اخبار اقتصادی
چاپ00012:51 - 1401/02/07

باید‌ها و نباید‌های تغذیه‌ای برای مبتلایان به رفلاکس معده

کارگر آنلاین | یک متخصص تغذیه گفت: مبتلایان به رفلاکس معده معمولا به برخی از غذا‌ها با حجم‌های متنوع حساسیت دارند.

به گزارش کارگر آنلاین ، نرگس جوزدانی گفت: افرادی که دچار رفلاکس معده هستند، باید چربی مواد غذایی مصرفی خود را کاهش دهند؛ چرا که چربی‌ها دیر هضم هستند و رفلاکس معده را تشدید خواهند کرد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اضافه کرد: مبتلایان به رفلاکس معده باید مواد غذایی سرخ کردنی، انواع چیپس ها، نوشابه ها، پفک، لبنیات پرچرب، فلفل، پودر چیلی، مرکبات، شکلات و نوشیدنی‌های گازدار به خصوص آب گازدار را از رژیم غذایی خود حذف کنند.

توصیه می‌شود که حجم غذای کم به دفعات با چربی کمتر مصرف شود و غذا‌ها بدون روغن یا با روغن کم خورده شوند.

جوزدانی گفت: مصرف برنج، سبزیجاتی مانند بروکلی، موز، طالبی، انواع مغز‌ها و زیتون‌ها به عنوان جایگزین چربی ها، خیار، کاهو، هندوانه و کرفس برای مبتلایان به رفلاکس معده موثر خواهد بود.

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران