تاریخ : 09:14 - 1399/07/19
کد خبر : 199256
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

وقتی شیرینی عامل مرگ زودرس است!

وقتی شیرینی عامل مرگ زودرس است!

تقریبا نیمی از افراد علاقه مندی وافری نسبت به خوردن شیرینجات و آبنبات وشکلات دارند. خوردن این دسته از خوراکی همانقدر که ترشیجات می تواند لذت بخش هستند اما به مراتب با گذشتن از میزان منطقی آن ها باعث بیماری و در مواردی مرگ می شود!

به گزارش کارگر آنلاین، گاهی خوردن شیرینی و آبنبات بیش از حد مجاز آن می تواند سرکار شما را به پزشک و دندانپزشک بیندازد و آن ها شما را سرزنش کنن و با پایین آوردن قند خون شما و یا ترمیم دندان تان به شما کمک کنند.

در مواردی دیگر زیاده روی در مصرف برخی شیرینی ها می تواند عوارض جدی تری داشته باشد. طبق تحققات جدید مصرف بیش از حد آبنبات محبوب شما می تواند در طول زمان باعث مرگ شما شود.

یکی از شیرینی هایی که در مورد یک تحقیق اثر خود را نشان داده است شیرین بیان سیاه است که می تواند باعث فشارخون بالا، هیپوکالمی، آلکالوز متابولیک، آریتمی کشنده و نارسایی کلیه شود.

طبق دستورالعمل های سازمان غذا و داروی حهانی خوردن روزانه بیش از 2 اونس شیرین بیان سیاه به مدت دو هفته باعث ایجاد نامنظم شدن ریتم قلب در افراد می شود.

با این حال هشدار داده اند که افراد در هر سن نباید به یک باره مقدار زیادی شکلات را به مدت طولانی مصرف کنند چرا که به ضعف عضلانی و یا ریتم تند و نامنظم قلب دچار می شوند.

به هرحال توصیه شده است که افرادی که به بیماری های قلبی، کلیوی و فشار خون بالا مبتلا هستند درباره مصرف شکلات و آبنبات ها محتاطانه تر عمل کنند.



 


منبع : طلا