پربحث ها
اخبار اقتصادی
خطر مهم این صیفی پر مصرف برای دیابتی ها
کارگر آنلاین | سیب زمینی، به خصوص سیب زمینی پوست کنده، شاخص بالایی از گلیسمیک دارد، به این معنی که ممکن است به شدت قند خون خود را تحت تاثیر قرار دهند. بعد از خوردن یک وعده گلیسمیک بالا، قند خون و انسولین بالا میرود به همین دلیل، خوردن سیب زمینی به مقادیر زیاد و یا به خودی خود ممکن است ریسک عدم تعادل خون، عدم تعادل اشتها، دیابت نوع ۲ و مشکلات دیابت را افزایش دهد. چیپس و سیب زمینی سرخ کرده گلیسمیک بالایی دارد. برای محافظت در برابر عدم تعادل در سطح قند خون، سیب زمینی را با پوست و غذاهایی با گلیسمیک کم، مانند غلات سبوس دار و یا شیر کم چرب ، مصرف کنید.
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید