پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00009:13 - 1399/07/20

سرقت‌های سریالی مردان خشن از مسافران

سه مرد شرور که با خودروهای سرقتی و به بهانه مسافرکشی اقدام به آزار و اذیت زنان و سرقت اموال آن‌ها می‌کردند از سوی پلیس استان البرز دستگیر شدند.

به گزارش کارگر آنلاین، سرهنگ محمد نادر بیگی رئیس پلیس آگاهی استان البرز در این باره گفت: از چند ماه قبل شکایت‌های متعددی به پلیس می‌رسید مبنی بر اینکه سه مرد جوان با سوار کردن زنان و مردان مسافر در کرج و ماهدشت اقدام به سرقت اموال آن‌ها می‌کنند؛ بنابراین تیم ویژه‌ای از کارآگاهان جنایی استان البرز تشکیل شد و با ردزنی و کنترل مستنداتی که درباره اقدامات مجرمانه این سه متهم وجود داشت، کارآگاهان توانستند سه سارق زورگیر را شناسایی و آن‌ها را در ملارد محدوده غرب استان تهران بازداشت کنند.

این متهمان که بین ۳۰ تا ۳۲ سال سن دارند تا کنون به سرقت چندین خودرو از جمله تاکسی، پراید و پژو اعتراف کردند و مدعی شدند با استفاده از خودروهای سرقتی مسافران را سوار کرده و بین راه پس از آزار و اذیت زنان و ضرب و شتم مردان از آن‌ها سرقت می‌کردند. این سه متهم دارای سوابق متعدد سرقت و زورگیری بودند وتحقیقات برای شناسایی مالباختگان و شاکیان پرونده نیز ادامه دارد. پلیس آگاهی البرز از مردم خواست با مشاهده تصویر متهمان چنانچه توسط آن‌ها مورد آزار و اذیت و زورگیری قرار گرفته‌اند با مراجعه به اداره پلیس آگاهی البرز شکایت خود را مطرح کنند.

 

منبع: آفتاب
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
لینکستان
کارت رفاهی بانک رفاه کارگران