پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00000:27 - 1400/09/17

خطرات مصرف لوبیا سبز برای این افراد/ خطر مرگ و لخته شدن خون

کارگر آنلاین | افرادی که داروهای خونی ،مانند:کومادین یا وارفارین مصرف می کنند، نباید به طور ناگهانی مقدار مصرفی ویتامین K خود را تغییر دهند، زیرا این ویتامین نقش مهمی در لخته شدن خون دارد. لکتین ها، نوعی پروتئینی هستند که کربوهیدرات را به هم متصل می کنند. آنها در لوبیاها، از جمله لوبیا سبز وجود دارند و می توانند عامل مشکلات سیستم گوارشی باشند ؛ پختن لوبیا می تواند سطوح لکتین را کاهش دهد.

خواص لوبیا سبز - لوبیا سبز منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است.

لوبیا سبز حاوی اسید فیتیک است که می تواند با مواد معدنی ارتباط برقرار کند و مانع جذب آن توسط بدن شود. افرادی که کمبود مواد معدنی دارند، قبل از مصرف لوبیا سبز زیاد، باید با یک پزشک مشورت کنند. این یک رژیم غذایی یا الگوی غذایی است که در پیشگیری از بیماری ها و دستیابی به سلامت بسیار مهم می باشد بهتر است یک رژیم غذایی با انواع مختلفی از ترکیبات داشته باشید، تا اینکه تمرکز بر غذاهایی خاص برای سلامت خود داشته باشید.

لوبیا سبز در بارداری

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتای بانک رفاه کارگران
بانک رفاه کارگران