خواص شیر بادام برای همه چیز و همه کس
طبع شیر بادام
طبیعت شیر بادام گرم و تر است.
مزایای شیر بادام
کمک به مدیریت وزن
یک فنجان شیر بادام فقط 60 کالری دارد، برخلاف 146 کالری موجود در شیر کامل، 122 کالری در 2 درصد، 102 کالری در 1 درصد و 86 کالری در پوست. این یک جایگزین عالی است که به شما کمک می کند وزن فعلی خود را از دست دهید یا حفظ کنید.
سالم نگه داشتن قلب
کلسترول یا چربی اشباع در شیر بادام وجود ندارد. همچنین از نظر سدیم کم و چربی های سالم (مانند اسیدهای چرب امگا که معمولاً در ماهی وجود دارد) غنی است، که به جلوگیری از فشار خون بالا و بیماری های قلبی کمک می کند.
قوی شدن استخوان ها
اگرچه به اندازه شیر گاو کلسیم ندارد، شیر بادام حدود 30 درصد از مقدار توصیه شده روزانه و همچنین 25 درصد از ویتامین D توصیه شده را کاهش می دهد و خطر ابتلا به آرتریت و پوکی استخوان را کاهش داده و عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. به علاوه، این دو ماده مغذی با هم کار می کنند تا داشتن استخوان های سالم و تشکیل دندان ها را فراهم کنند.
قوی شدن استخوان
درخشان نگه داشتن پوست
شیر بادام حاوی 50 درصد از مقدار مورد نیاز روزانه ویتامین E است که حاوی خاصیت آنتی اکسیدانی برای سلامتی پوست است، مانند محافظت از آن در برابر آفتاب به سختی قند خون شما را تحت تأثیر قرار می دهد. شیر بادام (بدون مواد افزودنی) دارای کربوهیدرات کم است، به این معنی که میزان قند خون را به میزان قابل توجهی افزایش نمی دهد و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. به دلیل ضعف گلیسمی پایین شیر بادام، بدن شما از کربوهیدرات ها به عنوان انرژی استفاده می کند، بنابراین قندها به عنوان چربی ذخیره نمی شوند (امتیاز!).
تقویت عضلات
اگرچه شیر بادام فقط حاوی 1 گرم پروتئین در هر وعده است، اما حاوی مقدار زیادی ویتامین های گروه B مانند آهن و ریبوفلاوین است که هم برای رشد ماهیچه ها و هم برای بهبودی آنها مهم است.
هضم شما را کنترل می کند
شیر بادام تقریباً یک گرم فیبر در هر وعده دارد که برای هضم سالم بسیار مهم است.
حاوی لاکتوز نیست.
عدم تحمل لاکتوز حدود 25٪ از جمعیت ایالات متحده را تحت تأثیر قرار می دهد، به این معنی که آنها در هضم قند موجود در شیر گاو مشکل دارند. این باعث می شود شیر بادام جایگزین مناسب و بدون لاکتوز باشد.
خاصیت شیر بادام
طعم بهتری از شیر گاو دارد
شیر بادام مانند شیر گاو طعم ندارد، و برای کسانی که از طعم شیر گاو گریزان هستند عالی است. این شیر، عطر و طعم منحصر به فرد خود را دارد که بسیاری آن را سبک و خوب توصیف می کنند. به این معنی که می توانید به جای شیر گاو در دستور آشپزی مورد نیاز خود از آن استفاده کنید. طعم یکسانی نخواهیدد داشت، اما همین قوام را خواهد داشت.
به سرما برای نگه داشتن احتیاج ندارد.
دانستن این که مجبور نیستید شیر بادام را یخچال و فریزر کنید به این معنی است که احتمالاً آن را می توانید با خود به محل کار یا در یک سفر ببرید. کاملاً مناسب برای نگه داشتن در دمای اتاق است که آن را به عنوان یک ماده مفید و برای بسته بندی در اختیار شما قرار می دهد، که این خاصیت به طور خودکار مصرف روزانه شما از تمام مواد مغذی آن را به طور فوق العاده ای بالا می برد.
