کارشناسان هشدار داده اند افرادی که عسل یخ زده میخورند ممکن است با مشکلاتی از جمله اسهال، نفخ معده، درد شکم و دیگر عوارض رو به رو شوند.
این حرکت می تواند موجب پوسیدگی دندانها شود.
بیزا یانگ، استادیار رشته تغذیه در دانشکده فرهنگ، آموزش و توسعه بشری استاینهارت دردانشگاه نیویورک معتقد است هرچند عسل یک ماده شیرین طبیعی و حاوی فواید بسیار است، اما مصرف عسلی که در دمای زیر چهار درجه نگه داشته شده ممکن است موجب مشکلاتی از جمله نفخ شکم و اسهال شود.»
او افزود: «اما از این گذشته، اگرعسل در دمای مناسب نگهداری شود شکرک نمیزند، باکتری در آن رشد و نمو نمیکند و مواد مغذی و طعم آن حفظ خواهد شد.»