پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00016:54 - 1400/08/20

قاتل بلغم فقط این گوشت است

کارگر آنلاین | توصیه طب سنتی به بیماران هنگام غلبه بلغم ، خوردن مواد غذایی گرم و خشک مانند گوشت شتر، گوشت گنجشک،نعنا،زنیان،زنجبیل و ... است. همچنین درمان با گوشت گوسفند نیز امکان پذیر است؛ اما به دلیل طبع مرطوبی که دارد زیاد توصیه نشده است. در درمان غلبه بلغم ، مصرف مواد غذایی با طبع سرد مانند ماست و ماهی اکیدا ممنوع اعلام شده و توصیه می‌شود غذا در ظروف مسی طبخ شود

بدن انسان شامل چهار خلط اصلی است. این چهار خلط عبارتند از دم،سودا،بلغم و صفرا.

بلغم یکی از خلط‌های چهارگانه و مایعی است که در معده تولید می‌شود و در بدن جایگاه به خصوصی ندارد، در تمام سطح بدن همراه با خون در جریان است.

بلغم در روند طبیعی خود به خون تبدیل خواهد شد. در واقع بلغم خون خامی است که در صورت پخته شدن به خون تبدیل می‌شود. این نوع بلغم شیرین و طبع آن سرد و تر است.

وجود بلغم برای اندام‌های بلغمی مثل مغز و اندام‌های پرحرکت مانند مفاصل ضروری است. زیرا وقتی اندام‌های بدن از جذب مواد غذایی محروم می‌شوند به وسیله حرارتی که بلغم ایجاد می‌کند، نیرو می‌گیرند.

حکیم خیراندیش معتقد است که فقط یک درصد از بیمارانی که در طول سال به مطب مراجعه می‌کنند از بیماران با مزاج گرم و بقیه همه از مزاج سرد هستند. وی مصرف خوراک گرم را بهترین کنترل کننده سردی دانست و طبقه بندی و منشا بروز بیماری‌های سرد در معده و دستگاه گوارش می داند.

 

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید