اخبار اقتصادی
چاپ00010:44 - 1401/01/07

چی رو با چی نخوریم بهتره؟

کارگر آنلاین| برخی از مواد غذایی باهم ناسازگار هستند و در صورت مصرف خاصیت شان را از دست میدهند بنابراین باید از خوراکی هایی که نباید باهم خورده شوند آگاه شوید.

موز با شیر

اگر به دنبال این هستید که فواید حداکثری از میوه موز را به بدن تان برسانید، توصیه می‌ کنیم که هرگز آن را با شیر استفاده نکنید.‌ موز منبعی از یک نوع فیبر می باشد که باعث تعادل سطح باکتری خوب در سیستم گوارش شده، همچنین جذب کلسیم را بالا می برد که برای سلامت استخوان ها بسیار مفید است‌. هرگز نباید آن را با منبع کلسیم مانند شیر، ماست، پنیر و بروکلی ترکیب کنید، زیرا ترکیب آن ها باعث می شود که هر دو خاصیت شان را از دست بدهند.

شیر موز
توت فرنگی با کره بادام زمینی

ویتامین ای باعث افزایش سلامت چشم و جلوگیری از مشکلاتی مانند نابینایی می‌ شود. ویتامین ث هم فواید بسیار زیادی دارد اما ترکیب این دو ماده مانند توت فرنگی و کره بادام زمینی ترکیب خوبی نیست و باعث می‌ شود که شما از فواید این دو خوراکی بهره مند نشوید.
خردل با بروکلی

بروکلی منبع خوبی از سولفورافان می‌ باشد که یک ترکیب ضد سرطان است؛‌‌ متاسفانه پختن این خوراکی سبز رنگ مشکلاتی را ایجاد می‌ کند. همچنین اگر آن را با خردل ترکیب کنید، خاصیتش را از دست می دهد و بهتر است آن را تنها استفاده کنید.
قهوه با شکر

اگر مایل به خوردن قهوه با شکر هستید، لازم نیست که این کار را کنار بگذارید. انجام این کار باعث می شود که سطح خلاقیت تان بالاتر برود اما از خاصیت قهوه را کم می کند.

شکر و قهوه
سیب و چای سبز

یک فنجان چای هنگام شب در کنار یک میوه حال خوبی به افراد می‌ دهد اما خوردن این دو در کنار یکدیگر باعث می‌ شود که شما نتوانید از خاصیت هر دویِ آنها بهره مند شوید.
پیاز با نان

یکی دیگر از دو خوراکی که نباید با یکدیگر استفاده کنید، پیاز با نان است. ترکیب این دو باعث می شود که جذب زینک و مواد مغذی دچار مشکل شود.

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران