پربحث ها
اخبار اقتصادی
مصرف این دانه سرطان را در خانواده از بین می برد
کارگر آنلاین | احتمالا جوانهها دارای خواصی مشابه خواص دو عنصر شیمیایی سیانید و بنزآلدئید (دو ماده شیمیایی قدرتمند که سلولهای سرطانی را میکشند) هستند، اما توسط سلولهای طبیعی بدن دفع میشوند و عوارضی ندارند. قسمت عمدهی یک جوانه را کلروفیل آن تشکیل میدهد که خواص ضد سرطانی دارد. از طرفی جوانهها حاوی میزان بالایی آنتیاکسیدان از جمله ویتامین C، روی و سلنیوم هستند که با فعالیت رادیکالهای آزاد (موادی که در بدن ما تولید میشوند و میتوانند به بافتها آسیب برسانند و روند پیری را سریعتر کنند) مقابله میکنند.
محققان بخش بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد مطالعهای پیرامون رابطهی بین غذاهای سرشار از مواد فنلی و خطر ابتلا به سرطان سینه که یکی از سرطانهای شایع در میان زنان است انجام دادند و به این نتیجه رسیدند که مصرف حبوبات خانوادهی لوبیا بهخصوص ماش حداقل دو بار در هفته، خطر ابتلا به سرطان سینه را ۲۴ درصد کاهش میدهد.
ماش حاوی مقادیر بالایی فیبر نامحلول و نشاستهی پایدار است که با مهار آسیب DNA و قطع خون مورد نیاز برای رشد تومور سرطانی، به مقاومت بدن در برابر سرطان رودهی بزرگ کمک میکند. مصرف روزانهی ماش و حبوبات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را ۴۲ درصد کاهش میدهد.
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید