اخبار اقتصادی
چاپ00009:25 - 1400/09/14

اوره خون ، سینوزیت ،غلظت خون ، کهیرو خارش بدن را با این سبزی درمان کنید

کارگر آنلاین | گشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه که بومی جنوب غرب آسیا و غرب تا شمال آفریقاست به طور گسترده ای در خاورمیانه، منطقه مدیترانه، هند، آسیای جنوبی، آمریکای لاتین، چین و آفریقا مورد مصرف قرار می گیرد.

 گشنیز حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است.سبزی گشنیز به عنوان دوای معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است و تحقیقات نشان می دهد که مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز می شود.

خواص گشنیز

  • -  برای شب کوری آب گشنیز را با گلاب مخلوط کرده به چشم بمالید.
  • -   برای اوره خون یک قاشق چای‎خوری تخم گشنیز با یک سوم استکان آبغوره خیسانده سپس مخلوط با آب میل شود.
  • -  برای سوءهاضمه و نفخ از دم کرده تخم گشنیز استفاده شود.
  • -  برای سینوزیت 5 گرم تخم گشنیز در 300 سی‎سی آب جوشانده صاف نموده استنشاق نمایید.
  • -  جهت درمان ورم رگ بیضه گشنیز تازه عسل روغن زیتون مخلوط نموده به صورت ضماد بگذارید.
  • -  برای درمان اگزما آش آبغوره که در آن گشنیز و برگ چغندر باشد مؤثر است.
  • -  برای تشنج 5 گرم گشنیز در 150 سی‎سی آب دم کرده به 3 نوبت بنوشید.
  • -  برای برطرف شدن خارش چشم یک قطره آب گشنیز با احتیاط در چشم بچکانید.
  • -  برای دیفتری آب گشنیز آبغوره مخلوط کرده غرغره کنید بهتر است بیمار حتماً نزد پزشک برود.
  • -  برای برفک دهان آب گشنیز را مزمزه کنید.
  • -  برای درمان خارش بدن، مقعد و رحم، آب گشنیز را با آرد به صورت ضماد بگذارید.
  • -  برای درمان ضربان چشم و پرش پلک گشنیز را با شیر دختر مخلوط کرده به صورت ضماد بگذارید.
  • -   برای درمان غلظت خون از جوشانده تخم گشنیز استفاده شود.
  • -  برای درمان برص از آش گشنیز با آبغوره استفاده شود.
  • -  آش گشنیز برای کهیر مناسب است.
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
بانک رفاه کارگران