جواد موگویی، نویسنده و مستندساز در یادداشتهای روزهای کرونایی نوشت:
نمیدانم چه بنویسم!
از خجالت و شرم!
چند روز پیش خانمی برایم پیامی نوشت:
«من عترت صندوقچی هستم. مادر ۷۰سالهام(فاطمه دلنواز) در ۴فروردینماه در اثر کرونا در بیمارستان شهدای تجریش بستری شد. روز ۲۳فروردین پس از بهبودی مرخص شد. حسابداری که رفتیم دیدم برگه تسویه حساب گذاشتند جلویمان با مبلغ ۱۷میلیون و ۸۴۷ هزار تومان!
پسرم گفت مگر هزینه درمان بیماران کروناییها رایگان نیست؟! برگه ترخیصی را نشانم داد. در برگه علت بستری را نوشته بودند نارسایی هیپوفیز!
هرچه اعتراض کردیم که بیمار ما کرونایی بوده راه بجایی نبرد و مبلغ را پرداخت کردیم».
تمام مدارک پزشکی خانم دلنواز را برای چند پزشک فرستادم. همگی تایید کردند که علت بستری بیمار، ابتلا به کرونا بوده و تمامی خدمات پزشکی نیز مربوط به درمان بیماری کرونا بوده.
داروهای هیدروکسی کلروکین، آزیترومایسین، ریباویرین و لینزولید که داروهای درمانی کرونا هست، به بیمار داده شده. عکس سیتیاسکن نیز از ریه گرفته شده.
همه مدارک دال بر درمان بیمار کرونایی هست اما موقع ترخیص برای فرار از درمان رایگان، نام بیماری از کرونا به «نارسایی هیپوفیز» را تغییر میدهند تا از درمان تقریبا رایگانِ فرار و هزینه میلیونی از بیمار بگیرند!
یک کلاهبرداری بیشرمانه!
خانم میگفت چند نفر دیگر مثل ما را نیز همینگونه مجبور به پرداخت مبالغ میلیونی کردند.
نمیدانم چه بنویسم!
از شدت خجالت و شرم!
دهها پزشک و پرستار و کادر پزشکی جان برکف نشستند بر بالین بیماران. با صورتهایی زخمی بجا مانده از ماسک و شیلد، آن وقت بیمارستانی دولتی چوب حراج میزند بر آبروی این جانبرکفان! و با یدک کشیدن نام شهدای تجریش اینچنین کلاهبرداری میکند.
چه فرقی است میان آن محتکر ماسک و این بیمارستان کلاهبردار؟! هردو کاسبی میکنند با جان مردم.
گویی مرگ، کسبوکار آنهاست.
نمیدانم نهادهای عریض و طویل نظارتی چه میکنند؟!
اما مگر دولت اعلام نکرد ۹۰درصد هزینههای بیماران رایگان است؟!
بازرسی حراست وزارت بهداشت، حراست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سازمان بازرسی کل کشور باید سریعا جلوی این کلاهبرداری را بگیرند.
منبع: مشرق