تاریخ : 20:00 - 1399/06/01
کد خبر : 91345
سرویس خبری : کارگری و اقتصادی
 

ایران در جایگاه سوم فرودگاه‌های خاورمیانه و آفریقا

ایران در جایگاه سوم فرودگاه‌های خاورمیانه و آفریقا

بر اساس اطلاعات آمار تحلیلی ENAC، فرودگاه‌های ایران در سال ۲۰۱۹ رتبه سوم اعزام و پذیرش مسافر را در خاورمیانه و آفریقا به دست آورده‌اند.

آفتاب‌‌نیوز :

گروه آمار و اطلاعات هوانوردی معاونت برنامه‌ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه‌ها اخیرا در مطالعه‌ای به بررسی و ارایه تحلیل وضعیت فرودگاه‌های ایران در خاورمیانه و جهان بر اساس بولتن تحلیلی ENAC پرداخته است.

بولتن ENAC، دو هزار و ۶۹۰ فرودگاه در ۱۸۵ کشور جهان را بررسی کرده و ایران با ۵۵ کشور در منطقه خاورمیانه و قاره آفریقا در بین ۵۷ کشور و ۳۰۷ فرودگاه رتبه‌بندی شده است. در میان ۱۵ فرودگاه دارای بالاترین رتبه در دنیا فرودگاه اوهر شیکاگو در نشست و برخاست، فرودگاه آتلانتا در اعزام و پذیرش مسافر و فرودگاه هنگ کنگ در ارسال و پذیرش بار و پست اولین رتبه را دارند.

ایران در بین ۵۰ کشور دارای بالاترین رتبه‌ها در اعزام و پذیرش مسافر، رتبه ۳۴ را به خود اختصاص داده و در سال ۲۰۱۹ میلادی ۵۱ هزار و ۸۴۷ هزار نفر در فرودگاه‌های کشور جابه جا شده‌اند. فرودگاه‌های ایران در نشست و برخاست نیز با انجام ۴۱۹ هزار و ۵۲۰ پرواز، در میان ۵۰ کشور دارای بالاترین رتبه‌ها (رتبه چهلم) است.

همچنین سال ۲۰۱۹ در مجموع ۵۱۸ هزار و ۶۰۶ تن بار و پست در فرودگاه‌های ایران ارسال و پذیرش شده که رتبه ۳۱ را به خود اختصاص داده است. همچنین مطالعه وضعیت فرودگاه‌های ایران در میان ۱۵ کشور خاورمیانه و قاره آفریقا که دارای بالاترین رتبه‌ها در اعزام و پذیرش مسافر هستند نشان می‌دهد که کشور ما در جایگاه سوم پس از امارات و عربستان قرار دارد. همچنین در نشست و برخاست نیز پس از عربستان، امارات و آفریقای جنوبی جایگاه چهارم را به خود اختصاص داده است و فرودگاه‌های کشور در ارسال و پذیرش بار و مسافر پس از امارات، قطر و عربستان در رتبه چهارم قرار دارد.

فرودگاه‌های ایران در سال ۲۰۱۹، هشت درصد اعزام و پذیرش مسافر را در ناحیه خاورمیانه و آفریقا داشته و در میان ۵۷ کشور منطقه، فرودگاه‌های امارات، عربستان و ایران ۴۴ درصد از مجموع اعزام و پذیرش مسافر را به خود اختصاص داده‌اند.

شش فرودگاه ایران شامل مهرآباد، مشهد، امام خمینی (ره)، کیش، شیراز و اهواز در جایگاه ۵۰ فرودگاه برتر در اعزام و پذیرش مسافر ناحیه خاورمیانه و آفریقا در سال ۲۰۱۹ بوداند و درصد رشد این فرودگاه‌ها به جز کیش نسبت به سال ۲۰۱۸ منفی بوده است.

چهار فرودگاه مهرآباد، مشهد، امام خمینی (ره) و شیراز در جایگاه ۵۰ فرودگاه برتر در نشست و برخاست پروازهای ناحیه خاورمیانه و آفریقا هستند درصد رشد آن‌ها نسبت به ۲۰۱۸ منفی بوده است.

هشت فرودگاه امام خمینی (ره)، مهرآباد، مشهد، کیش، شیراز، اهواز، اصفهان و تبریز در جایگاه فرودگاه های برتر در ارسال و پذیرش بار و پست هوایی خاورمیانه و آفریقا هستند که درصد رشد آن‌ها به جز کیش و تبریز منفی بوده است.


منبع : آفتاب