پربحث ها
اخبار اقتصادی
معجون بی نظیر طب سنتی برای لاغری صبح گاهی / ترکیب شش گیاه قدرتمند + دستورالعمل
کارگر آنلاین | سیاه دانه طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده میشود. این دانه بومی جنوب غربی آسیاست و از قدیم به عنوان ضد انگل، ضد باکتری و مسهل استفاده میکردند. مصرف سیاهدانه برای زنان شیرده مفید است، زیرا باعث افزایش ترشح شیر میشود. نامهای دیگر سیاهدانه، سیاه تخمه، سرنیچ سیاه، سنوخ سیاه، کمون اسود، شونیز، شونوز و کمون هندی است.
- یکی از معجونهای توصیه شده در طب سنتی برای لاغری با سیاه دانه شامل موادی مانند طباشیر، زیره سیاه، هلیله سیاه، تخم گشنیز، زنیان و لاک مغسول است.
این مواد را میتوانید از عطاری تهیه کنید.
- مقدار ۵۰ گرم سیاه دانه، ۵۰ گرم زنیان و ۵۰ گرم زیره سیاه را با ۲۵ گرم تخم گشنیز، ۲۵ گرم لاک مغسول، ۲۵ گرم طباشیر و ۲۵ گرم هلیله سیاه مخلوط کنید. سپس بکوبید تا پودر شود. از این پودر باید هر روز و به اندازه نصف قاشق چایخوری استفاده شود. میتوانید این ترکیب را به یک لیوان آب گرم افزوده و با مقدار کمی عسل شیرین کنید. استفاده از این ترکیب به مدت چند هفته باعث کاهش وزن چشمگیری میشود.
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید
لینکستان