پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00014:56 - 1404/01/31

در اسفند ماه سال گذشته صورت گرفت

پرداخت بیش از ۸.۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج توسط بانک رفاه کارگران

کارگر آنلاین | جزئیات پرداخت تسهیلات ازدواج و تهیه جهیزیه از سوی بانک رفاه کارگران در اسفند ماه سال گذشته، اعلام شد.

به گزارش کارگر آنلاین به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، باهدف تحکیم بنیان خانواده و کمک به تشکیل آن و در راستای ایفای نقش موثر در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، بانک رفاه در این ماه 2.422 فقره تسهیلات ازدواج و تهیه جهیزیه به مبلغ بیش از 8.000 میلیارد ریال پرداخت کرده است. 

  • براساس این گزارش و بر مبنای اطلاعات استخراج شده از سامانه ازدواج بانک مرکزی ج.ا.ا.، تعداد 31.986 متقاضی نیز تا 29 اسفند ماه 1403 در صف دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه از بانک رفاه کارگران قرار دارند.

لازم به ذکر است، بانک رفاه کارگران از ابتدای سال گذشته تا پایان اسفند ماه، تعداد 35.351 فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه به مبلغ بیش از 117.000 میلیارد ریال پرداخت کرده است.

 

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید