اگر از این گیاه دارویی استفاده کنید «سکته» نمی کنید
به گزارش کارگرآنلاین از زمان های قدیم زنجبیل به عنوان یکی ازقدرتمند ترین موادغذایی شناخته شده است که همچنان تا قرن بیست و یکم به دلیل خواص ضد ویروسی، ضد باکتری، ضد انگلی و ضد التهاب آن مورد استفاده قرار می گیرد.
زنجبیل برای سلامت کلی بدن بسیار مفید بوده و این ماده سرشار از ویتامین C، منیزیم و بسیاری از مواد معدنی دیگر است. مصرف آن برای تسکین درد، بهبود سیستم گوارش و ایمنی، مبارزه آسم، بیماری های قلبی و عروقی، پاک سازی کبد، ازبین رفتن سنگ کلیه و بسیاری از مشکلات دیگر مانند جلوگیری از تخریب سلول های بدن به دلیل سرطان مفید است.
برخی خواص شفا بخش و درمانی زنجبیل و چای آن:
زنجبیل یک منبع غنی از آنتی اکسیدان ها بوده که به کمک آن بدن می تواند با عفونت ها مبارزه کرده و قدرت سیستم ایمنی بدن افزایش پیدا کند و این ماده همانند سرم مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین می کند.
استفاده از زنجبیل یکی از کارآمد ترین راهکارهای طبیعی در برابر ویروس هایی مثل آنفلوآنزا، سرماخوردگی و تبخال است.
علاوه بر این موارد زنجبیل موجب بهبود گردش خون و انتقال اکسیژن، ویتامین و مواد معدنی در سراسر بدن می شود.
چای زنجبیل خطر ابتلا به سکته مغزی را نیز کاهش می دهد.
مواد تشکیل دهنده:
یک فنجان آب
2 قاشق شیر نارگیل
نصف قاشق عسل طبیعی
¼ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
¼ قاشق چای خوری زردچوبه
روش آماده سازی:
روش آماده سازی این دستورالعمل بسیار آسان است. ابتدا آب را جوشانده سپس زردچوبه و زنجبیل را در آن ریخته و اجازه دهید به مدت 7 تا 10 دقیقه بجوشد، شیر نارگیل را اضافه کنید حال چای شفابخش، خوش طعم و معطر زنجبیل آماده است. برای بهتر شدن طعم آن عسل را اضافه کرده و از خواص شگفت انگیز آن بهره مند شوید.