آنتی اکسیدان ها
هر وقت اکسیژن را استنشاق کنیم، جریان خون ما رادیکال های آزاد به دست می آورد. آنها برعکس آنتی اکسیدان ها در بدن ما هستند و باعث پیری زودرس می شوند و نه تنها این، بلکه رادیکال های آزاد باعث انقراض کلی سلول می شوند. این بدان معناست که فردی با رادیکال های آزاد زیاد و آنتی اکسیدان های خیلی کم، در معرض خطر سرطان است. شیر بادام منبع عالی آنتی اکسیدان ها است. به همین ترتیب، می تواند بدن را به سرعت در تعادل رادیکالی بازگرداند. آن هایی که بیش از حد آنتی اکسیدان زیادی در بدن خود دارند، در کمتر از یک هفته احساس تغییر می کنند.
خواص شیر بادام
پیشگیری از میگرن
هر زمان که از نظر روحی یا جسمی احساس استرس می کنیم، این احتمال وجود دارد که بدن ما دچار عدم تعادل شود. استرس یکی از شایع ترین شرایط امروز است و سردردها شایع ترین علامت آن است. سردرد نیز می تواند از هر منبع داخلی یا خارجی ناشی شود، خواه بیماری باشد یا موسیقی با صدای بلند. این نقص جزئی در همه جا در اطراف ما است و گاهی اوقات می تواند بسیار تحریک کننده باشد. شیر بادام به تقویت عملکرد سالم بدن با ریبوفلاوین کمک می کند. ریبوفلاوین به عنوان ویتامین B2 نیز شناخته شده است. این مکمل غذایی برای درمان نواقص مختلف استفاده می شود. کمبود ریبوفلاوین باعث یکی از آن نواقص می شود و به صورت سردرد بروز می کند.
بهبود بینایی
هر قسمت از بدن انسان از ویتامین خاصی بهره می برد و همین مورد برای چشم ها نیز صدق می کند. چشم انسان یکی از مناطق حساس بدن است. به همین ترتیب، تقریباً از هر چیزی می تواند آسیب ببیند. چراغ های روشن، هر صفحه تابنده، نور خورشید، گرد و غبار و باد می توانند باعث اختلالات مختلف چشم شوند. ویتامین A را برای بهبود تمرکز چشم ها و سلامتی آنها استفاده می کنیم. شیر بادام حاوی مقادیر خوبی از این ویتامین است و بعضی اوقات با قدرت بینایی در ارتباط است.
رابطه خوب با دمای پایین
بر خلاف شیر گاو، شیر بادام برای تداوم کیفیت نیازی به دمای سرما ندارد. این ماده مغذی، خود را در دماهای مختلف حفظ می کند، به این معنی که کودکان همیشه می توانند به آن اعتماد کنند. افرادی که سرماخوردگی دارند و به آنفولانزا مبتلا هستند، نباید نوشیدنی سرد بنوشند. شیر گاو برای مدتی بعد از خارج شدن از یخچال باید گرم شود. با این حال، شیر بادام را می توان فوراً در هر نقطه نگه داشت و نوشید. دلیل این واقعیت چشمگیر این است که برخلاف شیر گاو، شیر بادام بسیار کمتر مستعد رشد باکتری ها است. هنگامی که شیر برای مدتی در دمای مطلوب باقی نماند، باکتری ها آن را فاسد و خراب می کنند. با این حال، شیر بادام حاوی اسیدها و سایر مواد شیمیایی است که به طور طبیعی همین باکتری ها را از بین می برند.
مصرف شیر بادام
مبارزه با سرطان
تحقیقات اولیه حاکی از آن است که جایگزینی شیر گاو با شیر بادام می تواند سرطان پروستات را سرکوب کرده و از بروز چند شکل دیگر سرطان جلوگیری کند. همچنین اختلاف نظرهای مختلفی درباره این موضوع وجود دارد. برخی از مطالعات ذکر کرده اند که کارژنین، ماده ای که در بسته های شیر بادام موجود است، ممکن است باعث سرطان و آسیب روده شود. اما هیچ نگرانی وجود ندارد، زیرا دو نوع کارژنین وجود دارد - تخریب شده و تجزیه نشده. کارژنین تخریب شده ممکن است باعث سرطان شود و در مطالعات همان نوع آزمایش شده است. با این حال، بسته های تترا شیر بادام حاوی کارژنین دست نخورده هستند که در مقادیر عادی که ما انسان ها مصرف می کنیم کاملاً بی خطر است.
