تاریخ : 12:41 - 1398/08/09
کد خبر : 74150
سرویس خبری : کارگری و اقتصادی
 

خبر خوش برای کارگران بازداشت شده روزهای گذشته

تمام کارگران آذرآب آزاد شدند / الزام سهامدار عمده به پرداخت وام

خبر خوش برای کارگران بازداشت شده روزهای گذشته

مدیر کل حمایت از مشاغل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آزادی تمام کارگران شرکت آذرآب خبر داد و گفت:سهامدار عمده مکلف است نسبت به پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به آذر آب اقدام نماید.

به گزارش کارگر آنلاین به نقل از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کریم یاوری درباره آخرین وضعیت کارگران بازداشتی شرکت آذرآب گفت:  تمام کارگران  بازداشتی آذر آب با تشریک مساعی تمامی مسئولان مرتبط استانی و همراهی و مساعدت دادستانی اراک آزاد شدند.
 
وی افزود: بانک کشاورزی به عنوان  سهامدار عمده  آذر آب با 32 درصد سهام و یک فرد حقیقی با 10 درصد سهام باید خود را  نسبت به حل مشکلات  آذر آب متعهد بدانند.
 
این مقام مسئول افزود: بانک کشاورزی مطابق  مصوبه مورخه اول آبانماه 98 دبیرخانه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مکلف است نسبت به پرداخت 15 میلیارد تومان  تسهیلات به آذر آب اقدام نماید.
 
یاوری تاکید کرد: نمایندگان  و اعضای شورای اسلامی کار آذرآب به عنوان نماینده قانونی کارگران مستمراً امور مرتبط به کارگاه و کارگران و رفع مشکلات را باهمکاری نهادهای مسئول  ذیربط پیگیری کنند.
 
وی با بیان اینکه کارگران آذر آب در زمره افتخارات  جامعه کارگری کشور هستند، ادامه داد: متقاضیان خرید سهام بانک کشاورزی در آذرآب باید برنامه مشخص برای احیاء و تداوم تولید و تامین حقوق کارگران حد اقل در 5 سال آینده  را به استانداری استان مرکزی اعلام نمایند.
 
مدیرکل حمایت از پایداری مشاغل وزارت کار افزود: تا زمانیکه بانک کشاورزی سهامدار عمده و اصلی آذر آب است  و سه نفر از اعضاء اصلی هیات مدیره شرکت تعیین می کند باید خود را در مقابل مطالبات کارگران  مسئول  و پاسخگو بداند.