تاریخ : 10:05 - 1397/10/23
کد خبر : 71972
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

گیاه ارزانی که باعث کاهش التهاب و افزایش سم زدایی بدن می شود

زردچوبه برای لاغری؛ آیا زردچوبه برای کاهش وزن مفید است؟

گیاه ارزانی که باعث کاهش التهاب و افزایش سم زدایی بدن می شود

زردچوبه برای لاغری شکم و کاهش وزن فواید بسیار زیادی دارد. با ما همراه باشید در این مقاله خواهیم گفت چگونه استفاده از زردچوبه می تواند به افرادی که از اضافه وزن رنج می برد، کمک کند.

کارگر آنلاین : زردچوبه، حاوی یک ماده فعال که کورکومین نام دارد. کورکومین به دلیل تاثیرات مثبتی که بر سلامت دارد  می تواند به کاهش وزن و لاغری سریع هم کمک کند. تحقیقات علمی درباره خواص زردچوبه برای لاغری شما را شگفت زده می کند، با ما همراه باشید.

۱- کاهش التهاب

التهاب به طور معمول یک مشکل نیست، زیرا پاسخ طبیعی است که بدن به جراحات، عفونت ها و ضایعات آسیب می دهد. اما وقتی کسی سیستم ایمنی بدنش به علت استرس یا اختلال در آن دچار مشکل شود، التهابی که قبلا عادی بوده، به سرعت از کنترل خارج می شود.

در این مواقع، التهاب به جای این که به بدن برای درمان کمک کند، بیشتر باعث حمله به بافت های سالم می شود. شریان ها، مفاصل و اندامها می توانند تحت تأثیر آن قرار گیرند. هرچقدر التهاب بدن فردی بیشتر باشد، کم کردن وزن و لاغری برای او سخت تر خواهد بود چرا که بدن در وضعیت ضعیف تر و ناسالم تری است.

۲- سم زدایی

مزیت دیگری که زردچوبه به کمک آن می تواند به لاغری کمک کند، خاصیت سم زدایی آن است. هنگامی که زردچوبه روزانه مصرف می شود، باعث می شود که سموم ذخیره شده در کبد دفع شوند و از آنجا که کبد نقش مهمی در متابولیسم چربی ها ایفا می کند، زمانی که بتواند بهترین عملکرد را داشته باشد، می تواند به افزایش شانس کاهش وزن کمک کند.

۳- از بین بردن انگل با زردچوبه

در حالی که ممکن است عجیب و غریب به نظر برسد، اما انسان ها در خطر ابتلا به عفونت انگلی می باشند. به ویژه کسانی که گوشت خام می خورند، در هوای گرمسیری زندگی می کنند یا دسترسی به آب آشامیدنی تمیز ندارد.

این مسئله برای کاهش وزن مشکل ایجاد می کند. چرا که انگل ها مواد مغذی مهمی را از بدن می گیرند که شخص به وجود آن ها برای این که سالم باقی بماند و انرژی لازم برای زندگی فعال داشته باشد، نیاز دارد.

زردچوبه می تواند به عنوان عامل ضد انگلی موثر برای بدن عمل می کند، بنابراین فرد می تواند از طریق مصرف زردچوبه  سیستم بدنی خود را بهبود دهد. این ماده به خصوص بر روی کرم های نواری و کرم های پروتوزون که به سرعت ویتامین B-12 بدن را کاهش می دهند و همچنین بر متابولیسم بدن نیز تاثیر می گذارد، تاثیر دارد.

۴- کاهش تشکیل تشکیل عروق خونی جدید

زردچوبه برای لاغری مفید است چرا که تحقیقات نشان داده است که وقتی فرد دچار اضافه وزن می شود، بدن او با افزایش رشد رگ های خونی در آن ناحیه، به افزایش چربی ها پاسخ می دهد. مطالعات انجام شده روی حیوانات در آزمایشگاه ها نشان داده است که مصرف زردچوبه، می تواند به جلوگیری از تشکیل عروق خونی جدید کمک کند، بنابراین افزایش وزن مشکل تر خواهد شد. توجه داشته باشید که زردچوبه به هیچ یک از شریان های موجود یا عروق خونی آسیب نمی رساند.

۵- ایجاد روحیه بهتر در فرد

علاوه بر ویژگی های مثبت ذکر شده، زردچوبه می تواند تاثیر مثبتی بر روحیه فرد داشته باشد. در حالی که بسیاری از اختلالات سلامتی وجود دارد که به چاقی کمک می کنند، اما بیشترین دلیل اضافه وزن، مصرف بیش از اندازه کالری است.

مصرف زیاد کالری معمولا برای آدم هایی اتفاق می افتد که دچار پرخوری می شوند و معمولا افرادی پرخوری می کنند که با احساسات منفی مواجه هستند. به عنوان مثال، افرادی که افسرده هستند ممکن است هزاران کالری را در یک وعده مصرف کنند. چرا که روز بدی داشته اند. اما هنگامی که روحیه آنها تثبیت شود، ولع کمتری برای پرخوری دارند.