تقویت ایمنی بدن
شیر بادام غنی شده از ویتامین های A ، D و E، می تواند ایمنی شما را تقویت کند. برخی از اشکال شیر بادام همچنین سرشار از ویتامین های آهن اضافه شده و B هستند که باعث تقویت سلامت ایمنی بدن می شوند.
کمک به خواب آرام
کلسیم موجود در شیر بادام به مغز کمک می کند تا ملاتونین یعنی هورمون خواب را تولید کند. شیر بادام گرم حتی بهتر عمل می کند، این شیر به شما کمک می کند تا آرام شوید و به آرامی به یک خواب آرام فرو بروید.
خواب آرام
کمک به درمان آکنه
اسیدهای چرب اشباع نشده موجود در شیر بادام می توانند باعث کاهش در معرض قرار گرفتن افراد در برابر آکنه شوند. شیر حاوی فلاونوئیدهایی مانند کاتچین، اپیکاتچین و کائمپرفرول است که همگی از اکسید شدن سلولهای پوستی جلوگیری می کنند. ویتامین E موجود در شیر بادام نقش عمده ای در سلامت پوست دارد. این پوست شما را درخشان نگه می دارد و حتی آن را از اشعه UV مضر محافظت می کند. مصرف روزانه شیر بادام می تواند در این زمینه کمک کند. همچنین می توانید صورت خود را با شیر بشویید.
تقویت سلامت مو
اسیدهای چرب موجود در شیر بادام می توانند موهای شما را نرم و لطیف کنند. ویتامین E موجود در شیر، به عنوان یک آنتی اکسیدان، می تواند با آسیب رادیکال آزاد مبارزه کرده و به مهار ریزش مو کمک کند. علاوه بر اینکه می توانید هر روز شیر بادام مصرف کنید، می توانید موهای خود را دو بار و به مدت سه بار در هفته بشویید.
ریبوفلاوین
برخی از ریبوفلاوین موجود در بادام در شیر بادام تبدیل می شوند. ریبوفلاوین همچنین به عنوان ویتامین B2 شناخته می شود و به تولید گلبول های قرمز و آزاد شدن انرژی از کربوهیدرات هایی که می خورید کمک می کند.
شیر بادام برای لاغری
خواص شیر بادام برای نوزادان و کودکان
شیر بادام حاوی مواد مغذی فراونی است که به بهبود رشد مغز نوزادان و کودکان کمک می کند و موجب کاهش خطر ابتلا به آلزایمر در بزرگسالی می شود. شیر بادام شاخص گلیسمی پایینی دارد و به کنترل قند خون در نوزادان و کودکان کمک کرده و سبب میشود آنها در بزرگسالی دچار دیابت نشوند.پس از مشورت با پزشک می توانید شیر بادام را از سن 6 ماهگی به رژیم غذایی نوزاد خود بیفزایید.
خواص شیر بادام برای جنین و زنان باردار
شیر بادام ویتامین ها و مواد معدنی فراوانی دارد بنابراین مصرف آن در زنان باردار سبب رشد جنین و تقویت بدن زنان باردار خواهد شد. همچنین شیر بادام حاوی کلسیم فراوانی است که به تقویت استخوان های زنان باردار کمک کرده و ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد. کلسیم موجود در شیر بادام سبب کاهش فشار خون بالا در دوران بارداری می شود و خطر ابتلا به پره اکلامپسی را کاهش می دهد. ویتامین E موجود در شیر بادام برای درمان آکنه و لکه های پوستی دوران بارداری مفید است.
خواص شیر بادام در دوران شیردهی
شیر بادام حاوی مواد مغذی فراوانی است و مصرف آن در دوران شیردهی سبب می شود خانم های شیرده دچار ضعف و گرسنگی نشوند.
برای تهیهٔ شیر بادام خانگی:
200 گرم مغز بادام را مدت 8 تا 12 ساعت در یک ظرف آب خیس کنید. سپس پوسته های قهوه ای رنگ روی مغز بادام ها را جدا کنید و مغز بادام ها را در مخلوط کن بریزید و 4 فنجان آب به آن ها بیافزایید پس از چند دقیقه ، ترکیب آب و مغز بادام ها را مخلوط نمایید. سپس مخلوط به دست آمده را صاف کنید. خمیر بادام باقی مانده را می توانید خشک و آسیاب کرده و به عنوان آرد بادام استفاده کنید. شیر بادام را در یک ظرف شیشه ای تمیز دردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.