پربحث ها
اخبار اقتصادی
دانه معروف به زیتون روسی قاتل سنگ کلیه و آنفولانزای پاییز است
کارگر آنلاین | از ائمه اطهار(ع) روایت شده که "سنجد" گوشتش گوشت میآورد، استخوانش، استخوان و پوستش، پوست میرویاند.
سنجد یکی از میوه های بسیار مفید است که طبع خشک و سردی دارد.
این میوه پر خاصیت از زمانهای بسیار قدیم توسط ایرانیان مصرف می شود و در اعیاد سنتی جایگاه خاصی بر سر سفره های پذیرایی داشته است. سنجد با نام علمی «Elaeagnusan gastifolial» است و در صنایع دارویی، بهداشتی، غذایی، عطرسازی و چوب مورد استفاده قرار می گیرد.
3نوع درخت سنجد در دنیا وجود دارد که 2نوع هلاگنوس و هیپوفار در ایران موجود می باشد.
- درخت سنجد هلاگنوس به دلیل میوه های درشت، قامت بلند، برگ های پهن و نداشتن خار به درخت سنجد هیپورفیا برتری دارد.
- مطالعات مختلف تاثیر عصاره سنجد در درمان درد و التهاب را نشان داده است. فلاونوئیدهای موجود در سنجد نقش اصلی این درمان را بر عهده دارند.
- مطالعات علمی نشان داده است که عصاره زیتون در بهبود و کاهش درد و التهاب استئوآرتریت زانو در زنان تاثیر قابل توجهی داشته است.
- به طور کلی مهمترین کاربرد پزشکی این میوه، تاثیر ضد درد آن است.
- به همین دلیل برای افرادی که دچار نرمی استخوان و پوکی استخوان هستند، بسیار مفید است.
- سنجد سرشار از ویتامینC است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، آنفلونزا، گلودرد، سرفه و تب مفید است.
- سنگ کلیه
- خاصیت ضد درد و التهاب سنجد ثابت شده است، علاوه بر این سنجد یک دیورتیک طبیعی است که با پاکسازی و سم زدایی کلیه ها به درمان سنگ کلیه کمک می کند.
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید