات سنگین راه‌ها و پل‌ها در استان لرستان گفت: در حال حاضر راهداران با تمام قوا مشغول فعالیت برای بازگشایی محورهای مسدود شده هستند.
 
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی که همراه با معاون اول رئیس جمهور به مناطق سیل‌زده غرب کشور سفر کرده است، اظهار داشت: حجم بارش‌هایی که در استان لرستان رخ داده بی سابقه است. اکنون با شرایطی مواجه هستیم که پل‌های کوچک و آب رودها، با توجه به اینکه مفروضات طراحی آن‌ها با شرایط تاریخی بارش‌های گذشته تنظیم شده بوده، آسیب دیده یا از جا کنده شده‌اند.
 
وی که روز گذشته، از استان کرمانشاه نیز بازدید کرده است، ادامه داد: بیش‌ترین حجم بارش و بیش‌ترین آسیب به راه‌ها در استان لرستان اتفاق افتاده است. آسیب در این استان فوق‌العاده سنگین و سهمگین است و شامل موارد متعددی چون آب شستگی، فرونشست، ریزش، رانش و … می‌شود.
 
اسلامی با اشاره به فعالیت بدون توقف راهداران در استان‌های سیل‌زده، به خصوص لرستان افزود: نکته حائز اهمیت این است که در شرایط کنونی وضعیت عبور و مرور برای مردم فراهم شود. راهدارها در حال انجام فعالیت هستند تا بتوانند مسیرهای مسدود شده را بازگشایی و تخریب‌ها را تا حد امکان ترمیم کنند.
 
۱۶:۳۳ چیزی به نام زیرساخت در پلدختر باقی نمانده است
 
نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، گفت: به دلیل وقوع سیلاب چیزی به نام زیرساخت در پلدختر باقی نمانده است و دولت باید تدبیر ویژه داشته باشد.
 
سید حمیدرضا کاظمی در گفت و گو با خبرنگار مهر در سخنانی با بیان اینکه متأسفانه سیلاب خیلی شدید بوده و به پلدختر، معمولان، روستاهای شهرستان، زیرساخت‌ها شامل پل، برق، آب، گاز، تلفن و… خسارت وارد کرده است، اظهار داشت: در حال حاضر ضروری‌ترین نیاز مردم کمک‌های امدادی برای نجات جان گرفتاران در سیل است.
 
وی با بیان اینکه افرادی گرفتار سیل شده‌اند، طغیان رودخانه به حدی است که مردم باور نکرده‌اند، عنوان کرد: به هر شکلی و با استفاده از قایق، بالگرد و… باید نسبت به نجات مردم اقدام کرد.
 
نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در حال حاضر ضروری‌ترین کمک به مردم نجات جان گرفتاران در سیل است، گفت: در حال حاضر چیزی به عنوان زیرساخت در شهرستان پلدختر و بخش معمولان باقی نمانده است.
 
کاظمی، عنوان کرد: انتظار این بوده که ریاست جمهور به طور ویژه وارد عمل شود و کمک‌های سریع به مردم شهرستان پلدختر و نجات مردم و گرفتاران در سیل را در دستور کار قرار دهند.
 
۱۵:۲۳ وضعیت بحرانی سیل در مرکز لرستان / ورود آب به منازل و قطعی آب و برق
 
وضعیت سیلاب در مرکز لرستان بحرانی شده و بارش‌های سیل آسا همراه با طغیان رودخانه «خرم رود» همچنان ادامه دارد.
 
به گزارش خبرنگار مهر، تشدید بارش‌های سیل آسا از بامداد امروز و استمرار این بارش‌ها تاکنون وضعیت بحرانی را در خرم آباد مرکز لرستان رقم زده است.
 
با طغیان خرم رود، مناطق حاشیه‌ای این رودخانه و نوار ساحلی شهر به زیر آب رفته و دچار آبگرفتگی شدید شده است. ۹ منطقه از شهر خرم آباد هم اکنون در محاصره سیل قرار دارد و بخش زیادی از شهر خرم آباد شامل مناطق علوی، میدان امام خمینی (ره)، پل حاج علی اصغر خرم آبادی، کمالوند، پل ماسور، بوستان شریعتی و استانداری، مخابرات، بیمارستان شهید رحیمی، مطهری و ساختمان استانداری لرستان در محاصره سیل است.
 
آب در همه این مناطق وارد منازل مسکونی و مغازه‌ها شده است و در عین حال آب و برق مناطق مذکور قطع است.
 
دو دستگاه خودرو را سیلاب خرم رود با خود برده است و با استمرار این بارش‌ها پیش بینی می‌شود وضعیت سیلاب در مرکز لرستان بحرانی‌تر شود. اما این سیلاب وحشتناک با وضعیتی وخیم‌تر به سمت کشکان در حرکت است و کارشناسان پیش بینی کرده‌اند دبی رودخانه کشکان در پلدختر به ۵ هزار مترمکعب در ثانیه خواهد رسید.
 
۱۵:۰۲ جاده امام زاده داودجهت ایمنی و با صلاحدید ستاد بحران مسدود است
 
سرپرست مدیریت بحران استانداری تهران گفت: جاده امام زاده داودجهت ایمنی و با صلاحدید ستاد بحران مسدود است.
 
به گزارش خبرنگار مهر، منصور درجاتی در خصوص آخرین اطلاعات از سیلاب فشم تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هم اکنون با وجود ریزش مکرر باران خطوط مواصلاتی باز است.
 
درجاتی با اشاره به اینکه در حال حاضر هم با بارندگی، هم ابگرفتگی و هم بهمن مواجه هستیم ولی این موارد دارای نکته نیستند و ایجاد نگرانی نمی‌کنند گفت: در همین راستا و ریزش سنگ سبب انسداد مسیر نشده و مسافران و سکنه محلی در حال تردد هستند و فقط ابگرفتگی مشاهده می‌شود.
 
وی در ادامه بیان داشت: در کن ریزش باران به جاده آسیب‌هایی را وارد آورده که در نهایت مجبور به بستن جاده شدیم و این انسداد بر اثر سیلاب نیست و بر اثر خسارت‌های وارد شده است و با صلاحدید ستاد بحران این راه مسدود شده است لذا جاده امام زاده داوود به دلیل سلامت مسافران بسته شده است.
 
۱۵:۰۱ قطعی برق ۱۰۹ روستای استان همدان در پی بارش برف و باران
 
همدان - معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه ۷۰ اکیپ عملیاتی در استان مشغول به فعالیت هستند، گفت: برق ۱۰۹ روستای استان همدان قطع شده است.
 
شیرزاد جمشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شدت بارش برف و باران در استان همدان اظهار داشت: با شروع بارندگی از ساعت ۱۰ صبح ۱۱ فروردین ماه و با توجه به فراخوانی قبلی مدیران اجرایی و کشیک، بهره‌برداران و همکاران ستادی تمام نیروها در آماده‌باش کامل بودند.
 
وی افزود: از ساعت ۱:۳۰ صبح امروز دوشنبه با شروع بارش برف سنگین در استان همدان تمام همکاران در ستاد و بخش‌های اجرایی و اتفاقات عملیات نسبت به برنامه‌ریزی و اعزام اکیپ‌ها برای رفع مشکلات حادث شده اقدام کردند.