آثار فردی و اجتماعی کسب روزی حلال را بشناسید
به گزارش کارگرآنلاین حجتالاسلاموالمسلمین علی عباسی گفت: یکی از اصحاب رسول خدا(ص) از آن حضرت در خواست کرد که خدای تعالی او را مستجابالدعوة کند، حضرت به او فرمودند خوراک خود را پاک کن تا دعایت مستجاب شود.
وی افزود: یکی از ثمرات روزی حلال در انسان، این است که اعمال صالح او مورد قبول درگاه خداوند قرار میگیرد؛ همچنین سبب روشنایی و نورانیت دل و جان آدمی میشود، زیرا فردی که خود را موظف به کسب روزی حلال میداند و آن را یکی از واجبات میشمارد و در راه به دست آوردن آن تلاش و کوشش فراوان میکند، در اعمال دیگر خود نیز وسواس بیشتری به خرج میدهد، از این رو هم اعمال او مورد درگاه خداوند قرار میگیرد و هم به سبب روزی حلال، خداوند دل و جانش را روشنایی میبخشد.
مدیر حوزه علمیه قزوین اظهار کرد: رسول اکرم (ص) فرمودند هر کس از دست رنج حلال خود بخورد، درهای بهشت به رویش گشوده شود و از هر در که خواهد وارد شود؛ بنابراین زندگی شرافتمندانه ایجاب میکند که هر شخص، شغل آبرومندی را برای خود انتخاب کند و از طریق سعی و عمل، معیشت خود و خانوادهاش را تأمین کند.
استاد حوزه علمیه قزوین خاطرنشان کرد: یکی از راههای حلال کردن مال، پرداخت زکات، خمس و سایر حقوق مالی است که خداوند بر گردن انسان قرار داده است که پرداخت آنها موجب ریشه کن شدن فقر شده و در کاهش تقاضای تهیدستان بسیار مؤثر است.
حجتالاسلاموالمسلمین عباسی اظهار کرد: روحانیون مصادیق اعمال برکت ساز در زندگی را برای مردم تبیین کنند تا از گمراه شدن انسانها به سمت تاریکیها و عدم عاقبت به خیری کاسته شود.