روزی که سیر کباب شده میخورید چه اتفاقی در بدن شما می افتد
خواص خوردن سیر کباب شده
بعد از یک ساعت:
بدن در یک ساعت اول سعی می کند سیر را مثل غذا هضم کند و مواد مغذی آن براحتی هضم می شود.
بعد از 2 - 4 ساعت :
آنتی اکسیدان موجود در سیر با رادیکال های آزاد مبارزه می کند.
بعد از 4- 6 ساعت :
بدن شروع به جذب سیر می کند و سیستم ایمنی بدن را بالا می برد و شروع به حذف چربی های اضافه می کند.
بعد از 6 - 7 ساعت :
سیر خاصیت انتی باکتریایی دارد که بعد از 6 ساعت شروع به کار می کند ، سیر باکتری های موجود در سیستم را می کشد.
بعد از 6 - 10 ساعت :
در این زمان مواد مغذی موجود در سیر توسط بدن استفاده می شود و ظرف 24 ساعت بدن را پاک می کند.
سیر کباب شده چه فواید دیگری دارد؟
برای تقویت استخوان ها ، بالا بردن سیستم ایمنی بدن ، کاهش فشارخون ، امتداد سلول ها و پاکسازی بدن از سموم
چرا روزانه از سیر استفاده می کنید؟ چون خستگی را کاهش می دهد و کلسترول را تنظیم و از بیماری های قلبی و عروقی هم جلوگیری می کند.