در یک ماه با مصرف این روغن کلسترول را از ۵۰۰ به ۵۰ برسانید
به گزارش کارگر آنلاین ، زیتون حاوی 11 الی 15٪ چربی است که 74٪ درصد آن اسید اولئیک ، نوعی اسید چرب اشباع نشده است . این ماده اصلی ترین ترکیب روغن زیتون است . اسید اولئیک با چندین فواید سلامتی از جمله کاهش التهاب و کاهش خطر بیماری های قلبی در ارتباط است . حتی ممکن است به مبارزه با سرطان کمک کند . نمی توان در مورد زیتون صحبت کرد و از خواص روغن زیتون چشم پوشی کرد ، برخی از این خواص اثبات شده عبارت اند از :
- روغن زیتون سرشار از چربی های اشباع نشده سالم است .
- روغن زیتون حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است .
- روغن زیتون دارای خواص ضد التهابی قوی است .
- روغن زیتون ممکن است به جلوگیری از سکته مغزی کمک کند .
- روغن زیتون با افزایش وزن و چاقی ارتباط ندارد .
- روغن زیتون ممکن است با بیماری آلزایمر مبارزه کند .
زیتون میوه ی کوچکی است که روی درختان زیتون رشد می کند ، آنها به گروه میوه ای به نام drupes یا میوه های آلویی یا میوه های سنگی تعلق دارند و مرتبط با میوه هایی مثل انبه ، گیلاس ، هلو ، بادام و پسته هستند . از زیتون اغلب در سالاد و ساندویچ لذت می برند ، وزن متوسط هر دانه زیتون حدود 3-5 گرم است . دسته ای از زیتون ها زمانی که نارس هستند سبز رنگ و هنگام رسیدن سیاه می شوند ، نوع دیگر زیتون حتی اگر کاملاً رسیده شوند نیز سبز می مانند . بطور کلی زیتون دارای مقدار زیادی ویتامین E و سایر آنتی اکسیدان های قدرتمند است . مطالعات نشان می دهد که آنها برای قلب مفید هستند و ممکن است از پوکی استخوان و سرطان محافظت کنند . چربی های سالم موجود در زیتون برای تولید روغن زیتون ، یکی از اجزای اصلی رژیم غذایی فوق العاده سالم مدیترانه ای استخراج می شوند ، جایی که 90٪ زیتون ها برای تهیه روغن زیتون استفاده می شود .
خبرنگار : محدثه بابامرادی