اخبار اقتصادی
چاپ00012:53 - 1400/10/23

بازگشت سریع قدرت به بدن / دوران نقاهت بعد سرماخوردگی ، آنفولانزار ، کرونا و امیکرون را با گوشت این حیوان سپری کنید

کارگر آنلاین | خوردن سوپ جوجه خروس باعث رفع ضعف جسمانی و تقویت قوای جسمی می‌گردد از این رو در طب سنتی برای افراد بیمار و افرادی که دوران نقاهت را سپری می‌کنند توصیه می‌شود.

خواص گوشت خروس

گوشت خروس ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. این گوشت سرشار از ویتامین سی، ویتامین b6، نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین b12، ویتامین ای، ویتامین دی و ویتامین k است.

  • هضم گوشت خروس راحت است.
  • سوپ جوجه خروس درد مفاصل را کم می کند و لرزش دست و لرزش بدن را از بین می برد.
  • خوردن گوشت خروس از نفخ جلوگیری می‌کند.
  • آبگوشت خروس درد معده را که از باد باشد برطرف می‌کند و باعث لینت مزاج می‌شود.
  • سوپ خروس دارویی موثر برای درمان برونشیت است.
  • ویتامین B موجود در گوشت خروس و مرغ، برای جلوگیری از آب مروارید و تقویت سیستم ایمنی، تنظیم گوارش و بهبود وضعیت سیستم عصبی بدن بسیار مفید است.
  • ویتامین D نیز در گوشت مرغ و خروس وجود داردکه باعث جذب بیشتر کلسیم و تقویت استخوان‌ها می‌شود.
  • گوشت خروس منبعی از ویتامین A است که در تقویت بینایی موثر است.
  • مواد معدنی گوشت خروس همانند آهن در تولید هموگلوبین و رفع کم خونی بسیار موثر است.
  • خوردن سوپ جوجه خروس باعث رفع ضعف جسمانی و تقویت قوای جسمی می‌گردد از این رو در طب سنتی برای افراد بیمار و افرادی که دوران نقاهت را سپری می‌کنند توصیه می‌شود.
  • گوشت خروس به دلیل هضم راحت و ارزش غذایی و قوت برای زنان باردار و زنانی که تازه زایمان کرده‌اند، بسیار مفید است.
  • مصرف گوشت مرغ و خروس برای کنترل فشار خون، بخصوص برای افرادی که به فشار خون مبتلا هستند بسیار توصیه می شود.
  • سوپ خروس با چاشنی شوید و نمک، برای تسکین درد گرم مفاصل و لرزش مفید است.
  • گوشت خروس مقوی و چاق کننده است و باعث ازدیاد منی می‌شود.
  • مصرف گوشت خروس تب‎های صفراوی را درمان می‌کند و سودا را دفع می‌کند.

خبرنگار : یگانه تیمورپور

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید