به گزارش کارگر آنلاین، او با اشاره به انتقال ویروس کرونا از طریق غذای پخته ادامه داد: ویروس کرونا از طریق مواد غذایی پخته به دیگران منتقل نمیشود، زیرا حرارت بالا سبب از بین رفتن ویروس میشود، اما فرد آلوده به بیماری کرونا هنگام تهیه مواد خام مانند سالاد میتواند ویروس را به مواد غذایی و درنتیجه مصرف کنندگان مواد خام منتقل کند.
محرز گفت: ویروس کرونا برای زنده ماندن نیازمند سلول است و در آب ویروس کووید ۱۹ زنده نمیماند بنابراین آب جاری جویها و استخر سبب انتقال ویروس کرونا نمیشود.
عضو کمیته علمی کشوری کرونا یاد آوری کرد: متاسفانه میزان ابتلا و فوت ناشی از بیماری کرونا در کشور افزایش پیدا کرده است و برای کاهش این آمارها نیازمند رعایت دقیق دستورالعملهای بهداشتی و پرهیز از ترددهای غیرضروری و مسافرتها در کشور هستیم.