بهترین وقت و زمان روز برای خوردن آجیل
کدوم آجیل رو چه زمان روز بخوریم؟
حالا که دانستید، بهترین زمان روز برای دریافت بیشترین خاصیت آجیل، صبح است، بد نیست بدانید که کدام آجیل را در کدام وقت از روز بخوریم برایمان مفیدتر خواهد بود.
هنگام صبح:بادام
بسیاری از افراد ترجیح می دهند که بادام را هنگام صبح مصرف کنند، بادام سرشار از ویتامین e، ریبوفلاوین و منگنز است که باعث افزایش قدرت ایمنی و کمک به بدن برای مبارزه با عفونت به طور مؤثر می شود؛ همین امر باعث می شود که بدن در وضعیت خوبی قرار بگیرد. به خاطر همین توصیه می شود که بادام را هنگام صبح مصرف کنید. حتی می توانید آن را شب تا صبح خیس کنید و صبح آن را بدون پوست استفاده کنید، زیرا پوست بادام میزان جذب مواد مغذی را در بدن کمک می کند؛ بنابراین ترجیح ما این است که قبل از خوردن بادام، پوستش را جدا کنید. متخصصان پیشنهاد می کنند که هر روز 1 عدد بادام بدون پوست از قبل خیس شده استفاده کنید.
بادام
هنگام عصر:بادام هندی و پسته
بادام هندی سرشار از چربی سالم است که باعث ایجاد انرژی می شود و باکتری های موجود در دهان را از بین می برد و از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند؛ همچنین حاوی منگنز است که به تنظیم فشار خون و جلوگیری از خستگی عضلانی کمک خواهد کرد.
پسته هم به سلامت قلب کمک می کند. هم پسته و هم بادام هندی را هنگام عصر مصرف کنید تا چربی موجود در آن ها به شما یک انرژی سریع بدهد و استقامت بدنی تان را بالا ببرد. می توانید بعد از یک روز سخت کاری هم؛ آن را استفاده کنید. متخصصان پیشنهاد می کنند که هر روز 3 عدد بادام هندی و سه عدد پسته بخورید.
شب هنگام:گردو، خرما و آلو خشک
گردو سرشار از اسید چرب امگا 3 است و فیبر رژیمی دارد. این سه ماده ای که معرفی کردیم، به گوارش و هضم غذا کمک می کنند. بسیاری از افراد نمی دانند که چه زمانی باید گردو بخورند. ما به شما می گوییم که شب بهترین زمان برای مصرف گردو است. این سه ماده در صورتی که کنار هم مصرف شوند و هنگام شب خورده شوند، یبوست را از بین می برند. شب بهترین زمان برای مصرف میوه خشک است.
یک عدد خرما همراه با دو عدد آلو خشک و 3 یا 4 عدد گردو را هر شب استفاده کنید تا نتایج آن را ببینید و متوجه شوید.
فواید آجیل
حقایق مهم درباره آجیل و خشکبار
- آجیل حاوی چربی است اما چربی آن سالم است و بدن به این نوع چربی نیاز دارد. کالری موجود در آجیل نیز انرژی سریعی را ایجاد می کند و به شکل چربی در بدن ذخیره نمی شود. قند طبیعی در آن ها نیز هیچ ضرری به بدن وارد نمی کند، مگر این که شکر اضافی داشته باشد.
- آجیل ها سرشار از مواد معدنی مثل آهن، کلسیم، منیزیم و پتاسیم هستند که حاوی مقدار زیادی ویتامین و فیبر و چربی به شکل امگا 3 و اسید چرب و چربی غیر اشباع می باشند. این چربی ها انرژی را به سرعت در شما ایجاد می کنند. مواد معدنی و ویتامین هم عملکرد متفاوتی در بدن انجام می دهد.
- مزایای مصرف آجیل بسیار زیاد است اما به این معنا نیست که باید بیش از حد نیاز آجیل مصرف کنید. مصرف بیش از حد هم برای بدن ضرر دارد. هیچ شکی نیست که آجیل بسیار سالم است اما هیچگاه در مصرف هیچ ماده ای نباید زیاده روی کنید.
- آجیل ها چربی بالایی دارند و مصرف زیاد از حد آن ها باعث می شود که این چربی ها شروع به ذخیره شدن در بدن کنند و تعدادشان خیلی بالا برود و این چربی اضافه دیر هضم خواهد شد؛ همچنین ممکن است فشار خون را در صورت مصرف زیاد بالا ببرد. فیبر بالای آن هم در صورت مصرف زیاد عامل نفخ یا اسهال خواهد بود.