پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00011:51 - 1399/07/21

زندگی خوش زوج شازندی در کنار ۹ فرزند

زوج شازندی در کنار ۹ فرزند زندگی خوش و پر امیدی را سپری می‌کنند.

به گزارش کارگر آنلاین، عشق و امید به زندگی ثمره زندگی مشترک زوج خوشبخت شازندی است که در روستای قلعه آقا حمید شهر آستانه استان مرکزی زندگی می‌کنند.

حاجی بابا و خاله منیر ۶۰ سال پیش در شرایط دشوار معیشتی زندگی خود را آغاز کردند و با قناعت ۹ بچه به جمع خانواده اضافه کردند و روز‌های زندگی را با تولد فرزندشان پر رونق کردند.

حاجی بابا در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، سازگاری، قناعت و گذشت را از اصلی‌ترین ویژگی‌های زندگی مشترکش با خاله منیر دانست و گفت: با همراهی خاله منیر روز‌های دشوار زندگی را پشت سر گذاشه و هم اکنون روز‌های خوب زندگی را درکنار هم به سر می‌کنیم.

حاجی بابای ۸۱ ساله و خاله منیر ۷۲ ساله حالا علاوه بر ۹ فرزند ۲۷ نوه و ۶ نتیجه دارند که با وجود اینکه در شهر زندگی می‌کنند در روزگار سالمندیشان آن‌ها را تنها نمی‌گذارند.

ثمره دسترنج این زوج خوشبخت شازندی یک باغ ۴ هکتاری گردو است که حاجی بابا و خاله منیر تک تک درختانش را با دستان خود غرص کرده اند و یک مزرعه است که با کمک فرزندان به استخر پروش ماهیان سردابی مجهز شده است.

با این شیوه هم حاجی بابا و خاله منیر در فصل برداشت محصولات کشاورزی نیاز به گرفتن کارگر ندارند و هم فرزندان و نوادگان از محصولات باغ و مزرعه برخوردار می‌شوند و بخش زیادی از مایحتاج خوراکیشان از این راه تامین می‌شود.

خاله منیر  در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،گفت: حالا که فصل برداشت محصولات کشاورزی است نیاز به گرفتن کارگر ندارند و فرزندان و نوادگان از علاوه بر زندگی شهری به کمک شان آمده و کار‌های مزرعه را برای آن‌ها انجام می‌دهند.

او با بیان اینکه تا کنون ۱۰ تن گردو از این مزرعه برداشت شده است افزود: فرزندان و نوادگان با برداشت سایر محصولات کشاورزی نظیر گوجه، انگور و خیار مشغول فرآوری هستند.

تولید رب گوجه، شیره انگور و خیارشور کاری حاصل همکاری و دسترنج خانواده بزرگ حاجی بابا است.

حاجی بابا و خاله منیر به کمک فرزندان در گوشه دیگر با بهره گیری از آب کشاورزی مزرعه استخر پروش ماهیان سردابی را هم راه اندازی کرده اند و ۱۴ هزار قطعه ماهی قزل آلا رنگین کمان در این استخر پرورش می‌یابد که علاوه بر مصرف فرزندان، هر دو ماه یکبار روانه بازار مصرف می‌شود.

با این روش زندگی هم حاجی بابا و خاله منیر تنها نیستند و نیاز به رفتن به خانه سالمندان ندارند و امید به زندگی و روحیه آن‌ها در کنار فرزندان و نوه‌ها بالا رفته است و احساس خوش بختی می‌کنند و زندگی خوشی دارند.

هم فرزندان و نوادگان که پدر بزرگ و مادر بزرگ را برکت زندگی خود می‌دانند از زندگی دور همی لذت می‌برند و روحیه پرنشاطی پیدا کرده اند و بخشی از مایحتاج زندگیشان را از این مزرعه پر برکت تامین می‌کنند.

حاجی بابا و خاله منیر علاوه بر کمک غذایی به فرزندان به شکرانه این زندگی خوش بخشی از محصولات را به نیازمندان کمک می‌کنند و این کار را موجب برکت محصولات می‌دانند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران