تاریخ : 22:49 - 1398/06/25
کد خبر : 73646
سرویس خبری : بهداشت و درمان
 

یبوست/درمان ام الامراض بدن با یک برگ ساده+دفع ژن مضر و پیشگیری از بیماری های ژنتیکی

علل بروز بیماری یبوست چیست؟

یبوست/درمان ام الامراض بدن با یک برگ ساده+دفع ژن مضر و پیشگیری از بیماری های ژنتیکی

یبوست به معنی حرکت آهسته مدفوع در روده فراخ است که غالبا همراه با مقدار زیادی مدفوع خشک و سخت در کولون نزولی است. یبوست مزاج یکی از بیماری های بسیار خطرناکی است که ام الامراض نامیده می شود و به جرأت می توان گفت که ریشه ی بسیاری از بیماری ها یبوست مزاج است.

به گزارش کارگر آنلاین ، ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ (علیه السلام) فرمود ﺑﻪ ﺑﻴﻤﺎﺭﺍﻧﺘﺎﻥ، برگ ﭼﻐﻨﺪﺭ ﺑﺪﻫﻴﺪ؛ ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ، ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻫﻴﭻ ﺑﻴﻤﺎﺭﻯ ﺍﻯ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﻫﻴﭻ ﻋﺎﺭﺿﻪ ﺍﻯ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻧﻴﺴﺖ ﻭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻴﻤﺎﺭ ﺭﺍ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﻰ ﺳﺎﺯﺩ. ﺍﻣّﺎ ﺍﺯ ﺧﻮﺩِ ﭼﻐﻨﺪﺭ ﺑﭙﺮﻫﻴﺰﻳﺪ ؛ ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺳﻮﺩﺍ ﺭﺍ ﺗﺤﺮﻳﻚ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ.
 
 
 امام رضا (علیه السلام) درباره خواص درمانی برگ چغندر فرمودند: برگ چغندر بخور زیرا این گیاه در کنار رود بهشت می‌روید و در آن درمان دردهاست و استخوان را درشت می‌کند و گوشت می‌رویاند... برگ چغندر خشک هم باشد همین خواص را دارد.
 
 برگ چغندر از درمان‌های عمومی است و مردم از این غافل و به جایش از اسفناج استفاده می‌کنند که نسبت به برگ چغندر بی‌خاصیت است.
 
 البته برگ چغندر است که توصیه شده و خود چغندر نهی شده است.
 
 خواص برگ چغندر: 
 
 درمان دردها
 
 مناسب بعنوان غذای شخص بیمار (باعث خواب و التیام درد او می شود).
 
 درمان بی خوابی
 
 درمان کمبود کلسیم (مخصوصا در ایام بارداری)
 
درمان برای غلبه دم
 
 درمان ضعف اعصاب
 
 درمان تپش قلب و خفقان
 
 درمان دفع ژن مضر و پیشگیری از بیماری های ژنتیکی.
 
 درمان لاغری و ضعف بدن .
 
 پیشگیری از جذام
 
 درمان برسام و التهاب پرده ی دیافراگم
 
 تقویت استخوان و درمان پوکی استخوان
 
 زیاد کردن عقل و قدرت درک، درمان بیماری های مغز مانند آلزایمر، ضعف عقل و ...
 
 صاف کننده خون
 
 درمان پیسی، ویتیلیگو، برص و ...
 
 درمان برسام (معلول تب شدید)
 
 درمان شپش سر (استفاده از آب چغندر).
 
نکته: ساقه برگ چغندر که قرمز رنگ است نباید خورده شود فقط برگش مصرف شود.
 
 بجای اسفناج باید از برگ چغندر استفاده کرد.
 
نکته: اسفناج نسبت به برگ چغندر بی خاصیت است.
 
 شکر امروزی که از چغندر میگیرند نیز بسیار مضر است.
 
نکته: شکر نیشکر نافع است
 
یبوست به معنی حرکت آهسته مدفوع در روده فراخ است که غالبا همراه با مقدار زیادی مدفوع خشک و سخت در کولون نزولی است. یبوست مزاج یکی از بیماری های بسیار خطرناکی است که ام الامراض نامیده می شود و به جرأت می توان گفت که ریشه ی بسیاری از بیماری ها یبوست مزاج است.
 
 
علل بروز بیماری یبوست:
 
 
1- اجابت مزاج نامنظم یکی از علل یبوست است.
 
2- مهار رفلکس های طبیعی روده که هنگام اجابت ایجاد می شود.
 
3- بی نظمی در غذا خوردن، تند غذا خوردن و خوب نجویدن غذاهای روزه مره.
 
