گذشت مادر از خون فرزندش با دیدن پرچم امام رضا(ع)
کارگر آنلاین | مدیر کل زندانهای استان البرز اعلام کرد که اولیای دم یک مقتول همزمان با ورود پرچم مبارک ثامن الحجج (ع) و پیکر شهید والامقام و گمنام دفاع مقدس به ندامتگاه فردیس از قصاص قاتل فرزند خود گذشتند.
اسماعیل جمیاری روز سه شنبه در آیین گرامیداشت هفته دفاع مقدس در ندامتگاه فردیس برگزار شد، افزود: اولیای دم مقتول پس از دیدن پرچم نورانی حضرت امام رضا (ع) و پیکر مطهر شهید گمنام دفاع مقدس بدون هیچ چشمداشت مالی از قصاص قاتل فرزند خود گذشت کردند.
- وی اظهار داشت: همچنین در این مراسم ۳۵ نفر از زندانیان بدهکار مالی از زندانهای استان البرز آزاد شدند.
- جمیاری با اشاره به اینکه میزان کل بدهی این افراد بیش از ۱۱ میلیارد تومان بود ، اظهار داشت: با ورود کمیته های صلح و سازش زندانها ، شورای حل اختلاف و مددکاران از شکات و طلبکاران مبلغ ۹ میلیارد تومان تخفیف اخذ شد و با پرداخت ۲ میلیارد تومان زمینه ازادی این تعداد زندانی از زندان های استان البرز فراهم شد.
وی گفت: همچنین در گرامیداشت هفته دفاع مقدس ۲۳ نفر از کارکنان رزمنده شاغل در زندانهای استان با حضور مسوولان ارشد استان تجلیل شدند.
پیکر مطهر شهید ۲۰ ساله و گمنام دفاع مقدس از شب گذشته میهمان مردم شهرستان فردیس استان البرز است که قشرهای مختلف مردم بر اطراف این پیکر مطهر حلقه زده و با آن راز و نیاز کردند.