اخبار اقتصادی
چاپ00011:26 - 1400/10/20

بعد غذا این دانه را بخورید و قند خون و دیابت را پایان دهید

کارگر آنلاین | در تعدادی از مطالعات، نشان داده شده است کشمش واکنش انسولینی بعد از صرف غذا را کاهش می دهد، که این یعنی کشمش می تواند جلوی فوران یا جهش یکباره ی انسولین را بعد از صرف یک وعده ی غذایی بگیرد که در غیر این صورت می تواند برای بیماران دیابتی خطرناک باشد. کشمش همچنین به تنظیم ترشح لپتین و گرلین کمک می کند، که هورمون های مسئول اعلام سیری یا گرسنگی به بدن هستند.

مزایای کشمش برای سرماخوردگی

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران