زلزله احتمالی تهران فاجعه بار است
به گزارش کارگرآنلاین، جواد برنجیان در بیستمین همایش بتن و زلزله اظهار کرد: از تجربه سایر کشور در حوزه زلزله باید الگوبرداری کنیم. در ژاپن به زلزله بهعنوان پدیده نگاه میکنند اما در ایران به آن بلا میگویند.
وی با بیان اینکه باید ببینیم در دنیا چه خبر است، تصریح کرد: چرا مدیریت کلان دانشگاهها، وزارت راه و شهرسازی و... را به مسیر معینی برای مقابله با زلزله هدایت نمیکند.
وی با بیان اینکه آدم از نوشتن برنامهها لذت میبرد و به عنوان مثال تا سال 1400 در حوزه بتن باید کیفی کار کنیم، افزود: قرار است مقاومت بتن سال 97 به 35مگاپاسکال و در سال 1400 به 500 مگاپاسکال افزایش یابد.
رییس موسسه بین المللی بتن آمریکا (ACI)-شاخه ایران با طرح این سئوال چه برنامه و چه کار دانشجویی در رابطه با مباحث مربوط با زلزله در کشور انجام شده است، گفت: در دنیا کیفی و عملکردی کار میکنند؛ در آمریکا در حال تغییر آییننامههای ساخت و ساز هستند و عملکرد بتن را برای این کار در نظر میگیرند.
برنجیان با بیان اینکه دنیا در حال کنار گذاشتن اعداد و ارقام مربوط به بتن هستند و به صورت عملکرد در حال طراحی کارها هستند، گفت: عملکرد 50 مگاپاسکال مقاومت نیست.
وی خطاب به مسئولان وزارت راه و شهرسازی که تدوین برنامهها در کشور عالی است، گفت: مقاومتترین بتن دنیا به موسسه بین المللی بتن آمریکا (ACI) معرفی شد، اما تا امروز کسی به این دستاورد نگاه هم نکرده است.
وی با اکید بر اینکه دانشگاهیان کار خودشان را انجام میدهد مهم نیست چه کسی میآید و چه کسی میرود و باید در این حوزه منسجم باشیم، گفت: اگر زلزله در تهران بیاید فاجعه به بار میآید؛ در این رابطه مسئولان چه برنامهای دارند. امیدواریم مسائل سیاسی کنار گاشته شود و فقط به فکر خدمت به مردم باشند.
تسنیم