جوزدانی افزود: دمای شیر یا هر نوشیدنی دیگری که قرار است عسل به آن اضافه شود، باید نیمه گرم یا ولرم بوده و از این دما بالاتر نباشد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره میزان مصرف شیر و عسل در طول هفته گفت: عسل همانند شکر کالری داشته و مضر است؛ بنابراین باید در میزان مصرف آن حد تعادل رعایت شود. در علم پزشکی محققان به این نتیجه دست یافته اند که مصرف روزانه شیر امری لازم و ضروری برای بدن است که به هیچ عنوان نباید از نوشیدن آن غافل ماند.
جوزدانی تصریح کرد: نوشیدن شیر همراه با خرماه هیچ منعی برای مصرف نداشته و افراد میتوانند آن را میل کنند.
او در پایان گفت: البته ترکیب شیر و عسل معجون سحر آمیزی است که تاثیر به سزایی بر سلامت و زیبایی بدن دارد. همچنین باعث افزایش نیروی جسمانی کودکان و نوجوانان میشود. شیر نیمه گرم و عسل باعث کاهش سطح استرس میشود و اعصاب و ذهن شما را آرام میکند.