تاریخ : 06:00 - 1399/06/02
کد خبر : 91681
سرویس خبری : فرهنگی
 

دفاع مقدس دانشگاه عشق و شهادت بود/ دوران دفاع‌ مقدس گنجینه گران‌بهایی است

دفاع مقدس دانشگاه عشق و شهادت بود/ دوران دفاع‌ مقدس گنجینه گران‌بهایی است

حجت الاسلام کاظم صدیقی گفت: دوران دفاع مقدس دانشگاه عشق و شهادت بود و آنچنان خون رزمندگانی که از جان خودگذشتند جوشان است که همچنان توفنده ادامه دارد.

کارگر آنلاین : حجت‌الاسلام کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران در گفت‌وگو با  دفاع‌پرس، با بیان اینکه دفاع مقدس گنجینه گران‌بهایی است که باید از آن به خوبی بهره‌برداری کرد، اظهار داشت: رشادت‌های رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس تاسی گرفته از فرهنگ عاشورا و ایثار امام حسین (ع) است.

وی ادامه داد: دوران دفاع مقدس دانشگاه عشق و شهادت بود و آنچنان خون رزمندگانی که از جان خودگذشتند جوشان است که همچنان توفنده ادامه دارد.

امام جمعه موقت تهران گفت: مدافعین حرم با تاسی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به دفاع از حرم حضرت زینب برخواستند و همچون رزمندگان با ایثار، شجاعت و از خودگذشتگی گروه تکفیری داعش را شکست دادند.

حجت‌الاسلام صدیقی با بیان اینکه باب شهادت همچنان باز است، افزود: ماموران نیروی انتظامی در راه برقراری امنیت و مقابله با اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر به شهادت می‌رسند.


منبع : دفاع پرس