4- نوشیدن انواع مایعات، از قبیل نوشابه و دوغ.
 
5- استفاده از ماست همراه غذا که برای بسیاری از افراد به صورت یک عادت غذایی در آمده است.
 
6- استفاده بیش از حد از مواد غذایی نشاسته ای که موجب عدم تحریک روده یزرگ یا کولون می شود.
 
7- استفاده مرتب از تنقلات در طول روز که باعث اختلال در کار سیستم گوارش می شود.
 
8- خوردن بیش از حد فرآورده های حیوانی از قبیل گوشت و مرغ.
 
9- استفاده مداوم از آب یخ.
 
10- پیاده روی روزانه بیش از حد یا عرق کردن بیش از حد.
 
11- نداشتن تحرک و فعالیت های فیزیکی و نشستن بیش از حد.
 
12- نوشیدن مدام و زیاد چای سبز و سیاه در طول روز.
 
 
 
روش درمان یبوست در طب قرآنی :
 
 
 
طب قرآنی برای این بیماری روش های بسیار ساده و مؤثری دارد، از جمله :
 
 
 
1- استفاده نکردن از غذاهای ممنوعه و تبلیغی
 
( یکی از مسائل مهم برای حفظ سلامتی استفاده نکردن از مواد غذایی اعم از خوراکی ها و نوشیدنی هایی است که برای سلامتی انسان مضر است. که عبارتنداز : 1- چای سبز یا سیاه 2- قهوه 3- نسکافه 4- آب جوش 5- سرخ کردنی ها 6- قند و شکر و شیرینی جات قنادی و مصنوعی 7- غذاهای فریزشده 8- غذاهای پخته شده با زودپز 9- غذاهای چرب و پرحجم 10- سوسیس و کا لباس 11- غذاهای کنسرو شده 12- پیتزا و غذاهای ساندویچی 13- ادویه جات تند 14- نوشابه های گازدار 15- سس و رب 16- مخلوط ماست با سرکه و ماست با آبلیمو و ماست با ماهی و ماست با ترشی سرکه ی و ماست همراه غذا روزانه 17- مرغ و تخم مرغ ماشینی 18- ماکارونی 19- ماست زیاد 20- شور و نمک زیاد 21- تنقلات مصنوعی 22- ترشی جات خانگی 23- آب یخ 24- گوشت زیاد 25- غذای رستوران 26- غذاهای مانده و بیات 27- استعمال دخانیات 28- نوشابه های الکلی 29- غذاهایی که با مزاج انسان ساز گاری ندارد)
 
 
2- ننوشیدن مایعات، همراه غذاهای روزانه.
 
3- روزانه دو تا سه لیوان شربت عسل و لیمو ترش تازه را، خنک میل کنید.
 
4- استفاده نکردن از ماست همراه غذاهای روزمره که عامل اصلی یبوست است.
 
 
 
5- خوب جویدن غذا (هر لقمه 64 بار) که موجب تولید سه عامل مهم ضد یبوست ( موسین ، لیزوزیم و آنزیم آلفا آمیلاز ) میشود.
 
6- نوشیدن روزی شش لیوان آب خنک، نیم ساعت قبل و دو و نیم ساعت بعد از غذا که روده بزرگ را تحریک می کند و اجابت مزاج انجام می شود.
 
7- نرمش و ورزش مناسب در طول روز و یا پیاده روی که به تحریک روده بزرگ کمک می کند و موجب اجابت مزاج می شود.
 
 
8- داشتن نشاط و شادابی و استفاده از سالاد و سبزیجات فصل که عامل مهم پیشگیری از یبوست مزاج است.
 
9- استفاده از خیس شده ی آلو بخارا و انجیر، صبح ناشتا و شب هنگام خواب، یا از عرق آلوئه ورا 100 میلی لیتر هر وعده یعنی یک استکان صبح ناشتا و یک استکان شب هنگام خواب میل کنید.
 
 
 
10- استفاده از سوپ جو و یک عدد پاچه گوسفند و هویج، اسفناج و گشنیز و آلوبخارا، با لیمو ترش تازه و روغن زیتون فراوان.
 
11- استفاده از سبزیجات و میوه جات و خصوصا سالاد با لیمو ترش تازه و روغن زیتون فراوان قبل از غذا.
 
12- تنوع غذایی مناسب در رژیم غذایی، به خصوص استفاده از فرآورده های گیاهی.
 
13- استفاده از مرباجات خام ( مخلوط عسل با میوه جات ) و جوانه گندم به جای نان ( خوب جویده شود ) در وعده صبحانه.
 
14- مصرف روزانه چند لیوان شربت عسل و خاکشیر شسته شده و جوشیده ( به آرامی میل شود).