چطور بدون تحمل گرسنگی لاغر شویم؟!
تحمل رژیمهای غذایی سخت باعث بروز مشکلات بهداشتی جبرانناپذیر میشود. نخستین بار در سال ۱۹۹۲ توسط مری ایوانز، فمینیست بریتانیایی این روز را نامگذاری کرد تا به زنان و مردان در سراسر جهان برای دوستداشتن بدنشان کمک کند. به گفته متخصصان، پیروی از رژیمهای سخت غذایی شاید در تئوری امکانپذیر باشد، اما در درازمدت امری محال است.
کارگر آنلاین: تحمل رژیمهای غذایی سخت باعث بروز مشکلات بهداشتی جبرانناپذیر میشود.
سایت Prevention با اشاره به خطرات رژیم های غذایی نادرست می نویسد: نخستین بار در سال ۱۹۹۲ توسط مری ایوانز، فمینیست بریتانیایی این روز را نامگذاری کرد تا به زنان و مردان در سراسر جهان برای دوستداشتن بدنشان کمک کند. به گفته متخصصان، پیروی از رژیمهای سخت غذایی شاید در تئوری امکانپذیر باشد، اما در درازمدت امری محال است. ولی برخی شیوههای سالم زندگی هم وجود دارد که به کاهش وزن موثر بدون احساس گرسنگی کمک میکند:
آهسته غذا بخورید. شما باید ۲۰ دقیقه برای یک وعده غذایی زمان بگذارید. دستگاه گوارش برای ارسال هورمونهایی به مغز برای اعلام سیری، به این زمان نیاز دارد. اگر سریع غذا بخورید، حتما دچار پرخوری میشوید.
بشقاب غذای خود را کوچک کنید. دو چهارم بشقاب غذای شما باید شامل رنگینکمانی از سبزیجات باشد. یک چهارم از بشقابتان را با غلات کامل و یک چهارم دیگر را با پروتئینهای سالم مانند مرغ، ماهی و حبوبات پر کنید. پروتئین اثر قدرتمندی در کاهش اشتها دارد.
فیبر بخورید. فیبرهای محلول (موجود در لوبیا، جوی دو سر، کلم بروکسل، مارچوبه، پرتقال و دانه کتان) هنگامی که در آب حل میشوند، ماده ژلمانند غلیظی را شکل میدهند. این ماده با عنوان فیبر چسبان شناخته میشود. این نوع فیبر فرایند هضم و جذب مواد مغذی را کندتر کرده و اشتهای فرد را کم میکند.
آب بنوشید. در بسیاری از موارد، احساس گرسنگی ناشی از کمآبی بدن است. در هنگام غذا، موبایل را از خود دور کنید. مطالعات نشان داده کسانی که حین غذا، با موبایل و بازیهای رایانهای مشغولند، ۱۰ درصد بیشتر از سایر زمانها غذا میخورند. خوب بخوابید. کمبود خواب هورمونهای تنظیمکننده اشتها را مختل میکند و باعث افزایش سطح هورمون کورتیزول و افزایش اشتها میشود.