طرز تهیه پودینگ شکلاتی حرفهای در خانه
پودینگ دسری بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که این روزها حتی میتوانید آنها را به صورت پودری یا آماده از سوپرمارکتها بخرید. ولی بسیاری از کدبانوهای ایرانی دوست دارند این دسر را خودشان در منزل تهیه کنند. برای اینکه با یک روش حرفهای تهیه پودینگ شکلاتی آشنا شوید ما را همراهی کنید.
نکته: شکر کاستور، نوعی شکر مخصوص قنادی با دانههای ریز است که در دسرها مورد استفاده است. در فروشگاهها لوازم قنادی احتمالا با نام پودر شکر میتوانید آن را پیدا کنید.
روش تهیه پودینگ شکلاتی
فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
داخل قالب مناسب با ظرفیت حدود یک و نیم لیتر (شش لیوان) را کاملا چرب کنید.
آرد، نصف پیمانه شکر (حدود ۱۱۰ گرم) و یک چهارم پیمانه کاکائو (حدود ۲۵ گرم) را درون یک کاسه مخلوط کنید و به شکل کپه در آورید و وسط کپه را خالی کنید.
در ظرف دیگری کره ذوب شده سرد، شیر، عصاره وانیل و تخم مرغ را ترکیب کنید و خوب هم بزنید. این ترکیب را کمکم در حفرهای که وسط کپه مواد خشک ایجاد کردهاید بریزید و هم بزنید.
مواد پودینگ آماده شده را داخل قالب بریزید.
نصف پیمانه شکر (حدود ۱۱۰ گرم) و یک چهارم پیمانه پودر کاکائو (حدود ۲۵ گرم) را با هم ترکیب کنید و روی مواد پودینگ بریزید.
و در نهایت با دقت تمام یک پیمانه آب جوش را بالای پودینگ بریزید.
داخل فر به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بگذارید تا بپزد و سطحش کامل صاف شود.
۹-۱۰ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس با بستنی وانیلی و کرم کاکائویی غلیظ نوش جان کنید.