حال ببینیم خوردن زردچوبه برای لاغری چطور بر کاهش پرخوری تاثیر می گذارد؟ تحقیقات انجام شده در مورد اثرات زردچوبه بر روی مواد شیمیایی مغز نشان می دهد که عملکرد آن همانند بسیاری از مهار کننده های تجویزی جذب کننده سروتونین است. بنابراین وقتی که به صورت روزانه مصرف شود، می تواند به کاهش مصرف کالری کمک کند تا در روند کاهش وزن اثر مثبتی داشته باشد.

روش مصرف زردچوبه برای لاغری

راه های مختلفی برای استفاده از زردچوبه برای لاغری وجود دارد. ساده ترین آنها خرید کپسول زردچوبه است. به این ترتیب، بدن مقدار مناسب کورکومین مورد نیازش را دریافت می کند. با این حال، لازم به ذکر است که بدن نمی تواند زردچوبه را به راحتی از هم جدا کند. بنابراین بهتر است که مکملی انتخاب کنید که حاوی فلفل سیاه باشد چرا که این ادویه می تواند فرایند شکستن را ساده تر کند. در واقع می توان گفت به همین جهت است که توصیه می شود، زردچوبه و فلفل برای لاغری را با هم مصرف کنید.

کپسول می تواند به صورت خوراکی هر زمانی که بخواهید مصرف شود، اما چون زردچوبه هضم را بهبود می بخشد، اغلب عوارض جانبی در رابطه افزایش سطح انرژی ایجاد می کند.

بنابراین معمولا توصیه می شود که آن را در روز همراه با غذا مصرف کنید. بعضی افراد واقعا عطر و طعم ادویه را دوست دارند. می توانید زردچوبه را به سبزیجات، شیر، شیرینی و سالاد اضافه کنید. همچنین می توانید آن را با یک لیوان شیر گرم همراه کنید و بنوشید. فقط در صورتی که با غذا مصرف می کنید بهتر است از فلفل سیاه هم استفاده کنید.

میزان مصرف زردچوبه برای لاغری چقدر باشد؟

اگر می خواهید وزن تان کاهش یابد، شما نباید بیش از سه تا چهار قاشق چای خوری در روز زردچوبه مصرف کنید. زردچوبه تا زمانی که فرد به آن آلرژی نداشته باشد، عوارض جانبی ندارد. البته باید به برخی موارد در خصوص آن توجه کرد.

زردچوبه (به خصوص با معده خالی) می تواند موجب تشدید اسید معده و ریفلاکس شود. همچنین هنگامی که به عنوان یک مکمل مصرف می شود، می تواند در عملکرد برخی داروها دخالت کند، پس قبل از مصرف مکمل با دکتر خود مشورت کنید.

همچنین اگر در دوزهای بالا و مدت زمان طولانی مصرف شود، می تواند معده شما را ناراحت کند و باعث زخم شود. افراد دیابتی باید به خصوص مراقبت کنند زیرا ممکن است باعث کاهش قند خون در هنگام مصرف داروهای دیابتی شوند.

اگر چه مصرف مقدار معمول آن در هنگام بارداری یا پرستاری از بچه کاملا ایمن است، اما مصرف بیش از سه قاشق چای خوری در روز در مادران تازه باردار باید اجتناب شود.

زردچوبه مانند زنجبیل و برخی دیگر ادویه جات می تواند گردش خون را تحریک کند و باید از مصرف آن در دوزهای بالا دو هفته قبل از جراحی اجتناب شود.

گیاه زردچوبه چیست؟

بعد از عنوان کردند فایده زردچوبه برای لاغری لازم است بدانید، زردچوبه  گیاهی است که در مناطق آسیای دور مانند اندونزی و هند رشد می کند. بخشی از آن که در سطح زمین رشد می کند، آن را مانند هر گیاه استوایی دیگر نشان می دهد. زردچوبه گل های زردی دارد که مانند قیفی و بلند هستند و برگ های سبزی دارد که شبیه برگ های گل لیلی است.

اما بخش زیرزمینی آن دارای یک سیستم ریشه ای غده ای گسترده ای است که می تواند تا چند فوت طول داشته باشد. این ریشه های غده ای بخشی از گیاه است که برداشت می شود. آنها را می توان تازه استفاده کرد، اما بهتر است که خشک کنید تا اطمینان حاصل شود که می توانند برای مدت طولانی نگهداری شوند.

درست است که زردچوبه دارای خواص ضد باکتری طبیعی است، اما زمانی که ریشه ها خشک نباشند و حاوی آب باشد، می تواند به سادگی فاسد شود. از آنجایی که این محصول هزاران کیلومتر در سراسر جهان حمل می شود، باید در این سفر تازه و سالم بماند. برای همین بهتر است که آن را به صورت خشک درآورند.