پربحث ها
اخبار اقتصادی
آیا سیاه دانه را باید جوید؟ پودر سیاه دانه سمی است؟
کارگر آنلاین | آیا پودر سیاه دانه سمی است؟ در پاسخ به این سؤال باید بگوییم که خیر! سیاه دانه یا پودر آسیاب شده آن سمی نیستند تنها به دلیل اینکه سیاه دانه از نظر طب سنتی یک ماده با طبع گرم درجه ۳ میباشد. باید در مصرف آن دقت به خرج بدهید. البته سیاه دانه، دانههای بسیار ریزی مانند کنجد یا حتی کوچکتر از آن است و طعم چندان دلپذیری ندارد برای همین در مقالات به موارد خاصی که باعث مسمومیت از سیاه دانه شود اشارهای نشده است. ولی ما به شما میگوییم که سیاه دانه در مواردی ممکن است باعث ایجاد مسمومیت شود، برای مثال خانمهای باردار و شیرده بهتر است از سیاه دانه استفاده نکنند زیرا سیاه دانه در خانمهای باردار باعث از بین رفتن انقباضهای ماهیچههای رحم میشود و ممکن است نهایتاً به سقط شدن جنین منجر گردد. غیر از اینها به همان دلیلی که گفتیم سیاه دانه دارای طبع گرم است بهتر است در افرادی که طبع غیر گرم دارند مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین سیاه دانه حاوی مقادیر بسیاری از پتاسیم و آهن میباشد. بیمارانی که از مشکلات مربوط به کلیه رنج میبرند هم نباید از سیاه دانه به هیچ وجه استفاده کنند زیرا پتاسیمی که در این ماده وجود دارد برای بیماران کلیوی مشکلات جدی بوجود میآورد. بنابراین پاسخ به سؤال آیا پور سیاه دانه سمی است، شامل مواردی میشود که نام بردیم.
- آیا سیاه دانه را باید جوید؟ این سوالی است که افراد در رابطه با مصرف سیاه دانه مطرح میکنند. باید بدانید برخی از دانههای گیاهی مانند سیاه دانه و کنجد و... دارای پوسته محکمی هستند که در دستگاه گوارش هضم نشده و به همان صورت دفع میگردند پس اگر سیاه دانه را جویده یا تنها قورت دهید ممکن است تعداد بیشتری از دانههایی که مصرف کردهاید با پوست وارد معده شما شوند و به این ترتیب هیچ کدام از خواص آن به بدن شما نرسد. پس پاسخ پرسش آیا سیاه دانه را باید جوید، این است که بهتر است سیاه دانه را آسیاب کرده و مصرف کنید. البته اگر تجربه استفاده از سیاه دانه را داشته باشید میدانید که طعم آن به تنهایی دلپذیر نیست و بیشتر شبیه چاشنیها و ادویهها میباشد که توسط دستگاه آسیاب ادویه جات به پودر تبدیل می شود. بهترین پیشنهاد این است که مقداری از سیاه دانهای را که تهیه کردهاید آسیاب کرده و با غذاهای دیگر مانند برنج، شیر برنج، پنیر، ماست و یا عسل مخلوط کنید. بهتر است برای هر دو یا سه روز مصرف خود، سیاه دانه را آسیاب کنید و هر وقت آن را به ماده غذایی دیگر اضافه نمودید سریعاً مصرف کنید.
خبرنگار : محدثه بابامرادی
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید