پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00006:19 - 1401/04/29

با جایگزینی این روغن در یک ماه کلسترول بدن را از ۵۰۰ به ۵۰ برسانید

کارگرآنلاین | روغن دانه‌های کنجد سیاه در کاهش سطح کلسترول مفید است. آنها حاوی دو ماده به نام‌های سزامین و سزامولین هستند که متعلق به گروهی از الیاف به نام لیگنان هستند. لیگنان‌ها چون از نظر فیبر غذایی غنی هستند، اثر کاهش کلسترول دارد. دانه‌های کنجد سیاه همچنین حاوی ترکیبات گیاهی به نام فیتواسترول است که ساختاری مشابه کلسترول دارند. مصرف آنها نه تنها سطح کلسترول خون را کاهش می‌دهد ، بلکه خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را نیز کاهش می‌دهد. دانه کنجد دارای بالاترین میزان فیتوسترول از همه دانه‌ها و مغزها است.
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران