محققان در این مطالعه تأثیرات عصاره پوست انار را بر فرایند جای گیری کروناویروس در سلولهای میزبان بررسی کردند.
در این مطالعه، چهار عصاره استخراج شده از انار بر روی چهار پروتئین منتخب مورد هدف کروناویروس آزمایش شد.
نتایج نشان داد ترکیبات عصاره انار ظرفیت بسیار خوبی در تعامل با اهداف پروتئینی مورد نظر داشته و میتوانند از ورود ویروس به سلول میزبان جلوگیری کند از این رو گزینههای خوبی برای آزمایشهای بعدی هستند.
اکنون محققان دانشگاه گیاهان دارویی صربستان معتقدند انار و آب انار یک گزینه طبیعی با طیف وسیعی از خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی هستند
منبع : خبرگزاری صدا و سیما
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.