رژیم غذایی مخصوص مبتلایان به آنفلوانزا
![رژیم غذایی مخصوص مبتلایان به آنفلوانزا رژیم غذایی مخصوص مبتلایان به آنفلوانزا](https://kargaronline.ir/images/news/271677/thumbs/thumb2_271677.jpg)
به گزارش کارگر آنلاین، در ادامه خوراکیهای مناسب و نامناسب در این دوره را برای شما آوردهایم. موادغذایی که بهتراست مصرف شود سوپ مرغمواد تشکیل دهنده سوپ مرغ باعث مبارزه با التهاب می شود و پاسخ های التهابی به بیماری را کاهش می دهد ، سوپ مرغ همچنین راه بینی و گلو را باز می کند و فرد راحت تر نفس می کشد. سوپ های دیگر نیز مثل سوپ سبزیجات آثار مشابه برای فرد دارد .سوپ ها علاوه بر مقوی بودن، راحت هضم می شود و می توان به راحتی آن ها را آماده کرد و همچنین حاوی آب است و به این ترتیب آب رسانی به بدن را افزایش می دهد. سیرسیر دارای خواص ضد ویروس و ضد باکتری است؛ این ماده به فرد کمک می کند تا سیستم ایمنی خود را بهبود بخشد و با عفونتهایی مثل آنفلوآنزا و سرماخوردگی مبارزه کند. میوه های حاوی ویتامین cمیوهها و سبزیجات حاوی ویتامین c میتواند سیستم ایمنی شما را تقویت کند. زنجبیلزنجبیل باعث از بین بردن حالاتی مثل حالت تهوع در آنفلوآنزا و بهبود سیستم گوارشی میشود. میتوانید پودر زنجبیل را به مقدار بسیار کم به وعدههای غذایی خود اضافه کنید و همچنین آن را در آب داغ، عسل و لیمو بریزید و یک چای گیاهی درست کنید. سبزیجاتسبزیجات حاوی مقدار زیادی فیبر هستند که گوارش را بهبود می بخشند و همچنین مواد مغذی مثل ویتامین c، آهن و فولیک اسید دارند.این مواد نقش مهمی را در بهبود عملکرد سیستم ایمنی ایفا میکنند و همچنین خواص ضد باکتری و ضد التهابی دارند که بدن را سریعتر بهبود خواهند بخشید. جو دوسرجو دوسر نیز منبع غنی از فیبر است که فیبر موجود در این ماده غذایی حاوی باکتریهای مفید است.همچنین برای افرادی که مبتلا به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا هستند ، مناسب است زیرا میتواند تب، اسهال و استفراغ را از بین ببرد.مایعاتمرطوب نگه داشتن بدن جزو مهم ترین نکاتی است که فرد میتواند در مبارزه با آنفلوآنزا انجام دهد که مایعات زیر در این شرایط کمک کننده خواهند بود.آب | کلیهها از آب استفاده میکنند تا مواد اضافی بدن را خارج کنند .نوشیدن آب به اندازه کافی باعث افزایش سرعت ریکاوری در فرد میشود.آب گرم با عسل، لیمو و زنجبیل |زنجبیل موجود در این نوشیدنی باعث کاهش حالت تهوع در فرد میشود. دمنوش های گیاهیبرخی از دمنوشهای گیاهی خواص درمانی خاص دارند. به عنوان مثال جوشانده نعناع یا پونه یا عصاره رزماری عوارض تنفسی به ویژه سرفه را کاهش میدهد و جوشانده گل گاوزبان در کاهش تب موثر است.چای زنجبیل به علت طبع گرم و خاصیت ضدمیکروبی آن تاثیر بسیار مطلوبی در درمان سرماخوردگی وآنفلوآنزا دارد.غذاهایی که باید از آن ها دوری کنیم غذاهای فراوری شدهاین غذاها دارای نمک زیادی هستند که آب بدن و قند را میگیرند و همین موضوع باعث افزایش التهاب میشود. غذاهای چرب این غذاها سرعت هضم را کاهش میدهد. لبنیاتلاکتوز موجود در لبنیات، هضم سختی دارد که اگر فرد حالت تهوع شدیدی داشته باشد و با مصرف لبنیات، خلط بیشتری تولید کند، نباید آن را مصرف کند.